Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je tu smesno, hajde svi onda da ne placamo ?
Hajde bar u tome da budemo jednaki ako u drugim stvarima nismo...

ili se postuje zakon ili ne, nema trece.

Prozivao te zato sto glumis neoliberalno ludilo, ko te ne bi prozivao :rotf:

Pa mi jesmo za male poreze...:roll:
Ti ako nisi Bosanac poreklom...:lol:

Neka bude 70 % , odmah bi Google premestio bazu ovde u Srbiju, mi bi trazili 0.1% :ok:

Sve ostalo besplatno naravno ... i to u roku!

Ne salim se , to bi nam bila vrhunska sansa!

Kod nas niko ne dolazi ne zbog poreza vec sto dolaze da ih reketiraju.:kafa:

pa nisi ti neoliberal jer ne moze biti za istu sljaku identicnu ovde 200 a tamo 2000 eur
nisu samo svajcarci ciganin sto ovde naplacivo wc tamo cisti klozet za 20 puta vecu kintu
nelogicno je ako pljujes tog ciganina ovde da ga u svajcarskoj nazivas nekim ko se izborio za nesto

Vidiš ti koji je to apsurd

srpski radnik u Srbiji vredi 200 evra a u Švajcarskoj 2000 evra mesečno

a isti rad

to samo lud čovek može da priča

Ne lazi ...

Nego daj primer :rtfm:

Ako ti na sve te dobre uslove i drzava placa radnike , ko ne bi dosao ovde da posluje ,,, ovo je raj za neoliberaliste :rtfm:

Istina, ali problem je korupcija i to ne mali. Reketiranje.

- - - - - - - - - -

a isti rad

:lol:

Kod samupravljaca vredi MINUS 2.000 evra.:lol:

Mozes da radis i da pravis MINUS.

37038910_10212648178262883_8041705991173046272_n.jpg

Vidi samo ovoga kakve bajke priča da nije za verovati.

A ima i onih koji su pobegli iz Jugoslavije da ne bi plaćali alimentaciju, pa se sad hvale kako su pametni.

- - - - - - - - - -

Vidim da u vašoj autošovinističkoj vizuri taj koncept ne nailazi na prepreke.

Ne bih znao, nisam ja glasač ovih vaših buđavih republika. Ne učestvujem u vašem valjanju u blatu.
Zanimljivo je da isti u jednoj temi nekoga etiketiraju da je nacionalista, a u drugoj da je autošovinista. U stvari, sve je to mlaćenje prazne slame, kao i ceo taj crveni sistem od koga se nisu odmakli ni pedlja.

Ne bih znao, nisam ja glasač ovih vaših buđavih republika. Ne učestvujem u vašem valjanju u blatu.
Zanimljivo je da isti u jednoj temi nekoga etiketiraju da je nacionalista, a u drugoj da je autošovinista. U stvari, sve je to mlaćenje prazne slame, kao i ceo taj crveni sistem od koga se nisu odmakli ni pedlja.

Ti si standardno emigrantski grebator koji soli pamet ljudima odavde, opšta pojava na forumu

Nacionalizam i autošovinizam idu jedno s drugim kod naših liberala, ložite se na jaku nacionalnu kapitalističku državu, ali u isto vreme mrzite sopstveni narod i smatrate ga nesposobnim što ne ispunjava vaše bolesne fantazije

Sve je to jedna ideološka konfuzija u vašim glavama, zasnovana na mržnji i podeli. Zato ja kažem da su ljudi kao ti najveći kancer ove države koji joj ne da da se makne.

Bravo, još jednom si pokazao koliko znaš. Da, ja sam emigrant. I liberal. I mrzim svoj narod. Sve si pogodio. Još jednom bravo.
Zezam se, ustvari si pokazao prazninu. Obično ništavilo. To je onaj mulj o kome sam pisao, mulj koji vuče i zdrave na dno..

a isti rad

gastozi misle da su uvatili boga za muda ako sljakerisu za soma dva tri i onda krece klasicna malogradjanstina tamo baustela a ovde prodavanje pameti koja nikom ne treba

- - - - - - - - - -

Pogrešno, radnik vredi isto, ali je njegov rad u jednoj razvijenoj zemlji više plaćen, dok je u zemlji silovanoj komunizmom taj rad veoma malo plaćen.

kakav je to neoliberalizam kad minimalac u svici 2 somica uopste ko je lud da placa za sljakerske poslove ciganima te pare

Mulj je u tvojoj glavi, i u glavama pacova koji izglasavaju ove vlasti koje sprovode vašu bolesnu neoliberalnu politiku

Dok ne otvorimo goli otok 2 ništa nismo uradili

Evo još jedne potvrde. Hvala što jasno pokazuješ svoje neznanje i mržnju. A taj period vašeg nasilja je prošao, sad ste samo neuspešni i propali.

- - - - - - - - - -

gastozi misle da su uvatili boga za muda ako sljakerisu za soma dva tri i onda krece klasicna malogradjanstina tamo baustela a ovde prodavanje pameti koja nikom ne treba

- - - - - - - - - -

kakav je to neoliberalizam kad minimalac u svici 2 somica uopste ko je lud da placa za sljakerske poslove ciganima te pare

Može li prevod?

a isti rad

Ti nemoj da dozvolis da te zli kapitalisti u Svici iskoriscavaju pa idi u prasumu u komunistickom Mozambiku i potiri metlicom one crnacke vigvame pa od njih trazi 2.000 evra.

Ili bolje nemoj ni da koristis zle kapitalisticke pare ni da dodirnes rukom satanisticke evre.:kletva:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back