Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.056
увреда је и сам покушај поређења хрбата и Срба
Uvreda je biti ustasa i bradonja, nije sramota biti castan Srbin i Hrvat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
увреда је и сам покушај поређења хрбата и Срба
Misliš kao ova dvojica na fotografiji ?Uvreda je biti ustasa i bradonja, nije sramota biti castan Srbin i Hrvat.
Nebitno za temu kojoj grupi naroda pripadaju.
Pa kad vec potezes Sloveni su i genetski potvrdjeno i jezicki sto znamo odavno.
Naravno netacno, znas li ti da je KPJ iako progonjen kao zver od monarhista trazio oruzje da brane zemlju u aprilu 41, isli u Zagreb Nedeljkovicu da traze oruzje i nude ljudstvo, odbijeni razume se.
Апсолутно нетачно.НДХ је имала посебно војно представништво при немачкој војној команди у Београду које се састојало од 1 официра за везу и 2 службеника .То је било посебно војно представништво .Predstavništvo Hrvatske pri Nemačkoj komandi za jugoistok nije nikakav konzulat.
Антикоминистичким ревизионистима много смета неки проглас из 1931 године, али им уопште не смета што је у Београду постојао усташки конзулат НДХ код "српске мајке" Недића, нити што постоји толико доказа о усташко-четничкој сарадњи.
Ред би био да Дражиновци престану да се лажно представљају.Нису они били никакви српски четници већ помоћне јединице НДХ и Вермахта .Војне снаге усташке НДХ су се састојале од усташа, домобрана и четничких одреда.Тако су их водиле њихове заједничке газде-Немци, а важи се оно што газда напише.
Све ми то знамо.Партизани су сарађивали са усташама и Немцима, а прави борци против фашизма су били четници, Недићевци и Љотићевци.
Но, из непознатих разлога западни савезници су одлучили да батале четнике и дају подршку комунистичком покрету отпора.То је зато што су САД и УК много волели комунисте, а много су мрзели Дражу.То су били много глупи људи, они нису знали шта се дешава у ЈУгославији штета што тада није имао неки Грубан да им објасни како стоје ствари.
Savo,moj ker je pametniji od tebe.Da imaš valjano makar i samo srednjoškolsko obrazovanje znao bi da je za postojanje konzulata potrebno međusobno priznanje država.Svako ko je iole poznavalac istorije na ovim prostorima zna da je Srbija za vreme Drugog svetskog rata bila okupirana i da nije bila država nego okupaciono područje Trećeg rajha.Nitii je Srbija imala svoja diplomatsko -konzularna predstavništva u drugim zemljama niti su druge države imale svoja diplomatsko -konzularna predstavništva u Srbiji.Hrvatska,Bugarska,Mađarska i Italija su imale svoja predstavništva pri Nemačkoj komandi za jugoistok a ta komanda se nalazila u Beogradu,Sva ta predstavništva pa ni to hrvatsko nije imaloi nikakve veze sa Nedićem.To hrvatsko predstavništvo je jedno jedino hrvatsko predstavništvo i nije ih bilo dva.Osnovano je odmah nakon okupacije od strane stanovnika Beograda hrvatske nacionalnosti a kasnije ga je preuzela Hrvatska.Zatvoreno je nakon "oslobođenja" jer su Josip i ostali Hrvati zaključili da im nije potrebno.A nije im bilo potrebno jer je od tog trenutka i Beograd postao njihov.Апсолутно нетачно.НДХ је имала посебно војно представништво при немачкој војној команди у Београду које се састојало од 1 официра за везу и 2 службеника .То је било посебно војно представништво .
Поред представништва при немачкој војној команди, НДХ је имала и Конзуларно представништво при Недићевим цивилним властима.Постојали су бројни контакти између министара Недићеве владе и усташког конзулата.Представници Недићеве владе су путовали у Загреб на састанак са Павелићем и Артуковићем, у организацији овог конзулата.
То је добро познато у историографији.
Uvreda je biti ustasa i bradonja, nije sramota biti castan Srbin i Hrvat.
Video od Juge do Skandinavije i gle ljudi su kao i mi sa glavom, dvema rukama i nogama i cak nam je krv isto crvena.
Video od ..
I gle čuda sličan se sličnom raduje i takve i upoznaje ahhahahah.Od ''Juge do Skandinavije'' nikad nisam sreo hrvata koji nije bio ''ustaški opredeljen''....niti sam sreo ijednoga da je nešto loše rekao za pavelića i ndh...naprotiv...
I gle čuda,većina njih mi je još od 83-e naovamo govorila da će ''juga biti drugi liban''...
Od ''Juge do Skandinavije'' nikad nisam sreo hrvata koji nije bio ''ustaški opredeljen''....niti sam sreo ijednoga da je nešto loše rekao za pavelića i ndh...naprotiv...
I gle čuda,većina njih mi je još od 83-e naovamo govorila da će ''juga biti drugi liban''...
Od ''Juge do Skandinavije'' nikad nisam sreo hrvata koji nije bio ''ustaški opredeljen''....niti sam sreo ijednoga da je nešto loše rekao za pavelića i ndh...naprotiv...
Pa zašto ih je toliko ubijao,što lično što posredno a franak!??Na prostoru Jugoslavije Hrvati su jedini narod što brinu za svog čoveka.Navedi Srbe kako brinu za svoje ljude.
Navedi nekog vladara da je Srbima bio dobar-jedino Tito.
Srbiju je kralj delio i izbrisao sa mape. Zahvaliti Titu sto je vratio na scenu.
Misliš kao ova dvojica na fotografiji ?
![]()
Polovinom januara 1944. u selu Ba pripadnici Jugoslovenske vojske u otadžbini održali su Svetosavski kongres. Kongres je tražio obnovu Jugoslavije kao parlamentarne monarhije sastavljene od tri federalne jedinice: Srbije, Hrvatske i Slovenije.
Dakle, Tito je sprečio stvaranje Srbije koja bi obuhvatala teritoriju današnje Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i deo Hrvatske.
Au, ovo prelazi u domen naucne fantastike, sta bi bilo kad se Ziki snilo.