Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Braca po oruzju i ideologiji:

1qv3drS.jpg

Četnici jesu sarađivali sa italijanskom vojskom jer su se Italijani pokazali kao prijatelji srpskog naroda.Tamo gde su imali uticaj sprečavali su koljače Hrvate u njihovim namerama.

Italijani su bili FASISTI.

Duche je bio veliki fasista, odmah uz Hitlera....

Borili su se i na Istocnom frontu.

Naravno da su im cetnici bili prijatelji, lepo je da priznajes!

- - - - - - - - - -

To je suva istina ali ti naravno ne moraš da vuruješ.Nastavi da veruješ u komunističke bajke.

Dzabe krecite...

Ceo svet zna ko su bili cetnici.

Jos i danas u nekim zemljama majke plase decu cetnicima: "Ako neces da jedes mrkvu, odnece te bradati cetnik!"

Italijani su bili FASISTI.

Duche je bio veliki fasista, odmah uz Hitlera....

Borili su se i na Istocnom frontu.

Naravno da su im cetnici bili prijatelji, lepo je da priznajes!

Neka su bili fašisti yebe mi se zbog toga..Hvala im za svaki spaseni srpski život od zločinaca Hrvata i partizana.

- - - - - - - - - -

8694183.jpg

Obrati pažnju na zvezdu petoktaku na rukavu i na društvo ovog partizana.

Neka su bili fašisti yebe mi se zbog toga..Hvala im za svaki spaseni srpski život od zločinaca Hrvata i partizana.

Vidim ja da je tebi mio fasizam.

I Nemci su stitili Srbe od povampirenih ustasa.

Jesu li ti i oni mili ? :rtfm:

- - - - - - - - - -

8694183.jpg

Obrati pažnju na zvezdu petoktaku na rukavu i na društvo ovog partizana.

Hahahahhahahahah.....To je dokaz? :hahaha:

Jadni ste....

Pravi cirkus....

- - - - - - - - - -

Hahahahhahahahah.....To je dokaz? :hahaha:

Jadni ste....

Pravi cirkus....

Nije samo to.Titovci su i sami objavljivali dokaze o svojoj saradnji sa ustašama i sa Nemcima.Uostalom 80 000 Pavelićevaca je presvuklo uniformu 1945.Dobili penzije i sve drugo nakon rata.

- - - - - - - - - -

.

Bilo je pojedinih nemačkih komandanata koji se jesu suprostavljali hrvatskim zločiniama ali to ne može da se kaže da je bila generalno politika Nemaca,Italijana jeste i mi Srbi mi odajemo priznanje i zahvalnost.Takođe i onim pojedincima u nemačkoj vojsci koji su uticali da hrvatski zločini budu manji.

Nije samo to.Titovci su i sami objavljivali dokaze o svojoj saradnji sa ustašama i sa Nemcima.Uostalom 80 000 Pavelićevaca je presvuklo uniformu 1945.Dobili penzije i sve drugo nakon rata.

To je bilo u vlaznim cetnickim snovima....

A u reali su ustase i cetnici zavrsili karijeru u Blajburgu...

Ili kao junak Draza..

Ili u Juznoj Amwrici ili Australiji...

Gde su se medjusobno druzili, voleli, zenili i udavali...

To je bilo u vlaznim cetnickim snovima....

A u reali su ustase i cetnici zavrsili karijeru u Blajburgu...

Ili kao junak Draza..

Ili u Juznoj Amwrici ili Australiji...

Gde su se medjusobno druzili, voleli, zenili i udavali...

To što ti pišeš je prepisana propaganda iz Vesele sveske,

- - - - - - - - - -

Blajbingere,da ste ubili sve Srbe mogli bi ste da kažete da ste pobedili ali niste,Hteli ste da imate roblje pa se zajebali,.Ostalo za semena Srba pa se Srbi opet oslobodiše.Drumovi poželeli titovaca ali titovaca nema.Vi ste poturice 20 veka.

Kakve bajke te spopale,kada ima još ljudi što su živeli u to vreme.Znam starije ljude što su redovno išli u banju o trošku
zajednice-ovdi te to june neće da mune.

Pa te bajke po kojima hoćeš da ispadne da je onaj konclogor od zemlje iz kojeg si pobegao u Švajcarsku ustvari bio banja.

Znaš ima nas što smo živeli u to zlo vreme ovdi a ne tamo kod tebe.

Pa te bajke po kojima hoćeš da ispadne da je onaj konclogor od zemlje iz kojeg si pobegao u Švajcarsku ustvari bio banja.

Znaš ima nas što smo živeli u to zlo vreme ovdi a ne tamo kod tebe.

U to takozvano"zlo" kako ti kažeš sećam se jednog što je takođe ovdi bio ali mu se više sviđalo tamo.
Kada sam ga vozio za Cirih ovako mi je reko: "...............eš taj poso kada ne može kafa da se popije i
novine pročitaju" od reči do reči tačno prijatelju.

Ne prijatelju ja tebi kažem čoveku se više sviđalo u Jugoslaviji jer je za vreme rada mogo da pročita novine
i kafu da popije a ovdi to ne pali.Što kaže jedan kada se izlazi iz fabrike ljudi izlaze pijani a ulaze trezni
a to znači da je tamo bila demoNkratija a ne ovde.

Jok prijatelju, to znači da je ovdi bilo rasulo titoizacija i raspad koji je odlagan kreditima, a da kod vas nije bilo titoizacije "lezi lebu da te jedem" .

Zato je detitoizacija neophodna ovdi.

Jok prijatelju, to znači da je ovdi bilo rasulo titoizacija i raspad koji je odlagan kreditima, a da kod vas nije bilo titoizacije "lezi lebu da te jedem" .

Imam ja i u familiji prijatelju da sami sebi seku granu na kojoj sede.Recimo dobije poso na koridoru ali to odmah baci.
Dakle to sa titoizacijom nema veze,a njega nema 4 decenije.Dakle batali paljbu i pokupi čaure.

Srbija ni za 1000 godina nece dostici KVALITET ZIVOTA koji se ziveo nekada u Jugoslaviji.

Morate pricekati da svi mi stariji pomremo KOJI ZNAMO KAKO JE ZAISTA BILO, pa tek onda da mozete da LAZETE MLADE NARASTAJE.

Југославија никад није достигла слободу и племенитост коју је имала Краљевина Србија.

Poslednja izmena:
Nikada nije bilo ustasa u partizanima.

To je PODLA I SMRDLJHIVA cetnicka laz.

Onih koji pisu NOVOKOMPONOVANU ISTORIJU.

Kojima vec ni fasizam nije tako mrzak....

Италијани су били фашисти. Немци су били национал СОЦИЈАЛИСТИ. А сваки социјализам и сваки комунизам су левица.
Дакле Немци нису били фашисти, него национал- Социјалисти. Ако се то узме у обзир, Фашисти нису имали ни конц логоре, него национал-социјалисти. Дакле немци. У томе су им свесрдно помагали многи народи. Срби не. Четници су били свакакви, исто као и љотићевци и недићевци, али су партизани били хрватска војска. Наравно, партзани српског порекла о томе појма нису имали и у опште нису тога били свесни, јер су били претежно глуперде. Партизани и комунисти српског порекла, деле се на две категорије. На глуперде и издајнике. Без обизра што је глуперди било далеко више, ипак се мора узети у обзир да су партизани, а пре свега комунисти што се тиче српског народа, терористи, бандити и у опште штеточине. Прави непријатељи. Иначе, КПЈ се до рата борила за растурање Југославије.

Imam ja i u familiji prijatelju da sami sebi seku granu na kojoj sede.Recimo dobije poso na koridoru ali to odmah baci.
Dakle to sa titoizacijom nema veze,a njega nema 4 decenije.Dakle batali paljbu i pokupi čaure.

Dakle prijatelju, to ti je uravo žalosna titoizovana stvarnost i zato je neophodna detitoizacija.

Srbija ni za 1000 godina nece dostici KVALITET ZIVOTA koji se ziveo nekada u Jugoslaviji.

Morate pricekati da svi mi stariji pomremo KOJI ZNAMO KAKO JE ZAISTA BILO, pa tek onda da mozete da LAZETE MLADE NARASTAJE.

Blajbi, mi koji smo živeli u onoj bednoj bedi ZNAMO KAKO JE ZAISTA BILO..

Vi koji LAŽETE MLADE NARAŠTAJE više ne možete da ih lažete jer su mladi naraštaji dovoljno pismeni da vide kakvo je zlo vladalo i kakav je NVO konclogor ta zemlja bila.

Otprilike najsličnije današnjoj Severnoj Koreji i kultu vođe koji vlada tamo.

To da mi pomremo je sasvim sporedna stvar u odnosu na istorijsku činjenicu da je SFRJ bila bedna marionetska tvorevina za širenje zapadnog uticaja što joj je bila možda i najbolja osobina kad se uzme u obzir da smo mogli proći i mnogo grđe pod sovjetima.

Sve u svemu, detitoizacija jeste neophodan proces za matore, a mladi odavno znaju i šta je bilo i zašto je bilo.

Četnici su najveće prostitutke Drugog svetskog rata ne samo na ovim prostorima, već uopšte.
Sarađivali su i sa Nemcima, i sa partizanima, sa ustašama, Italijanima, crnogorskim nacionalistima i separatistima, šiptarima...
Sa svakim jednim srpskim dušmaninom su se lizali, a međusobno neretko mrzeli, pa i ubijali.

A ovde se veličaju kao nekakve svetinje, borci i zaštitnici za srpstvo i ne znam ni ja šta.

To je bila samo jedna velika neorganizovana i zbunjena banda, rasparčana na desetine frakcija bez ikakve discipline i ideje sa kim će i na koga pre.

Četnici su najveće prostitutke Drugog svetskog rata ne samo na ovim prostorima, već uopšte.
Sarađivali su i sa Nemcima, i sa partizanima, sa ustašama, Italijanima, crnogorskim nacionalistima i separatistima, šiptarima...
Sa svakim jednim srpskim dušmaninom su se lizali, a međusobno neretko mrzeli, pa i ubijali.

A ovde se veličaju kao nekakve svetinje, borci i zaštitnici za srpstvo i ne znam ni ja šta.

To je bila samo jedna velika neorganizovana i zbunjena banda, rasparčana na desetine frakcija bez ikakve discipline i ideje sa kim će i na koga pre.

Cetnici nisu ni blizu pocinili toliko zlocina nad srpskim narodom kao sto su partizani .

Draza je prvi u porobljenoj Evropi podigao ustanak protiv nacista , dobio je najvisi orden od americkog predsednika Trumana

To sto je saradjivao sa Italijanima je da bi sacuvao srpski narod od genocida a sa ustasama su partizani saradjivali a ne cetnici .

Englezi ( inace nasi najveci prijatelji ) nisu dali podrsku cetnicima zato sto su znali da bi Draza , Moljevic , Vasic i ostali sprovodili pro-srpsku politiku poput one u Kraljevini Jugoslaviji pa i jos snazniju .

E zato su na vlast doveli austro-ugarskog kaplara ustasu iz kuce cveca i njegove bandite partizane da raskomadaju Srbiju i Srbe kao sto su i ucinili na tvoju radost .

Ne mora da znači, recimo vojvoda Đujić je odlično znao sa kim će i na koga će, zato ga Hrvati i danas pominju po zlu. Ili muslimani u Bosni koji bi nastavili svoje krvave pirove nad srpskim civilima, da ih četnici nisu priveli pameti tako što su im priuštili nešto od tretmana kojim su oni častili svoje žrtve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back