blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.983
Ko bi reko? Bravara primaju američki predsednik i britanska kraljica, druži se sa slavnim svetskim glumcima, a Nemačka, koja je postala američko britanska kolonija nakon WW2 bi pljuvala po Bravaru???![]()
![]()
![]()
![]()
Interesantno je kako sa tom SFRJ i Titom redovno dolazi do zamene teza.
To je kao kad bi neko rekao: svaki narkoman postane psihicki labilna licnost. Zapravo, tacno je da psihicki labilne licnosti postaju narkomani.
Da, Tita su primali navedeni, ali zar se niko nije zapitao ZASTO? Pa ZATO STO JE BIO NJIHOV! I to je kljuc misterije Tito. Vec sam puno puta objasnjavao i malo mi je muka, ali 'ajde jos jednom - doticnom se ne zna ni ko je, ni kako se zvao (Tito je nadimak, a Josip Broz je potpuno druga licnost koja je rodjena u Kumrovcu i koja NIJE TITO), ni kako je dosao ovde, ni kako je dospeo na vrh KPJ. Odatle na dalje se zna njegov zlocinacki rad i delovanje.
Da, Tita su Srbima nametnuli silom. Primecujete kako niko ne pominje period od kraja WW2 do cca 1960. godine? E, pa tad je punjen Goli otok i tada su prevaspitavani Srbi. Kada su cistke splasnule, a Srbi slomljeni, a to su 1960 pa nadalje, Tito je ustolicen kao Bog. Ko se sa tim nije slagao morao je ili da cuti ili je isao na Goli otok, tako da su neki Srbi cutali, a neki su klicali Titi. A braci Crnogorcima podsetnik da su tada smatrani i tretirani kao Mali Srbi - da ne zaborave kako ih gledaju ti koji su sve to rezirali i sprovodili.
Tito je radio za te koji su pomenuti da su ga primali, i uz njihovu pomoc i blagoslov je Titova Jugoslavija i zivela i prezivela. Cim su ti Spoljasnji Kontrolori dali znak, SFRJ se raspala kao kula od karata. Radi preciznosti, isto se desilo i sa SSSR-om i celim istocnim blokom.
Dakle, Tito je ODRZAVAN na vlasti jer je bio NJIHOV, a zato je i proglasen za DOZIVOTNOG PREDSEDNIKA (= kralj ili car, neka me neko ispravi ako gresim u definiciji sta je to kralj ili car ako ne dozivotni vladar). I to je ta "tajna" njegovog "mudrog" vladanja. Pa evo vam sad Vucica - to vam je mali, vrlo mali Tito, koji nije njihov, ali koji je postavljed da uradi posao koji jos nije uradio. Vecu budalu tesko mozes da nadjes u Srbiji a i sire, ali on je koristan i kao takav je i postavljen i drze ga. Cim ne bude potreban vise, letece a na njegovo mesto ce doci (ako se mi ovde ne opametimo, a za to je sansa prakticno nepostojeca) neka druga marioneta.
Zavrsicu samo konstatacijom da mi jako smeta sto se stalno pominje Tito kao jedini nosilac te SFRJ, kao sto se sada sva jad ovog rezima prebacuje Vucicu, kao sto se isto radilo sa Milosevicem, Hitlerom...
Nije ni Tito ni Vucic ni Hitler bio problem, to su pojedinci, problem je SISTEM (= svi ljudi koji su u tom sistemu koji date rezime prakticno kreiraju i odrzavaju).
Zato stalno pominjem da je morao da se desi 6. oktobar, jer nije Milosevic upropastio Srbiju, vec Milosevic ZAJEDNO SA SVIM ONIMA KOJI SU U TOME UCESTVOVALI. I zato je moralo 10.000 glava da leti pod hitno 6. oktobra. Posto nije, sad su nam u vlasti isti oni koji su vladali 90-tih - Dacic, Vucic i bagra koja je sa njima.
Danas, moralo bi da leti jedno 50.000 glava nekog 7. oktobra, da bi Srbija posle toga POCELA DA RAZMISLJA da ide dalje i kako da to uradi. Da nam se ne ponovi 2000. i 5. oktobar bez 6. oktobra.
Znaci ne DOLE VUCIC - DOLE 50.000 + VUCIC. Zapamtite ovo da nam se ne ponove ove greske.
Komunisti su bili zlotvori, ali im se mora priznati da su cistke radili majstorski - PA UCIMO ONDA OD NAJBOLJIH STA NAM JE RADITI I KAKO!!!