Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cercil izgubio poverenje kod Cice ? :hahaha:
Наравно Деки, тако би поступио сваки командант гериле ако се од њега тражи да да започне фронтални раз против немачке армаде , а без икакве подршке савезника, што је био само изговор да избаци легални покрет отпора и направи места за Титов партијски покрет.
Ти имаш сасвим довољно доказа за ово о чему говорим и добио си свих ових година толико документа из различитих извора да не би требло да се на овој теми правиш невешт.

Наравно Деки, тако би поступио сваки командант гериле ако се од њега тражи да да започне фронтални раз против немачке армаде , а без икакве подршке савезника, што је био само изговор да избаци легални покрет отпора и направи места за Титов партијски покрет.
Ти имаш сасвим довољно доказа за ово о чему говорим и добио си свих ових година толико документа из различитих извора да не би требло да се на овој теми правиш невешт.
Kunes li Cercila ponekad ?

Ljudi su masovno razocarani u Cercila ... pogledaj samo komentare na netu haha... znas i sam da su Cercilu samo interesi bili vazni ... nikakva prijateljstva niti kakve tradicije ...

Ti to meni pretiš?

Позива те да служиш ....Монархист воли служити ... бити слуга .... у Србији има далеко веће могућности итбора обима ....

Мада после БРЕЗИТА неће Англи дават' сво'их слушкиња и слугу тако лако ......

Схавти већ једном да то није кукање, него скидање полувековевног мрака и лажи које нам је донео титоизам . Зато нам је неопходна детитоизације против које ви водите рат.
Чије поверење Деки је ђенерал Михаиловић изгубио ? Биће мало обрнуто Деки да је Черчил изгубио поврење код ђенерала , смењујући наше председнике владе у Лондону и смењујући и јединог министра војног у окупираној Европи који је водио легални и легитимни покрет отпора и командовао Југословенском Војском у Отаџбини.

Нико не води никакав рат ... Дожите па крените да Дејосифизујете....

Па већ годину дана само сте се ушанчили на овој теми.... Мрднули нисте

Изволите .. имате институције .. имате улице ...

Нађите како кажу '50 часних младих официра ' ( пожељно ваше потомство или рођаци ) ..

Широко вам поље
изношење и обелодањивање чињеница Деки није никакво кукање.
Не разумем ту незахвалност према Британцима коју ви титоистички наследници испољавате. Да вам није било Черчила никада не бисте били легализовани.

Све монархије европе су јединствене... како мислите правити монархију без Британеск еМонархиње ?

БГ5 немој их замајавати. У селу Ба је одржан Светосавски конгрес на коме су били представници свих странака , покрета и удружења са друштвене и политичке сцене Краљевине Југославије јеино Хрвата није билои наравно комуниста.
ЈВуО је обезбеђивала конгрес и долазак и заштиту делегата , али га није организовала нити се мешала у његов рад.
То ни ондашњуи , а ни ови њихови наследници једноствно нису у стању ни да замисле, а камоли да поверују и ако о томе постоји обимна и приступачна документација.
Њима је било потребно да тај конгрес прогласе " четничким" како би прикрили чињеницу да су његове одлуке израз воље легалних странака Краљевине Југославије о њеној судбини после ослобођења., што значи да је њихова власт наметнута без икакве политичке воље политичких фактора из земље и то терором.

Ето прилике да на изборима покажете снагу ПОКС'а .....

Питање је Деки ко сте ви , па да буде ваша :whistling:

Држава није наша... а слободно се ви гурајте да буде ваша ..... сва врата су вам отворена

Piše se izbora.
Позива те да служиш ....Монархист воли служити ... бити слуга .... у Србији има далеко веће могућности итбора обима ....

Мада после БРЕЗИТА неће Англи дават' сво'их слушкиња и слугу тако лако ......
Komunjaro, ja nisam monarhista.

Zašto Nebojša Katić živi u Londonu?
Nebojsa je cesto u Beogradu , zamisli ti pominjes njega ... jel znas ko je zapravo i sta misli o ovom sistemu u Srbiji ?
Zamisli iz one Truloslavije (kako volite da je nazivate) dospeo je do Londona i jako je uspesan.

Uzivanje je slusati Katica , da ima pameti u Sanu , njega bi pozvali da bude clan.

Komunjaro, zašto Katić živi u Londonu?
Begelsu zasto zivis na ostrvu a pao je odavno Berlinski zid? Ovde malo malo kukas o Srbiji a nikako da se vratis , navodno zbog komunista se ne vracas , pa gde su oni ? haha

Pitaj Katica zasto zivi u Londonu , ja tebi postavljam pitanje ... umes li da isplovis iz autizma i das odgovor ili ne mozes da ne nastavljam dalje jer nema smisla.

Begelsu zasto zivis na ostrvu a pao je odavno Berlinski zid? Ovde malo malo kukas o Srbiji a nikako da se vratis , navodno zbog komunista se ne vracas , pa gde su oni ? haha

Pitaj Katica zasto zivi u Londonu , ja tebi postavljam pitanje ... umes li da isplovis iz autizma i das odgovor ili ne mozes da ne nastavljam dalje jer nema smisla.
DebilYU, ja imam privatne razloge (kao i Katić) zašto još uvek živim u Londonu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back