Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na primeru Srbije dobijaju strani "investitori" gotovo sve od Srbije ... hahaha milina...

Ne ppricam ti ja od Nemackoj nego o neoliberalnoj Srbiji ... ne pravi se lud ... ko god je ovde dosao odlicno je prosao , drzava mu je pomogla da zaposli jeftinu radnu snagu pa bio to i neko sa fakultetom.
Pa kako dobiti skupu radnu snagu kad nisi produktivan. Grad stuttgart proizvede vise od srbije, A ima 200 -300 hiljada stanovika . O cemu mi pricamo. To deki nije kapitalizam niti ce biti. Pravi sistem kaze koliko zaradis to je tvoje. Tako drzava nema novca da donira razna strana preduzeca. jednostavno ti si glup ko dupe.

• Podržavam
Reactions: BG5
Da li je kina pocela sa platom od 1000 evra. Kinezi su poceli sa platom od 5 evra, vladala je ogromna glad, ali zahvaljujuci svojim milijarderima sad imaju plate 500 evra. Ali realnih 500 evra. I za 20ak godina docice i do 2000 evra. A kinezi danas sve zivo proizvode opet nemaju neke ogromne plate. Rastom produktivnosti se povecava plata.

Pa kako dobiti skupu radnu snagu kad nisi produktivan. Grad stuttgart proizvede vise od srbije, A ima 200 -300 hiljada stanovika . O cemu mi pricamo. To deki nije kapitalizam niti ce biti. Pravi sistem kaze koliko zaradis to je tvoje. Tako drzava nema novca da donira razna strana preduzeca. jednostavno ti si glup ko dupe.
Pa vidis da ima , vidis li sta radi tvoj AV ... pravi sistem hahaha ... e jesi hit jbt ... pravi sistem je tvoj da ne placas porez i da krades drva ... i ti pises o pravom sistemu...
Niko nije razarao svoju industriju kao mi , da bi gle igrom slucaja dosao stranac da "investira" ... a investicija u prevodu znaci daj Srbijo sve da bi imala zaposlene za 200e ...

Treba da si retardiran da ne vidis tako nesto ... ni jedna drzava ne razmislja kao Srbija , ni jedna.

Da li je kina pocela sa platom od 1000 evra. Kinezi su poceli sa platom od 5 evra, vladala je ogromna glad, ali zahvaljujuci svojim milijarderima sad imaju plate 500 evra. Ali realnih 500 evra. I za 20ak godina docice i do 2000 evra. A kinezi danas sve zivo proizvode opet nemaju neke ogromne plate. Rastom produktivnosti se povecava plata.
To je opste poznato ali Kina nije davala strancima novac da se grade fabrike kod njih ... hahaha

Zar ti to nije jasno ...

Геније.. Значи сваки који дође у продиктиван град одмах постаје протиктвна чланица и члан .....

Одмах сене з амашину која прави 1 000 000 транзистора наместо 10 ..... Седне за систем за мужење који музе 1 000 крава уместо да музе 10

ручно....

Само се пребациш 2000 или 20 0000 километара даље гледај чуда продуктвност небу под облаке

Заборављаш да кажеш да сировинау коју добавља јефтино плаћа ... у бап непродуктивној земљи ... потом радну снагу не гаји до радне способности

већ одмах добијеи посади за машину .. тако да нема трошак ни тај ......

Још ако се продуктивни досете па направе бомбе па посеју по онима који су кренули путем продуктивности

тек тако да мало опет направе дистанцу да би јефтино узимали сировинуи јефтину радну снагу .. ето круг подпун ......

Evo ga navijac ... poturica psuje a ti mu se radujes ... :hahaha:

Демонкради је свако савезник з аостваривање профита или зараде па макр имао и најмилитантнија средства..

Демонкраде су обожавале Адолфа у Светскоме рату јер је донисо екстра профит

демонкраде су обожавалае Бин Ладнеа јер је давао гомилу лове да изучи пилоте ......

Oborio rekord ... lik je extremno ogranicen ... ima bukvicu sa 10 reci i to samo vrti ...

БГ5 Мистић Пиво Фосил .. ма све сами растурачи .....

Оду у вабрику бомби на западу а онда гланцају бомбе и смеју се као манијаци увече гледајући како лете у ваздух куће деца старице градови...

Битно им је да је за тај месец порасла продуктивност и да ће добити бонус да потрше у Лидл'у и К'марту

Dobro pravila je i jugoslavija dosta toga. Ali imali smo rezultat. Znaci ako neko proizvede 3000, a neko 21000 mislim da sigurno postoji razlika. I venecuelanski pisi kur zi telefoni isto su u proizvodnji ali vrede 5 dolara. Isto tako jugo je imao tockove. A bogami i konjska kola moga dede koja je sam napravio.
Izgleda se na ostrvu kolje odpozadi .... cesto koristi rec "rasturanje" haha
Koja bi po tebi trebala biti realna plata u Srbiji.

• Podržavam
pivosok:
Dobro pravila je i jugoslavija dosta toga. Ali imali smo rezultat. Znaci ako neko proizvede 3000, a neko 21000 mislim da sigurno postoji razlika. I venecuelanski pisi kur zi telefoni isto su u proizvodnji ali vrede 5 dolara. Isto tako jugo je imao tockove. A bogami i konjska kola moga dede koja je sam napravio.

Да је Србија реална држава ангажовала би пристубне фондове за садњу шума...

Набавила машине ... И ето посла з астотине њуди ... Чисте парлох и саде шуме...

Паралелно фабрике за прераду те биљне масе .....

Али либерални манаџери србиј есу навикли да се неким чудом фабрика и финансије створе ......

Манаџери гледају на надничаре да инн дају кључ у руке фабрику .....

Е зато је стање у србији такво

Тамо где је доашо ПРИВИТАЗАТОР паотео правим власницима РАДИЦАМА И РАДИЦИМА фабрику

па је ПРИВАТИЗОВАО .. такав 'манагер'је направио зараду

И од тога дање се није стигло

Citat Odgovorite
Prijavite Izmenite Izbrišite

Ласно је бити Бајатовиж

200 000 домажинстава рокне по 1 200 евра за прикључак па онда са ловом 240 000 000 ејјјјј четврт миона евра

нажеш подизвожаче да прави инсталацију .. тада си 'велики газда' 'маг тржишта'

И колика је плата у НИС'у ? Бедна за оне које раде ... али зато је цена ЕВРОПСКА и СВЕТСКА

И сада ће неко дда каже да еј Баја уствари Јосипов кадра

Па ЈЕСЕТ .. јер је ЛИБЕРАЛАЦ .. није он никакав КОМУНИСТА

Бркаш рецимо улоге надничарки надничара и посодавкиља и послодаваца

По либерализму једини посао послодавца је да минимизује трошак .... а максимизује профит ....

Послодавц смисли процес у коме се ствар вишак вредности ангажује ресурсе , па и особе ......

У Србији послодавци су убежени да сви треба некако да код њих донесу уштеђевине и кредтите па да он са зелене гране крцка тај новац

Зато у србији бујају само ОСИГУРАВАЈУЋЕ куће јер не исплаћују ништа .. БАНКЕ..јер дају камату на штедњу 10 пута мању него кредите

. ГРАДЊА СТАНОВА јер је профит 140% .....

Значи СПС партија није СОЦИЈАЛИСТИЧКА за све већ КОМУНИСТИЧКА за појединце а ЛИБЕРАЛАНА за своје гласаче и цело гражанство

Рецимо ... да Србија има бомбе па да врати Велику Британију на стање првобитне заједнице .. да ли би то требало урадити ?!

570332

Обратиш ли пажњу на чланке видежеш да је

- 500 авијатичара Америке током целе балканске папазјаније спашено ( а не само у једној акцији )
- да нису ишли само за Плоешти већ да су тукли по целој Србији фабрике и цивилна насеља
- монархисти су практично волонтери или плаћеници са свих страна сукоба
....

Такве контрадикторности и информације су помирљиве ?!

Очекују се вести да је Јасновац уствари био логор у коме су Фолксдијчере ( који су били 'комунисти' ) уствари Стрежали Туркмени ?!

Ваша способност генерсања информација расте са бројем декада после догажаја и са падом броја преживелих тога доба ....

По теби су сви 5 000 побијених 1999 те били војни транспортери .. легитимни циљеви ..

Иначе ваша одушевљаност стриповима стварно има баш 'реалну' црту

cap-marvvv.jpg

55940456_126686025147724_3746896688292079887_n.jpg

?? Jesam li ja tvrdio da nije bombardovana Srbija? Osim toga, tih 500 spašenih nisu bili u tim akcijama, to su bile ranije akcije.

Priča se da je Jasenovac NASTAVIO sa radom i nakon pada NDH, kada već pitaš! Ostali isti upravitelji, samo nabacili petokrake!
:zcepanje: :zcepanje:

• Podržavam
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back