BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Gomila gluposti
Na protiv.
Istina koju ti ne voilis da cujes.
- - - - - - - - - -
Samo pokvarenjaci i oni gluplji.
Jesi budala na kvadrat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gomila gluposti
Samo pokvarenjaci i oni gluplji.
Ma misli šta hoćeš. Nemam ni volje, a ni želje da vodim dalje ovu raspravu, jer baš ničemu ne vodi.
Tipičan srpski mentalitet gde su za sve naše probleme i poraze krivi svi drugi osim nas samih. XIA, Tito, Vatikan, ustaše... Ali kada se malo bolje pogleda koren problema videće se da je većina tih problema krenulo baš od nas.
I dok se mi bavimo tim stvarima sve manje ljudi želi da ima bilo šta sa nama, pa čak i oni ljudi koji su se možda do juče i osećali kao Srbi.
I dok mi pričamo i tešimo sebe kako smo bili veliki i bitni i kako smo mogli biti još veći i još bitniji, mi smo u stvari sve manji i sve nebitniji.
Želeli smo da asimilujemo druge, da im namećemo naš nacionalni identitet i istoriju, što i ti sam potvrđuješ, a onda kriviš Tita što su ti ljudi bežali od nas želeići da se zaštite.
Svašta od Srba.
Jok Blajbi, ja sam buudala a budala na kvadrat je svako ko se zakači na bućku.

Siris mrznju i stalni antagonizam, ali tako ti je to kad covek misli da je nesrecan i neuspesan zato sto mu nisu pomagali kao da je centar sveta...
Mjok, neki seljaci uspeju odmah a neki u sledećem izvlačenju pa su samo nestrpljivi da i njih usere isto i bolje
Najsigurnije je biti pandur, ide plata a možeš i da diluješ
Kod Tita nije smelo dilovanje samo plata pa zato panduri NE VOLE Tita.

Bravo Riki!
A kada jos malo dublje pogledamo, uocicemo da je srz svih srpslih lutanja i stradanja - u DOKTRINI SPC koju ona provodi vec vekovima.
Pa nek srpski narod kosta sta kosta!
- - - - - - - - - -
Cim si sebi dao taj nick - sve si rekao koliko si pametan.
Komentari su ti u najtesnjoj korelaciji sa nickom.
Mjok, neki seljaci uspeju odmah a neki u sledećem izvlačenju pa su samo nestrpljivi da i njih usere isto i bolje
Tita vole samo Hrvati i Romi.
Dao sam nick jer znači nešto.
Isto kao što si i ti sebi dao .
Ovo je stoti put da se pecaš na istu bućku.
.

Ma misli šta hoćeš. Nemam ni volje, a ni želje da vodim dalje ovu raspravu, jer baš ničemu ne vodi.
Tipičan srpski mentalitet gde su za sve naše probleme i poraze krivi svi drugi osim nas samih. XIA, Tito, Vatikan, ustaše... Ali kada se malo bolje pogleda koren problema videće se da je većina tih problema krenulo baš od nas.
I dok se mi bavimo tim stvarima sve manje ljudi želi da ima bilo šta sa nama, pa čak i oni ljudi koji su se možda do juče i osećali kao Srbi.
I dok mi pričamo i tešimo sebe kako smo bili veliki i bitni i kako smo mogli biti još veći i još bitniji, mi smo u stvari sve manji i sve nebitniji.
Želeli smo da asimilujemo druge, da im namećemo naš nacionalni identitet i istoriju, što i ti sam potvrđuješ, a onda kriviš Tita što su ti ljudi bežali od nas želeići da se zaštite.
Svašta od Srba.
Nikada nisam sumnjao da si dao sebi nick zato sto nesto znaci.
I perfektno si pogodtio: i ja mislim da ti stoji - SUPER!![]()
Jel i Hitlera mereno istim kriterijumom gledaš kao izuzetno inteligentnog čoveka?Ja osim CIA plana ovde vidim tumacenje srpskog seljaka...
A ono je u suprotnosti sa mojim...
Moje tumacenje , jer Tita gledam kao izuzetno inteligentnog coveka, je da kad das inteligentnom moc, on cak i kad nesto uradi sebicno , uvek ima koristi i za one koji su tu u blizini.
A kad das glupom moc, onda on sve ostale lomi i steti jer jedino tako vidi svoj uspeh....u poredjenju sa drugima....a ne razvojem sebe.
Tako da dok srpski seljaci pocnu da budu dobronamerni , a za to im treba osecaj da su se dovoljno oparili, nece ostati nista sta bi oni pomogli...tj nikad se nece osetiti dovoljno sigurnim da bi pomogli razvoj oko sebe.
Pa ni ja ne bi imao volje da me je neko ovako poklopio ..
Tito je bio fer i korektan prema Srbima a onda je mrmot zavio cokoladu ...![]()
Tito JESTE bio fer i korektan prema Srbima!
U ratu se borio sa njima protiv fasizma.
Zasto je ziveo i sahranjen je u Beogradu.
Zato su ga Srbi OBOZAVALI.
Ili su tada svi Srbi bili budale i poltroni, pa nisu znali sta rade?
Pa obozavaju i Vucica ...
Ne mogu se porediti u nicemu Tito i Vucic.
Dao sam nick jer znači nešto.
Isto kao što si i ti sebi dao .
Ovo je stoti put da se pecaš na istu bućku.
- - - - - - - - - -
Tita vole samo Hrvati i Romi.[/QUOTE]
...и аљбанци...њихов шок тито их населио на имања Срба која је претходно протерао и утамничио,отворио врата за улаз из Албаније...
...и аљбанци...њихов шок тито их населио на имања Срба која је претходно протерао и утамничио,отворио врата за улаз из Албаније...
A što ne može zubalo u Dom Zdravlja na zdravstvenu knjižicu, pa 14 dana...
Ne može nigde.
To ima samo u grejs periodu.
Šta mene briga što ne može nigde, imaju oni tamo svoje fazone kako može.
Eno Englezi nemaju ni ličnu kartu ni matični broj a treba da se naseljavaju planete?
Eno ga Nemac ima topli obrok za radnike, A PRIVATNIK?
Mene zanima zašto više nema a bilo?