Tito je stvarao podanike umesto građane. On je zaglupljivao narod.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamo sreće da se nikada nije rodio.I mrtav vas hrani.......
Onda bi jos bili na nizem stupnju od Albanije.Kamo sreće da se nikada nije rodio.
Srbija je civilizacijski nazadovala za vreme Tita. Srbija je 1904. godine bila neuporedivo demokratskija država nego 1980.Onda bi jos bili na nizem stupnju od Albanije.
Jugoslavija je bila DRZAVA....
A danas je banana republika sa...Ko je ono Predsednik Srbije?
Ma nije...Srbija je civilizacijski nazadovala za vreme Tita. Srbija je 1904. godine bila neuporedivo demokratskija država nego 1980.
Ulica Kralja Petra I Karađorđevića u strogom centru Pariza, na putu od Šanzelizea do Trokadera i Ajfelovog tornja.Ma nije...
Srbija (Jugoslavija) je bila jedna od najvidjenijih zemalja u svetu!
A danas niko ne zna ni na kom je kontinentu.
Da nije Djokovica niko ne bi znao ni da je to drzava!
Da li postoji Titova ulica?Sam Bog zna cijih sve tamo ulica nema....
Trebalo bi da postoji.Da li postoji Titova ulica?
Nista ti ne znas!nije uopšte,potpuno je beznačajan,većina ljudi nije ni čula za njega
Adolf Hitler je najpoznatiji čovek u istoriji Nemačke. Da li treba da postoje njegove ulice u Nemačkoj?Trebalo bi da postoji.
U svakom gradu u Srbiji.
Ne glavna, ali jedna od glavnih.
Tito je znacajan deo nase istorije.
ja zivim u svetu, putujem po svetu, osluskujem sta obicni ljudi pricaju.dokaži
pa moraš to što si reko i da DOKAŽEŠ, neznači mi tvoja reč ništa lolja zivim u svetu, putujem po svetu, osluskujem sta obicni ljudi pricaju.
Jedino znaju za Tita i Noleta.
Neuporedivo.Adolf Hitler je najpoznatiji čovek u istoriji Nemačke. Da li treba da postoje njegove ulice u Nemačkoj?
A kako jado da ti dokazem?pa moraš to što si reko i da DOKAŽEŠ, neznači mi tvoja reč ništa lol
napravi anketu neku ili tako nešto
Tebi da nesto dokazujem?nzm ti smisli nekako
ja sam predložijo anketu npr