Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Самоуправљање је највеће зло које је могло да задеси нашу привреду. Највећа глупост коју није смислио неко глуп, него врло паметан и прорачунат, који је знао да ће то да упропасти све.
Pa i u Izraelu je samoupravljanje.....

Самоуправљање је највеће зло које је могло да задеси нашу привреду. Највећа глупост коју није смислио неко глуп, него врло паметан и прорачунат, који је знао да ће то да упропасти све.

Samoupravljanje ti je dalo život.Da nije bilo toga i grob ti se nebi znao.Samo da te gazda uhvati pa bi radio za trojicu samo da se najedeš.

Ćuti tek da vidis kako je sada...

Ja samo kažem kako sam ja prošo,a ja sam prošo oba sistema.
I ja sam kolega...
I radio sam u firmi gde je samouparavljanje bilo zazivelo u visokom stepenu, pa je firma cvetala. Imali smo najvise plate u regionu, a radilo se bolje nego u Nemackoj, gde sam takodje imao prilike da boravim, pa sam mogao dobro da procenim.

1. Ti si slepac.
2. Izgubio si raspravu jer nisi dao dokaz.
Dokaz je upravo na sceni...Gori planeta, pluca sveta su u plamenu...A iza svega toga je kapitalizam....Zelja za zaradom, velikim parama...Treba li bolji dokaz o iskvarenosti sistema i mera vrednosti?
Unisticemo milijarde ljudi, skoreniti miloione vrsta, da bi mala grupa plivala u medu i seceru...

Добро, самоуправљање није ваљало, па смо га укинули.Сада имамо капитализам,. радници носе пелене, људи нам се масовно исељавају, радно време траје 10-12 часова, плате су на афричком нивоу.

Но, ја не видим чему све то, шта се то толико производи у Србији?Где је тај свеопшти просперитет, благостање?

Dokaz je upravo na sceni...Gori planeta, pluca sveta su u plamenu...A iza svega toga je kapitalizam....Zelja za zaradom, velikim parama...Treba li bolji dokaz o iskvarenosti sistema i mera vrednosti?
Unisticemo milijarde ljudi, skoreniti miloione vrsta, da bi mala grupa plivala u medu i seceru...
Uze mi rec iz usta , bas sam to hteo da spomenem.
E to komunisti ne bi dopustili.

Ti si rekao da u Izraelu radnici donose odluke u fabrikama. Možeš li dokazati tu tvrdnju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back