pivosok:
Dobro pravila je i jugoslavija dosta toga. Ali imali smo rezultat. Znaci ako neko proizvede 3000, a neko 21000 mislim da sigurno postoji razlika. I venecuelanski pisi kur zi telefoni isto su u proizvodnji ali vrede 5 dolara. Isto tako jugo je imao tockove. A bogami i konjska kola moga dede koja je sam napravio.
Koja bi po tebi trebala biti realna plata u Srbiji.
Да је Србија реална држава ангажовала би пристубне фондове за садњу шума...
Набавила машине ... И ето посла з астотине њуди ... Чисте парлох и саде шуме...
Паралелно фабрике за прераду те биљне масе .....
Али либерални манаџери србиј есу навикли да се неким чудом фабрика и финансије створе ......
Манаџери гледају на надничаре да инн дају кључ у руке фабрику .....
Е зато је стање у србији такво
Тамо где је доашо ПРИВИТАЗАТОР паотео правим власницима РАДИЦАМА И РАДИЦИМА фабрику
па је ПРИВАТИЗОВАО .. такав 'манагер'је направио зараду
И од тога дање се није стигло
Citat Odgovorite
Prijavite Izmenite Izbrišite
Ласно је бити Бајатовиж
200 000 домажинстава рокне по 1 200 евра за прикључак па онда са ловом 240 000 000 ејјјјј четврт миона евра
нажеш подизвожаче да прави инсталацију .. тада си 'велики газда' 'маг тржишта'
И колика је плата у НИС'у ? Бедна за оне које раде ... али зато је цена ЕВРОПСКА и СВЕТСКА
И сада ће неко дда каже да еј Баја уствари Јосипов кадра
Па ЈЕСЕТ .. јер је ЛИБЕРАЛАЦ .. није он никакав КОМУНИСТА
Dobro pravila je i jugoslavija dosta toga. Ali imali smo rezultat. Znaci ako neko proizvede 3000, a neko 21000 mislim da sigurno postoji razlika. I venecuelanski pisi kur zi telefoni isto su u proizvodnji ali vrede 5 dolara. Isto tako jugo je imao tockove. A bogami i konjska kola moga dede koja je sam napravio.
Koja bi po tebi trebala biti realna plata u Srbiji.
Бркаш рецимо улоге надничарки надничара и посодавкиља и послодаваца
По либерализму једини посао послодавца је да минимизује трошак .... а максимизује профит ....
Послодавц смисли процес у коме се ствар вишак вредности ангажује ресурсе , па и особе ......
У Србији послодавци су убежени да сви треба некако да код њих донесу уштеђевине и кредтите па да он са зелене гране крцка тај новац
Зато у србији бујају само ОСИГУРАВАЈУЋЕ куће јер не исплаћују ништа .. БАНКЕ..јер дају камату на штедњу 10 пута мању него кредите
. ГРАДЊА СТАНОВА јер је профит 140% .....
Значи СПС партија није СОЦИЈАЛИСТИЧКА за све већ КОМУНИСТИЧКА за појединце а ЛИБЕРАЛАНА за своје гласаче и цело гражанство