Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
U SFRJ NISI MOGAO DA BUDEŠ NEOŽENJEN POSLE 25-te A VIDI SAD...

Ili te žene posle vojske na selu
Ili te žene u firmi (po većim gradovima) odmah se u radničkoj menzi naprave parovi koji bi se potencijalno slagali a tu su negde sa godinama gde muško obavezno bude starije za godinu do dve max od neudate koleginice
Ili brat bratu kad se ode u inostransrvo preko firme retko ko nije dovuko nešto slovensko - Čehinju, Ukrajinku, Ruskinju ljubav prštala :heart:

A danas?
Zemlja magacionera i kasirki, šetaju kučiće a ni njima ne daju da se razmnožavaju, sve ono "ju, ju, jel muško, moja Anabela ima teranje, iju, iju"
- sve u redu gospodjo promenili smo mu pol

ej bre, pa meni komšija pričao kako ga volela Ruskinja :heart:
Sve ga grlila do granice. :heart:
Nije ga ispuštala da ga ne izgubi. :heart:
Posle komšija iznenada umro, nejasan razlog, ovde u društvenom stanu. Mlad u najbolje godine. :(
A još čudnije što se doselio i Serjoža i oženio tu Ruskinju... :heart:
Eh šta ti je život i ljubav :ljubomoran:

Neke zle babe pričale da je to bio neki otrov iz Ukrajine, odakle u Ukrajini otrov nije mi jasno? Možda nešto ostalo iz II WW? Zvao se, kako neka baba pričala "Madain-usa" :vudu:

Poslednja izmena:
Slobodan vikend, od plate uštediš za more, sindikat organizuje akciju za nabavku mesa, kuvano za pauzu o trošku firme, uplaćivao se i radni staž i stambeno, portir mogao da ga dobije, svi žurili da prave decu za +5 bodova sad neće ni za 30.000€, državni praznici, verski oraznici, godišnji odmor ceo mesec u komadu...

Crna Gora i Kosovo sad da vrate onih 0.5% što se odbijalo celoj SFRJ jer su bili tretirani kao retardirani

Slobodan vikend, od plate uštediš za more, sindikat organizuje akciju za nabavku mesa, kuvano za pauzu o trošku firme, uplaćivao se i radni staž i stambeno, portir mogao da ga dobije, svi žurili da prave decu za +5 bodova sad neće ni za 30.000€, državni praznici, verski oraznici, godišnji odmor ceo mesec u komadu...

Crna Gora i Kosovo sad da vrate onih 0.5% što se odbijalo celoj SFRJ jer su bili tretirani kao retardirani

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ах,знамо за ''полутке преко синдиката''...и касарна смештај на мору...од плате си могао да уштедиш и за фићу,око 30 плата је требало ал'целих.

Али није ми баш јасно што 2 милиона југовића побеже из тог раја да буде експлоатисано на трулом декадентном западу?

Ili te žene posle vojske na selu
Ili te žene u firmi (po većim gradovima) odmah se u radničkoj menzi naprave parovi koji bi se potencijalno slagali a tu su negde sa godinama gde muško obavezno bude starije za godinu do dve max od neudate koleginice

Немој ми рећи да си заборавио :
Најпре ти је требала дозвола од
Ознине комисије за морал
којом је председавала другарица спасенија цана бабовић...иста она што је за време рата уфаћена на камари са поп владом зечевићем

То је додуше трајало само до 53-е године,...

Немој ми рећи да си заборавио :
Најпре ти је требала дозвола од
Ознине комисије за морал
којом је председавала другарица спасенија цана бабовић...иста она што је за време рата уфаћена на камари са поп владом зечевићем

То је додуше трајало само до 53-е године,...
Ja kasam se rodijo ta je bila u pemziji

Ja kasam se rodijo ta je bila u pemziji
Па шта да раде са злочинцем?
Као и многи други ***********ки зликовци и она је отишла брзо у пензију...ал'није баш уживала у њој дуго
Утепала се због нечисте савести иако њени саборци причају другу причу.
Пред смрт је стално призивала своје жртве и молила да јој опросте...

Па шта да раде са злочинцем?
Као и многи други ***********ки зликовци и она је отишла брзо у пензију...ал'није баш уживала у њој дуго
Утепала се због нечисте савести иако њени саборци причају другу причу.
Пред смрт је стално призивала своје жртве и молила да јој опросте...
E vidiš, SAVEST
Kakva god da je bila a imala je SAVEST

A ovi?
Pogasili banke, pozatvarali firme, poizbacivali narod na ulicu, zabranili narodu da se snadje ulično dok ga kompanijski iscrpljuju i zajebavaju, jel si ti skoro sreo nekog da je 5 godina kod istog privatnika? Jesi Stojka...
Otimaju vile po Tolstojevoj ko da je 45'-ta...

I niko se nije ubio sem ako ga nisu roknuli ili fasovao rakčinu od onolikog narodnog proklinjanja "Da Bog da im sve pusto ostalo"

Nemojte da se zavaravate u kakvom uredjenju sad źivimo...

Setite se rudara kom je umrla supruga a koji je nudio bubreg na prodaju mesec dana pre nego je izvršio samoubistvo jer nije mogao da gleda gladnu decu

Setite se da je ova država poslala 2 miliona evra Albaniji i Hrvatskoj kao "prijateljsku pomoć" gde je Albanija uzvratila sa "dobismo uveliko i više para nego smo procenili od EU" ali su zato Izvršitelji sa Rolex satovima oteli stoku bolesnim zemljoradniku

Dok proleter-ekonomisti "ukrupnjavaju kapitale" preusmeravanjem MMF kredita kao diskreciono pravo ministarstva da hitnon odluči dotle se narod rastače...

Jure šačicu pijačara koje niko od firmi "po najviši standardi sa najniži cenovnik rada" ne želi da zaposli što zbog godina, što zbog izgleda, što zbog intelektualnih kapaciteta ali ti država koja je ugasila SDK kaže i u RFZO i u NSZ "nemojte da gubite vreme i živce sa prijavljivanjem firme sa kamerama i ispred toaleta za neuplaćen radni staź"
Pijačari moraju da plaćaju porez a "Ekonomisti Inovatori" ne moraju jer su doprinosi isto porez državi ali oni mogu što ubogi pijačari ne.

Da bi imao pravo na kredit od banke moraš da budeš zaposlen na NEODREDJENO a privatnici se drže zakona koji su sami iznedrili 24 meseca treba da se dokazuješ kao ne vidi se odmah a onda te šutnu u 23-em pa ti podigni kredit.

Ах,знамо за ''полутке преко синдиката''...и касарна смештај на мору...од плате си могао да уштедиш и за фићу,око 30 плата је требало ал'целих.

Али није ми баш јасно што 2 милиона југовића побеже из тог раја да буде експлоатисано на трулом декадентном западу?
Фића се појавио код нас пре скоро 70 година, и вероватно је био врло скуп за тадашња примања у 50-тим годинама.

Данас такође треба 30-так просечних српских плата за нов ауто средње класе.

Прусуство западних отпадних возила која коштају пар хиљада евра замагљује суштину, јер Срби углавном возе кршеве које су западњаци одбацили из разних разлога(неко је погинуо у том возилу, застарелост, скупа рециклажа итд.).

Pogasili banke, pozatvarali firme, poizbacivali narod na ulicu, zabranili narodu da se snadje ulično dok ga kompanijski iscrpljuju i zajebavaju, jel si ti skoro sreo nekog da je 5 godina kod istog privatnika? Jesi Stojka...

Јесам,више њих
Како год ти мислио то је истина,нису ни сви ''приватници'' зли експлоатаори који су ''опасност за комунистичко друштво'':hahaha:

Нити су сви ''подлегли малограђанском пороку богаћења'' како ономад 1984-е рече у Дневнику 2 важан друг који је био познат по својим огромним поседима негде и нечега...

Сви ови на које ти мислиш,а има их,имали су од кога да науче,од својих духовних и рођених родитеља илити тзв.''комуниста'' који су се шепурили широм СФРЈ као ''важни другови'',секретари негде и нечега,друштвено политички радници ,директори...итд...који су својој деци куповали станове у Лондону и слали их у трули капиталистички свет да уче школе и факултете...

Фића се појавио код нас пре скоро 70 година, и вероватно је био врло скуп за тадашња примања у 50-тим годинама.

Данас такође треба 30-так просечних српских плата за нов ауто средње класе.

Прусуство западних отпадних возила која коштају пар хиљада евра замагљује суштину, јер Срби углавном возе кршеве које су западњаци одбацили из разних разлога(неко је погинуо у том возилу, застарелост, скупа рециклажа итд.).

За солидан аутомобил средње класе треба 20-25 плата ....

За ''југа'' који се не може мерити са једним таквим аутомобилом је требало 32,за ''стојадина 40

А кад смо код плате,колика је била та фамозна плата или колико је коштао фамозни југо?

Просто је,платица била око 250 ДМ а ''југо'' коштао 6-8.000,како кад...ако га уфатиш по ''старој цени'' онда уштедиш иљаду или две...

За твоју информацију - првог или једног од првих фића купио је друг Џемал Биједић а у почетку га је возао шофер...ето ко је могао да га купи

Nemojte da se zavaravate u kakvom uredjenju sad źivimo...

Setite se rudara kom je umrla supruga a koji je nudio bubreg na prodaju mesec dana pre nego je izvršio samoubistvo jer nije mogao da gleda gladnu decu

Setite se da je ova država poslala 2 miliona evra Albaniji i Hrvatskoj kao "prijateljsku pomoć" gde je Albanija uzvratila sa "dobismo uveliko i više para nego smo procenili od EU" ali su zato Izvršitelji sa Rolex satovima oteli stoku bolesnim zemljoradniku

Dok proleter-ekonomisti "ukrupnjavaju kapitale" preusmeravanjem MMF kredita kao diskreciono pravo ministarstva da hitnon odluči dotle se narod rastače...

Jure šačicu pijačara koje niko od firmi "po najviši standardi sa najniži cenovnik rada" ne želi da zaposli što zbog godina, što zbog izgleda, što zbog intelektualnih kapaciteta ali ti država koja je ugasila SDK kaže i u RFZO i u NSZ "nemojte da gubite vreme i živce sa prijavljivanjem firme sa kamerama i ispred toaleta za neuplaćen radni staź"
Pijačari moraju da plaćaju porez a "Ekonomisti Inovatori" ne moraju jer su doprinosi isto porez državi ali oni mogu što ubogi pijačari ne.

Da bi imao pravo na kredit od banke moraš da budeš zaposlen na NEODREDJENO a privatnici se drže zakona koji su sami iznedrili 24 meseca treba da se dokazuješ kao ne vidi se odmah a onda te šutnu u 23-em pa ti podigni kredit.
У данашњој капиталистичкој Србији, већа права има сваки нарко-дилер, убица, силоватељ од радника и сељака.Када се нађе нарко-дилер или убица пред судом, разлете се судије и јавни тужиоци, да се поступак што пре оконча, да му се именује бранилац о трошку суда, сви трошкови поступка се измирују директно из буџета, да човек не чами у притвору.

Када се нађе радник/сељак пред судом, нема ни браниоца по службеној дужности, него га избаце из куће/стана, заплене му имовину и истерају на улицу.

За солидан аутомобил средње класе треба 20-25 плата ....

За ''југа'' који се не може мерити са једним таквим аутомобилом је требало 32,за ''стојадина 40

А кад смо код плате,колика је била та фамозна плата или колико је коштао фамозни југо?

Просто је,платица била око 250 ДМ а ''југо'' коштао 6-8.000,како кад...ако га уфатиш по ''старој цени'' онда уштедиш иљаду или две...
Iako smo fiću kupovali sa jednom platom...

Тај и такав западни ''отпадни аутомобил'' је у стању да пређе још 100-200.000 км без неких већих проблема...
Ја у животу нисам видео ''заставу'' која је прегазила 100.000 без ''генералке''...

Тај и такав западни ''отпадни аутомобил'' је у стању да пређе још 100-200.000 км без неких већих проблема...
Ја у животу нисам видео ''заставу'' која је прегазила 100.000 без ''генералке''...
Koliko autošovinizma kod vas antititoista

Iako smo fiću kupovali sa jednom platom...
Па где си био да ми то кажеш кад сам га ја куповао??
Или ме је неко преварио??
Бескрупулозни трговац,још ми рекао ''ако платиш у страној валути биће око 10% јефтиније''
Каква црна ''страна валута'',зар на робију да идем...

Koliko autošovinizma kod vas antititoista
То није аутошовинизам него чињеница...не верујем да можеш да схватиш

Па где си био да ми то кажеш кад сам га ја куповао??
Или ме је неко преварио??
Бескрупулозни трговац,још ми рекао ''ако платиш у страној валути биће око 10% јефтиније''
Каква црна ''страна валута'',зар на робију да идем...

То није аутошовинизам него чињеница...не верујем да можеш да схватиш
Aj ne laži.

У данашњој капиталистичкој Србији, већа права има сваки нарко-дилер, убица, силоватељ од радника и сељака.Када се нађе нарко-дилер или убица пред судом, разлете се судије и јавни тужиоци, да се поступак што пре оконча, да му се именује бранилац о трошку суда, сви трошкови поступка се измирују директно из буџета, да човек не чами у притвору.

Када се нађе радник/сељак пред судом, нема ни браниоца по службеној дужности, него га избаце из куће/стана, заплене му имовину и истерају на улицу.

Исто било и онда...директор ''проневери'' неке милијарде и пола стрпа у свој џеп а растрче се тужиоци и судије да објасне да он није ништа крив..не сећаш се ти тзв.''колективне одговорности'' која је унапред ослобађала лопове из ''друштвеног сектора''...
Обичан човек надрља и за ситнију крађу,''црвени буржуји'' били заштићени...

Ти си се сетио да си православни Србин када су ти на ТВ рекли шта си.

Иди бегај,није ваљда....д'извинеш КО ми је то могао рећи на ТВ-у кад ТВ-а није ни било кад сам ја рођен

П.С
Опет умало да заборавим
ЗАШТО ти Саво толико мрзиш Србе?

Исто било и онда...директор ''проневери'' неке милијарде и пола стрпа у свој џеп а растрче се тужиоци и судије да објасне да он није ништа крив..не сећаш се ти тзв.''колективне одговорности'' која је унапред ослобађала лопове из ''друштвеног сектора''...
Обичан човек надрља и за ситнију крађу,''црвени буржуји'' били заштићени...

Иди бегај,није ваљда....д'извинеш КО ми је то могао рећи на ТВ-у кад ТВ-а није ни било кад сам ја рођен

П.С
Опет умало да заборавим
ЗАШТО ти Саво толико мрзиш Србе?
Zato što je ponosni Srbin, poput mene, i seća se vremena kad smo bili država.

Zato što je ponosni Srbin, poput mene, i seća se vremena kad smo bili država.

Мислиш тзв СФРЈ?:hahaha::hahaha::hahaha:

То је синко била спрдачина од државе а иначе је била у рукама неколицине усташа

У иностранству су је звали ''Дугославија'' јер је била на ДРУГОМ месту у свету по задужености,одмах иза Аргентине

П.С
Он можда и јесте Србин по рођењу али како пише овде све имам неки утисак да је шиптар или усташа...као и ти уосталом...

Мислиш тзв СФРЈ?:hahaha::hahaha::hahaha:

То је синко била спрдачина од државе а иначе је била у рукама неколицине усташа

У иностранству су је звали ''Дугославија'' јер је била на ДРУГОМ месту у свету по задужености,одмах иза Аргентине

П.С
Он можда и јесте Србин по рођењу али како пише овде све имам неки утисак да је шиптар или усташа...као и ти уосталом...
Alo manijače! Nemoj ti meni o srpstvu majku ti jebbem! Postojiš zahvaljujući mojim dedovima i ostalim slavnim junacima koji su živote položili za čast otadžbine, na Ceru, Kolubari, Solunskom frontu i drugim slavnim podvizima naše junačke vojske! I 14. i 41.!

Moj ded je poginuo na oslobađanju Niša 44. godine sigurno ne da bi ti jeo govna!

Back