Gruban
Legenda
- Poruka
- 50.792
Nisu nam oni potrebni.Znaju Srbi da je Broz bio ustaško govvno i da su i titovci gola govna.Evropski sud za ljudska prava je indirektno rekao da su titoisti govna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu nam oni potrebni.Znaju Srbi da je Broz bio ustaško govvno i da su i titovci gola govna.Evropski sud za ljudska prava je indirektno rekao da su titoisti govna.
зато се шуровао са хрушчевим и осталим комуњарама након смрти стаљина јелTito je bio protivnik boljševizma.
Šta je boljševizam?То је исто као и парадајз
Има онај волово срце... пинк .... чери ....
Јесте парадаиз али није исти парадиз
Kada budeš stigao do nekog rejtinga... bar na ovom forumu...Evropski sud za ljudska prava je indirektno rekao da su titoisti govna.
IstoNisu nam oni potrebni.Znaju Srbi da je Broz bio ustaško govvno i da su i titovci gola govna.
To samo znači da ti je otac bio bolji pedagogSve to o tabloidnim i drugim izvorima u štampi za mene nisu argumenti.
Argument mi je koliko su ljudi napredovali poštenim radom u Titovo vreme..
Moj otac je bio siromah u malom selu i obogatio se poštenim radom..
Startovao sa 5 jutara zemlje i sigao do ohoho...
Koliko sam ja verovao u svoju budućnost... I napredovao u životu, jer sam imao očevo iskustvo i IDEJU, da vredi biti pošten i vredan... za razliku od mojih učenika sada.
Ništa od navedenog jednostavno nije tačno.Bolje zdravstvo, bolja prosveta, bolja industrija, bolja poljoprivreda, Bratsvo i jedinstvo...turizam, vojska... Sve što je " Tito napravio" ovi danas ne mogu ni da okreče...
Ali najvažnije: Vera u bolje sutra... radne akcije. dobrovoljci..
A šta misliš o ovome... ?Ništa od navedenog jednostavno nije tačno.
Iluzija za iluzijom.
I još
Bude li me napao još neki vaš klon..
Napuštam ovaj forum.. ... časna reč.
A vi se mislite ko kome više znači..
Daa, on mi je praksu držao.. i imao je manje od dva razreda osnovne škole..To samo znači da ti je otac bio bolji pedagog
Mislim komšo pa pa paranoja....A šta misliš o ovome... ?
I nemoj...otkriće te ladno...a da li će te i kazniti... pa zavisi, koliko im trebaš ;(Mislim komšo pa pa paranoja....
Ne koristm klon nalog ni kad me obanuju.
Mogu samo još časnu pionirsku da ti ponudim, kad mi već ne veruješ ko zemljaku....To ne može svako...mi obični smrtnici ne možemo....
Rekoh već - bio sam admin na dva foruma... Znam mnoge fazone.. prepoznajem...i namere...
Sotonistička sektaНезнам.... А ти знаш ли ?
Idi bre. Neće biti šteta. Naprotiv.I još
Bude li me napao još neki vaš klon..
Biće šteta.Idi bre. Neće biti šteta. Naprotiv.
LuciferizamМањина кој авлада већином ?
TakođeR...Еволуција ваших мишљења је очигледна
Sloboda govora NE podrazumeva da bukvalno mozes da kazes sve sto ti padne na pamet. To je anarhija.Biće šteta.
Čovek je kulturan u razmeni mišljenja.
Kakav bi to dijalog bio kad bismo svi zastupali isto gledište?
TitiotizamPostoje idioti koji sebe nazivaju titoistima i levim libearalima. Mogu da zamislim haos i šizofreniju u njihovim glavama.
Nema potrebe da zamišljaš.Postoje idioti koji sebe nazivaju titoistima i levim libearalima. Mogu da zamislim haos i šizofreniju u njihovim glavama.
Ne obraćaj previše pažnju na Aleksu.Samo debil može da kaže da je Broz bio liberal.
Niko nije dokazao da je Pokret nesvrstanih bio američki projekat. To je izmišljotina.Ne obraćaj previše pažnju na Aleksu.
On nam je forumski Žika Obretković.
Broz je bio marionetski diktatorčić čija je uloga bila da spreči da novooslobođene kolonije pređu pod uticaj istočnog bloka.
Sprečio je tada ovo što se danas događa u Africi
OkNiko nije dokazao da je Pokret nesvrstanih bio američki projekat. To je izmišljotina.