Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ni ja ne bi imao volje da me je neko ovako poklopio ..

Tito je bio fer i korektan prema Srbima a onda je mrmot zavio cokoladu ... ;)

Jeste baš si me poklopio. Od prvog posta smrdiš na pristrasnost, a o neznanju istorije da ne govorim.

Pa samo ta karta koju si postavio te diskvalifikuje da pričaš dalje o bilo čemu, jer si njome optužio Tita da je dao istočni Banat i Temišvar Rumunima.

Jeste baš si me poklopio. Od prvog posta smrdiš na pristrasnost, a o neznanju istorije da ne govorim.

Pa samo ta karta koju si postavio te diskvalifikuje da pričaš dalje o bilo čemu, jer si njome optužio Tita da je dao istočni Banat i Temišvar Rumunima.

Tebi nije dosta a ?

Jeste evo sve priznajem budala sam ne znam samo kako mi je palo na pamet da se pozivam na nacisticke Hitlerove granice iz drugog sv. rata :hahaha:

Ne , tom kartom sam ti dokazao da su Makedonija , Crna Gora i Baranja usle u unitarnu Jugoslaviju kao sastavni delovi unitarne Srbije a onda je tvoj ustasa iz kuce cveca rasparcao Srbiju tako sto je izmislio republiku Crnu Goru i republiku Makedoniju a Baranju poklonio Hrvatima ..

Ti si taj koji je ovde pristrasan .. sve vreme pokusavas da odbranis Titovu anti-srpsku politiku al ti slabo nesto ide .. jos nijedan argument nisi naveo .. I da , ja mogu da kazem da je Tito bio ustasa jer njegova DELA to govore a ti nemas cime da ga odbranis ..

Kad smislis odgovore na ovaj post onda se javi :

,, A ja sto tebe vise citam bivam ubedjen da si u dusi zadrti titoista ..

Sve i da je tako da su tvorci ideologije Srbi to ne amnestira Broza koji je tu ideologiju sproveo u delo ..

Pa ako su zeleli svoje republike sto se nisu sami oslobadjali nego su morali Sumadinci da oslobadjaju citav Balkan ..

Ti ne pravis razliku izmedju nezavisne Crne Gore kao srpske drzave i crnogorskog nacionalnog identiteta .. To stoji da je i pre Tita bilo separatista i meni je to manje vise ok jer Crna Gora za razliku od muslimana , makedonaca , siptara pa i hrvata ima odakle da crpi svoju drzavnost ali ja sve vreme pokusavam da ti objasnim da je Broz kreirao jednu nakaradnu crnogorsku anti-srpsku naciju sa obrisima siptarske i ustaske filozofije a to pre njega jedva da je postojalo u tragovima ..

Crnogorci su ginuli za srpstvo na Mojkovcu , crnogorska drzavna zastava je bila crveno-plavo-bela , smatrali su sebe vecim Srbima od samih Srba nas Srbijanaca a onda su preko noci posle drugog svetskog rata na popisu u Crnoj Gori 96 posto izjasnjeni kao crnogorci po nacionalnosti .. sta je to ako ne agresivna anti-srpska politika koju je upravo Tito sproveo .. ne vidim ko drugi .. zasto je povladjivao manjini a ne srpskoj vecini .. to ja tebe pitam ... ??

Kako su Bugari zavrsili poso sa svojim poturicama tako smo i mi trebali sa ovim nasim po Bosni i Sandzaku ... ne vidim sta tu ima lose zna se sta je nacionalni interes ne mozes ti danasnju filozofiju o ljudskim pravima da izmestas u period od pre 100 ili 70-80 godina ..

Lepo si rekao da smo te delove Srbije izgubili .. ali nisi rekao kako na koji nacin ... to i jeste sustina nase diskusije .. nije ih sigurno izgubio kralj ,,

Sve i da je tako da su tvorci ideologije Srbi to ne amnestira Broza koji je tu ideologiju sproveo u delo ..
,[/I]
Deplasirano je govoriti o krivici Josipa Broza jer je bio Hrvat.On je svoju poziciju diktatora cele Jugoslavije iskokoristio da obezbedi interese Hrvata a to nije bilo moguće a da ne bude na štetu Srba.Sumanuto je to što i danas kad je svakoj iole svakoj razumnoj jedinki jasno o čemu se tu radilo,postoje etnički Srbi koji glorifikuju Broza.Razumljovo je što je takvih bilo u vrreme kad je Brozove strahovlade i neposredno nakon što je odapeo jer sui kvislinzi na svaki način sprečavali istinu o Brozu i o njima kao njegovim slugama ali mi već dugo ne živimo ni u Brozvoj ni u bilo kakvoj drugoj diktaturi i svako je mogao da se upozna sa činjenicama.

Neće biti kolega.
Хоће бити, колега; само што си ти верник антикомунизма, чиме сте назвали "оно", мада идеолошки нема везе са комунизмом.
Него сте се утроњали од њиховог резултата, који, тако способни- ни после 30 година не можете ни да сањате...:lol:

- - - - - - - - - -

Deplasirano je govoriti o krivici Josipa Broza jer je bio Hrvat.On je svoju poziciju diktatora cele Jugoslavije iskokoristio da obezbedi interese Hrvata a to nije bilo moguće a da ne bude na štetu Srba.Sumanuto je to što i danas kad je svakoj iole svakoj razumnoj jedinki jasno o čemu se tu radilo,postoje etnički Srbi koji glorifikuju Broza.Razumljovo je što je takvih bilo u vrreme kad je Brozove strahovlade i neposredno nakon što je odapeo jer sui kvislinzi na svaki način sprečavali istinu o Brozu i o njima kao njegovim slugama ali mi već dugo ne živimo ni u Brozvoj ni u bilo kakvoj drugoj diktaturi i svako je mogao da se upozna sa činjenicama.
Стоји.
Међу Србима није тешко наћи ништаке који би и мајку рођену издали, за свој ситан ћар.
И тачно је да нама није крив Броз, Хрват, што су неки Срби били скотови издајнички; где смо ми били и што смо то толерисали?

Хоће бити, колега; само што си ти верник антикомунизма, чиме сте назвали "оно", мада идеолошки нема везе са комунизмом.
Него сте се утроњали од њиховог резултата, који, тако способни- ни после 30 година не можете ни да сањате...:lol:

- - - - - - - - - -

Стоји.
Међу Србима није тешко наћи ништаке који би и мајку рођену издали, за свој ситан ћар.
И тачно је да нама није крив Броз, Хрват, што су неки Срби били скотови издајнички; где смо ми били и што смо то толерисали?

Hoće biti kolega jer se dobro sećam da je trajalo više godina pa čak i devedesete zahvatilo.
Nego nisam ja neko koga možeš da spakuješ u kutiju sa etiketom antikomunista.
Taj sotonizam treba nazivati pravim imenom, pa me možeš eventualno smatrati antisotonistom ili antifukaristom, mada sebe više doživljavam kao humanistu.
Rezultat je da još plaćamo rate kredita i kako je krenulo ovi će ga uskoro i sustići

Drugi deo posta ti je čista desetka uz ogradu da je ipak kriv i broz i njegovi sotonistički pokrovitelji.

Poslednja izmena:
Problem sa takvima poput tebe jeste u nespremnosti priznanja sopstvenih zabluda.Kažu da mnogi pre pristaju da budu prevarani nego da priznaju da su prevareni.Sujeta je čudo.

Još je veći problem što ne shvataš da su ljudi bili slobodni a to je najveći stvar u životu da možeš
noću da spavaš otključanih vrata.Ukoliko ti je i to malo idi gde voliš srećan ti put a i kada došo-dobrodošo.

Hoće biti kolega jer se dobro sećam da je trajalo više godina pa čak i devedesete zahvatilo.
Само да те подсетим- Броз је пандркн'о 1980-те. Мало је ненормално да је он крив и за те несташице '90-их...:lol:
И трајало је три и по месеца, добро знам, јер је моја комшиница радила у "Центропрому", и сећам се њене приче да више нема фрке, да је увезено кафе за пола године, као компензација за неке тракторе из ИМТ-а, тако да не лажеш овде ни себе ни друге...:roll:
Има се шта њима приговорити; зато немој да измишљаш глупости у којима те могу нахватати; потруди се па нађи непобитне чињенице...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back