Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Komunisti su bili u velikoj ljubavi sa Nemačkim rajhom
Sve u cilju da se srbi satru...

Dedine price.mp3

Пре тога споразума ДРУГ Стаљин је нудио пакт са Британијом и Француском ... као у Великом рату

АЛИ монархија Британија и република Француска су ОДБИЛЕ.

Тако је друг стаљин одлучио да словене Пољаке РАСКАТОЛИЧИ ... и покаже им ко ј еКЛАСНИ непријјатељ

У својој Словенској Тврдоглавости Пољаци нису НИШТА научили

Тито није побио довољно усташа, јер је мрзео Србе.

Што четници нису побили све те силне усташе, ослободили Јасеновац и све те логоре, они су били велики Срби?

Тито није побио довољно усташа, јер је мрзео Србе.

Што четници нису побили све те силне усташе, ослободили Јасеновац и све те логоре, они су били велики Срби?

Разуми ....Нису имали времена .. ождеравали су се са Талијанима

Док се Српчићи баве Титом и злим комунистима, православни домаћини ће им испразнити Србију од Срба, распродати све странцима, и загадити Шумадију и Мачву ради профита страних компанија.

Онда ће за неких 50 година неки Грубан 2.0 објашњавати како је власт ДОС/СНС 2000-2030 године била лоша, да је он био заведен и да се у 70-тој години опаметио.

201658356_1653420178194032_2324703021397749157_n.jpg

Danas ti je Miki iz Kupinova pozeljniji domacin i otac tvoje dece za zene nego neki razmisljajuci muskarac koji bi odmah dobio etiketu smarac jer ga doticna i sve ostale zene ne razumeju...
A tesko biti neko koga zene ne mogu da razumeju u proseku....jes tesko do bola...

Ljudi pustite to ....to je proslost...

Mi imamo sad mnogo vece probleme...

Zvanicna stremljenja su zameniti zitelje Srbije sa turistima......trajno ili privremeno naseljenim...

Kad svaka vlast ima ovu planiranu akciju i radi na tome...vidite li vi sebe uopste kao ljude koji imaju prava da zive u Srbiji.

Da se razumemo, za vlast je stvarno najbolja stvar koja moze da se desi da se rastera narod i nasele turisti...

Ти мислиш да си страшно паметан, међутим ти си само неморалан и ништа више.Био си комуниста и припадник милиције, јер су те купили становима и радним местом, и тада ти није сметало што Тито вози Мерцедес, и што нема "демократије".

Сада те Вучко купује пакетима макарона, и даље си неморалан као пре 40 година, само ти је цена драстично пала.
Ne mislim da sam "stašno" pametan.Znam da sam u nekim okvirima proseka kad je o inteligenciji reč ali sam više upućen u materiju o kojoj diskutujemo.Ti si savice ispod proseka kao i mali Komiša.Ali nije to ništa patološko u smislu da se stručna lica treba vama da bave što se za Aleksaja i umrimuški ne bi moglo da kaže.
Da,ja sam vrlo zao čovek,nemoralan,pokvaren itd itd ali sve to ni na koji način ne dovodi u pitanje moje tvrdnje o režimu Josipa Broza.Ja baratam isključivo činjenicama.

Ne mislim da sam "stašno" pametan.Znam da sam u nekim okvirima proseka kad je o inteligenciji reč ali sam više upućen u materiju o kojoj diskutujemo.Ti si savice ispod proseka kao i mali Komiša.Ali nije to ništa patološko u smislu da se stručna lica treba vama da bave što se za Aleksaja i umrimuški ne bi moglo da kaže.
Da,ja sam vrlo zao čovek,nemoralan,pokvaren itd itd ali sve to ni na koji način ne dovodi u pitanje moje tvrdnje o režimu Josipa Broza.Ja baratam isključivo činjenicama.
Ти пљујеш у тањир из кога си јео.То није особина паметних људи.

Stvarno? A gde?

Doduše negde sam video sliku druga moše kako u nekoj tamnici prevodi ''kapital''...mora da je bilo teško u tom ''logoru''

Da je to bio logor poput komunističkih kazamata ne bi komunista ni bilo,...tu i jeste greška napravljena,tu ***********ku gamad je trebalo pobiti odmah...

Jel ti poznato da sam ja bio osiguran u slučaju da ostanem bez posla u Švajcarskoj? I sve to za vreme Tita.

Ima li para koje mogu da nadomeste osecaj ushicenja kad vidis da Drzava radi u interesu naroda?
Kad vidis da drzava pravi dom kulture, da napravi ambulantu , put, most preko neke male reke potoka da bi seljani dosli do groblja bez ulaska u plitku vodu kako su inace radili godinama ili i duze...skakujuci preko ostrvaca sa sljunkom...
Ili izgradnja uz pomoc ili bez pomoci ORA nekog puta, autoputa ili zeleznickog kraka.

A opet svaka izgradnja doma kulture u nekom selu ce nekom biti ljuta rana jer se seti da mu je SFRJ ili NRJ oduzela imovinu dede i to ga pece, misli da je nepravda i to sto se napravi taj dom kulture u selu i sto se otvori ambulanta, prosto boli sve sto koristi jer nije placeno oduzeto od njegovog dede.

Ali i dalje nema para za narodni osecaj kad drzava radi na tome da zivi bolje, a ne da bude u boljem polozaju zato sto je svercovao robu iz Bugarske ili Rumunije..
Taj osecaj koristi od licnog bogacenja je nesto sasvim drugo i nije toliko ushicujuce, vise je gordost nad ostalima....ebao sam im kevu , sad sam bogat...

Taj osecaj kad pitam Svajcarce imaju Svajcarci za svoju drzavu a imali su i SFRJ Jugosloveni osim onih kojima je oduzeta dedovina.
Svedjani nemaju taj osecaj, oni sve sto rade misle da je zajednicki trud pojedinca drustva i drzave...to kod njih je skoro pa jedno..
Kad pitas diplomca ekonomije, on te skoro i ne razume sta znaci staviti licni interes pre drustvenog, jer to je glupo kad znas da je sve odradjeno u mass varijanti jeftinije i uspesnije...

Ja licno sam probao da pricam sa ekonomistkinjama i ekonomistima iz Svedske i oni su zacudjeni da mi kao ex socijalisticka zemlja ne razumemo nesto sto oni pomenu da je nekad i u vezi sa nama...
Eto sta je narativ odradio i nesamopouzdanje da je to nesto normalno i korisno a ne samo vezano za socijalizam YU i Srbije...

Kod njih je potpuno normalno ono sto je radio Sik ili kako se zvala ona drvna industrija iz Kuceva i tog kraja , kad cuvaju sume da bi se obnavljale i ne sticu maksimalnu dobit u nekih prvih 2 godine...

Back