buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.349
Čim bolje radiš bolja je i plata,to je od kako je prase rep iskrivilo.
Uvek bilo prijatelju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim bolje radiš bolja je i plata,to je od kako je prase rep iskrivilo.
Uvek bilo prijatelju.
Tu se već slažemo i verovatno ti je jasno zbog čega sam na specijalizaciji-da bi imao veću platu.
Jasno ko dan.
Nisi valjda blesav da se akaš po samoupravnim preduzećima za krompir, polutku i gajbu jabuka preko sindikata.
Ko to radi u Srbiji sam je kriv.Do nedavno je čovek sam pravio vino i rakiju i to za svoju dušu-zna šta pije.
Zato ja i volim da živim na selu kako bi jeo ono što smatram da je roba i to lična.
E moj ti...
Bravar onoliko doguro a vi sa tim skolama nista?
Ni poso preko oglasa...
E moj ti...
Bravar onoliko doguro a vi sa tim skolama nista?
Ni poso preko oglasa...
Malo ste mi se pogubili...
Ajd malo umivanje ladnom vodicom pa iz pocetka...
Naaaa BG5 ovaj o tebi govori-...
Laburisti ce razvaliti ostrvo, polako samo...docices ti ovde u stancic u komunjarskom NBG.

Lud narod 100%
Zidaju pravoslavnu crkvu komunjari kagebeovcu!?
![]()
Tito je 1946. godine stvorio UDBU po uzoru na KGB.

Da ali im nije zido crkve!![]()
Da ali im nije zido crkve!![]()
Putinovka se zida u cast Putina
On je bio komunjarski agent
Em ti trebalo vremena do sada, em nista pametno nisi odgovorio
Ne lupetaj. Da li znaš šta je Tito radio u Moskvi od 1935. do 1937? Da li znaš ko je Tita postavio za generalnog sekretara KPJ 1939. godine?

Jel te placaju tamo na zapadu , imas li neku licencu kao profi antikomunista ... vidis samo o tome vodis racuna![]()
Ова тема је постала бесмислена.
Броза су подржавали они који су из некаквих личких трипиздина и црногорских недођија заџапили власт, виле на Дедињу, положаје у дипломатији, војсци, привреди, култури. Они којима је сан био да уместо једне краве имају две, а у најуђим сновима и три, сад су имали балерине и отмене ***** за жене, и наравно да су дизали два прста за све што је Матори Хохштаплер смислио.
Ова тема је постала бесмислена.
Броза су подржавали они који су из некаквих личких трипиздина и црногорских недођија заџапили власт, виле на Дедињу, положаје у дипломатији, војсци, привреди, култури. Они којима је сан био да уместо једне краве имају две, а у најуђим сновима и три, сад су имали балерине и отмене ***** за жене, и наравно да су дизали два прста за све што је Матори Хохштаплер смислио.