Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
570899

Pa, Staljin je imao raskol sa Titom 1948.

Tada je ruski narod odlučio da pomori Jugoslaviju glađu, kao što je Holodomorom ubijao Ukrajinu.

Srećom Amerika nam je poslala puter, i sad smo živi

Od 1961. godine Rusija je naoružavala SFRJ. Avioni MiG-21, tenkovi T-54/T-55, raketni čamci klase Osa, helikopteri Mi-4 i Mi-8, raketni sistem protivvazdušne odbrane 2K12 Kub...

Pa ne bi ni ja... ja prvi osudjujem svinjarije 90ih , ako smo se vec raspadali , moglo je to i mirno bez nepotrebnih zrtava.
A mogla je jos bolja varijanta da dobijemo kredit i lepo uplivamo u EU , kako nam je i nudjeno ... niko nista ne bi izgubio.

Kako ne bi? A oni bravarevi prodavači boljševičkih k*njaža? Oni bi postali SUVIŠNI element jer nemaju pojma o ekonomiji i privredi!

• Podržavam
Reactions: BG5

Tada je ruski narod odlučio da pomori Jugoslaviju glađu, kao što je Holodomorom ubijao Ukrajinu.

Misliš na SOVJETE!? Ne hebi nedužni narod! :zcepanje:
Zatim, na koji je to način mogao da glađu uništava Truloslaviju? Zbog propalih bravarevih 'agrarnih' reformi pa je zavladala nestašica hrane?

• Podržavam
Reactions: BG5
Одлучи се

Или све побијаш или десткујеш ?!

Koji li su to debilni isprani mozgovi!? Propala im država, granice, ideologija, samoupravljanje. sve tekovine za koje su ginuli pod maskom borbe protiv okupatora... a i dalje grčevito opravdavaju sve svoje (zločinačke) poteze! I kako ti onda na trenutke ne dođe ideja da sve to POBIJEŠ, pobacaš u neku rupu i preliješ krečom! :zcepanje: :zcepanje:

@fosilvaso
Najvatrenije, koji ni mrtvi ne odustaju od svojih ideala lako detektuješ i neutrališeš! Problem su ostali koji bi odmah 'pobegli' u ilegalu i onda gerilski nastavili dejstvovanje!

SFRJ je 1964. godine postala pridruženi član Saveta za uzajamnu ekonomsku pomoć. To je bila organizacija pod rukovodstvom Sovjetskog saveza.

Ево за васу фосилног усташу , моји најдубљи изрази сућути за блајбуршке усташе и домобране, уз пригодну слику која илуструје сву моју тугу:
570924

Не, ово није моја слика, то је БГ 5 у моменту када упада у најдубље медитације о правописним грешкама на форуму.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back