Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko to radi u Srbiji sam je kriv.Do nedavno je čovek sam pravio vino i rakiju i to za svoju dušu-zna šta pije.
Zato ja i volim da živim na selu kako bi jeo ono što smatram da je roba i to lična.

Jeste, prijatelju.

- - - - - - - - - -

E moj ti...
Bravar onoliko doguro a vi sa tim skolama nista?
Ni poso preko oglasa...

Kaka škola, šta trabunjaš ti bre?

Ова тема је постала бесмислена.
Броза су подржавали они који су из некаквих личких трипиздина и црногорских недођија заџапили власт, виле на Дедињу, положаје у дипломатији, војсци, привреди, култури. Они којима је сан био да уместо једне краве имају две, а у најуђим сновима и три, сад су имали балерине и отмене ***** за жене, и наравно да су дизали два прста за све што је Матори Хохштаплер смислио.

Броза су подржавали они који су из некаквих личких трипиздина и црногорских недођија заџапили власт, виле на Дедињу, положаје у дипломатији, војсци, привреди, култури. Они којима је сан био да уместо једне краве имају две, а у најуђим сновима и три, сад су имали балерине и отмене ***** за жене, и наравно да су дизали два прста за све што је Матори Хохштаплер смислио.

Виле на Дедињу, балерине, положаји све се то увек дешавало и то уопште није битно за оцену једног историјског периода.

Битно је да је социјалистичка ера у Србија била период културног, демографског, економског и друштвеног препорода српског народа.То је једино релевантно за историју.

Довољна је само чињеница да се број Срба увећао за 2 милиона између 1948 и 1991 године, да се овај период оцени као позитиван.А поред демографског момента, изграђена је школска, здравствена и енергетска мрежа као и стотине хиљада станова и стамбених једница.

Није се могло више, па је преостало да и српске капиталистичке елите изграде бар онолико колико и комунисти, и да их наравно превазиђу, јер када су толико бољи од комуниста и Броза, онда то морају доказати и делима а не само испразним блебетањем.

Ко је јебавао буржујске курвештије по Београду и ко је дрпио неку вилу, то су историјски небитне ствари.

Припаднице предратног српског грађанског слоја су биле поштене жене, одане православљу и Српству, и оне се нису вуцарале са комунистима само зато што су они победили.То ви клеветате те сироте жене.

Poslednja izmena:

Isti ti ga danas najzesce pljuju , glume neku demokratiju i loze se na zapad ... doduse vole i Putina da gledaju , trce sutra za 1500din i casu mleka ...

Kakvi su to antikomunisti ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back