Ista ta zvaka je i devedesetih....pismeni su kao protiv socijalista, a tih pismenih je vecina nepismena postavljena korupcijom i svedocenjem dva svedoka, prevarama i poturanjima, pismeni srbi su morali da odlaze kao i uvek kada vladaju monarhisti...to je pravilo.
Ti nazovi vernici, koji sebe nazivaju monarhistima su pocepali pravoslavnu crkvu i vernike u sred amerike i kanade, a nece srbe u srbiji....nepismena seljadija se pokondiri i bori protiv svih koji bi mogli pamecu da ih potisnu.
Wow, nisam pomislio da ce neko u Srbiji to da pomisli...ocigledno sam potcenio bas sve..uvek ima nekog ko sabere 2 i 2...
Isto se radi i sa terminom socijalisti..tj SPS kao da su socijalisti..
Medjutim, poreklo pokondirenih iz 1945 nije strano, inostranstvo , a poreklo svih ovih termina , narocito socijalisti za SPS , neo termini takoreci , je CIA metodologija radi trovanja pojmova...a i ukidanje reverzije, tj povratka...to je opasna boljka i to su uradili mnogo prljavim metodama...ukljucujuci i genocid...prema odredjenim godistima...
Ideoloski dozvoljeno ali ljudski nije....
Tacno je da se dosta toga i ono sto ovde nije pomenuto radi...
Jedno vreme rec zadruga je bila = prisilno sprovodjenje rada seljaka u nametnute drustvene organizacije....maltene kazneno popravni dom deligrad (poznat po tome sto tamo rade zatvorenici na pravljenju bojlera a zato imaju poluotvoreni sistem zatvora...) 1992-2002 npr
Tacno je i to da je postojalo 1945 obavezno angazovanje, rad seljaka na nekim drustvenim objektima, mozda i na zemlji , dan na 10 dana...i to u nekim delovima zemlje..
A bez krivice, tj isli su u prisilnu dnevnicu...moba je nekad bio izraz za takav rad....
Ali razvijeni plan zatiranja ideje i terminologije socijalizma je radjen i radi se iz CIA programa..da, da radi se i danas...
Svejedno sto zvanicno ni elita ni partije ni vlast nisu kao ljubitelji USA vlasti i protektorata, ali programi zatiranja socijalizma i dan danas se sprovode , neki , neki su zavrseni, npr sloba je morao da ode kad se zavrsio njegov timeline unutar projekta, tako da je pogresan naziv oktobarska revolucija, 2000, jer to nije bila revolucija...
E sad, ja licno znam neke iz tajnih udruzenja koja nisu tajna u srbiji , ona sto se cesto pominju i ona stvarno imaju moc, ne mislim da ubijaju nego moc povezanost i uticaja..ali ne znam da li su ti rojalisti povezani sa realizacijom CIA programa...verovatnije je da nisu nego odvojeno deluju...
Ali nije haoticno..