BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Braca po oruzju i ideologiji:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C
Mani nas tih cetnickih novokomponovanih lazi, KO U TO VERUJE?
Četnici jesu sarađivali sa italijanskom vojskom jer su se Italijani pokazali kao prijatelji srpskog naroda.Tamo gde su imali uticaj sprečavali su koljače Hrvate u njihovim namerama.
To je suva istina ali ti naravno ne moraš da vuruješ.Nastavi da veruješ u komunističke bajke.
Italijani su bili FASISTI.
Duche je bio veliki fasista, odmah uz Hitlera....
Borili su se i na Istocnom frontu.
Naravno da su im cetnici bili prijatelji, lepo je da priznajes!
Neka su bili fašisti yebe mi se zbog toga..Hvala im za svaki spaseni srpski život od zločinaca Hrvata i partizana.

![]()
Obrati pažnju na zvezdu petoktaku na rukavu i na društvo ovog partizana.

Vidim ja da je tebi mio fasizam.
I Nemci su stitili Srbe od povampirenih ustasa.
Jesu li ti i oni mili ?
- - - - - - - - - -
Hahahahhahahahah.....To je dokaz?
Jadni ste....
Pravi cirkus....
Vidim ja da je tebi mio fasizam.
I Nemci su stitili Srbe od povampirenih ustasa.
Jesu li ti i oni mili ?
.
Nije samo to.Titovci su i sami objavljivali dokaze o svojoj saradnji sa ustašama i sa Nemcima.Uostalom 80 000 Pavelićevaca je presvuklo uniformu 1945.Dobili penzije i sve drugo nakon rata.
To je bilo u vlaznim cetnickim snovima....
A u reali su ustase i cetnici zavrsili karijeru u Blajburgu...
Ili kao junak Draza..
Ili u Juznoj Amwrici ili Australiji...
Gde su se medjusobno druzili, voleli, zenili i udavali...
To je suva istina ali ti naravno ne moraš da vuruješ.Nastavi da veruješ u komunističke bajke.
Kakve bajke te spopale,kada ima još ljudi što su živeli u to vreme.Znam starije ljude što su redovno išli u banju o trošku
zajednice-ovdi te to june neće da mune.
Pa te bajke po kojima hoćeš da ispadne da je onaj konclogor od zemlje iz kojeg si pobegao u Švajcarsku ustvari bio banja.
Znaš ima nas što smo živeli u to zlo vreme ovdi a ne tamo kod tebe.
U to takozvano"zlo" kako ti kažeš sećam se jednog što je takođe ovdi bio ali mu se više sviđalo tamo.
Kada sam ga vozio za Cirih ovako mi je reko: "...............eš taj poso kada ne može kafa da se popije i
novine pročitaju" od reči do reči tačno prijatelju.
Pa to ti i ja kažem prijateju.
Ne prijatelju ja tebi kažem čoveku se više sviđalo u Jugoslaviji jer je za vreme rada mogo da pročita novine
i kafu da popije a ovdi to ne pali.Što kaže jedan kada se izlazi iz fabrike ljudi izlaze pijani a ulaze trezni
a to znači da je tamo bila demoNkratija a ne ovde.
Jok prijatelju, to znači da je ovdi bilo rasulo titoizacija i raspad koji je odlagan kreditima, a da kod vas nije bilo titoizacije "lezi lebu da te jedem" .
Zato je detitoizacija neophodna ovdi.
Jok prijatelju, to znači da je ovdi bilo rasulo titoizacija i raspad koji je odlagan kreditima, a da kod vas nije bilo titoizacije "lezi lebu da te jedem" .
Zato je detitoizacija neophodna ovdi.
Nikada nije bilo ustasa u partizanima.
To je PODLA I SMRDLJHIVA cetnicka laz.
Onih koji pisu NOVOKOMPONOVANU ISTORIJU.
Kojima vec ni fasizam nije tako mrzak....
Imam ja i u familiji prijatelju da sami sebi seku granu na kojoj sede.Recimo dobije poso na koridoru ali to odmah baci.
Dakle to sa titoizacijom nema veze,a njega nema 4 decenije.Dakle batali paljbu i pokupi čaure.
Srbija ni za 1000 godina nece dostici KVALITET ZIVOTA koji se ziveo nekada u Jugoslaviji.
Morate pricekati da svi mi stariji pomremo KOJI ZNAMO KAKO JE ZAISTA BILO, pa tek onda da mozete da LAZETE MLADE NARASTAJE.
Četnici su najveće prostitutke Drugog svetskog rata ne samo na ovim prostorima, već uopšte.
Sarađivali su i sa Nemcima, i sa partizanima, sa ustašama, Italijanima, crnogorskim nacionalistima i separatistima, šiptarima...
Sa svakim jednim srpskim dušmaninom su se lizali, a međusobno neretko mrzeli, pa i ubijali.
A ovde se veličaju kao nekakve svetinje, borci i zaštitnici za srpstvo i ne znam ni ja šta.
To je bila samo jedna velika neorganizovana i zbunjena banda, rasparčana na desetine frakcija bez ikakve discipline i ideje sa kim će i na koga pre.
To je bila samo jedna velika neorganizovana i zbunjena banda, rasparčana na desetine frakcija bez ikakve discipline i ideje sa kim će i na koga pre.