AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 40.001
Ja sam rasturač.
То си једино случајно могао за пуно пара умислити да чујеш у лошој јавној кући .....
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam rasturač.
Da ali Skot ti želi smrt, on svima želi smrt koji nisu za monarhiju.Piše se izbora.
Komunjaro, ja nisam monarhista.
U čemu je problem i De Gol i drugi francuski precednici su,nakon II sv.rata,polagali vence na grob PetenaФранцуска је данас другоразредна сила због последица деголистичке страховладе.Данас потомци деголиста држе сву власт у Француској и не дају потомцима честитих француских домаћина из периода немачке окупације да преузму власт.
Петен је само хтео да спаси француски народ, и да избегне да Француска буде подељена између Немачке, Италије и Шпаније.
U čemu je problem i De Gol i drugi francuski precednici su,nakon II sv.rata,polagali vence na grob Petena
Pogledajte prilog 572128
Ja sam te upozorio, Skot je izjavio da želi smrt svim demokratama.Ti si Debels.
Postavio sam ti pitanje, da li proklinjes Cercila čopavog?Drki da li još onanišeš na tu hrvatsku bitangu
Priča se da je Čerčil svojevremeno bio šamaran od Voje u sred BeogradaPostavio sam ti pitanje, da li proklinjes Cercila čopavog?
Priča se da je Cica sankao dok su mu Srbe besili...Priča se da je Čerčil svojevremeno bio šamaran od Voje u sred Beograda
I da zaključimo,dakle restlove tog hrvatskog diktatora i masovnog ubice,Srbi bi trebalo da spale na Terazijama uz pesmu i igru a pepeo da se pošalje u onu vukojebinu iz koje se isti dogmizao za Beograd
Priča se da je Čerčil svojevremeno bio šamaran od Voje u sred Beograda
Piše se izbora.
Komunjaro, ja nisam monarhista.
Ја сам читао да је Черчил Титов отац а да је Милан Обреновић Черчилов отац.То би значило да је Броз настављач династије Обреновић.Priča se da je Čerčil svojevremeno bio šamaran od Voje u sred Beograda
Tito je bio loš govornik.
Nepismeni hrvatski kriminalac koji sricao jezik zemlje u kojoj je bio diktatorTito je bio loš govornik.
A možda hitler?! Pavelić!?
Ista gofna i ološ kao i josip

Велика је то прпа билаNa Petom kongresu KPJ, koji je održan mesec dana posle Rezolucije Informbiroa, Tito je svoj govor zaključio rečima: „Neka živi veliki Sovjetski Savez s genijalnim Staljinom na čelu!"![]()