detektovana 3 broda blizu jupitera

SlAyEr_KiD 333

Domaćin
Poruka
3.734
Tri broda duga otprilike 300 km-a i siroka 200 milja detektovana prolazeci blizu planete Jupiter.
Naucnici organizacije SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) objavljuju da bi mogli biti primeceni specijalnim teleskopima u novembru, a ako im je cilj Zemlja bice ovde krajem 2011, u decembru, izjavio je John Malley jedan od naucnika organizacije SETI.
Brodovi detektovani HAARP sistemom iz Aljaske.
Pocetkom avgusta U.N. ce poceti da priprema gradjanstvo sirom sveta posmatrajuci proces kao moguc napad na planetu Zemlju.
Izvori sa 2 sajta:
http://weeklyworldnews.com/headlines/26535/alien-spaceships-to-attack-earth-in-2011/
http://thewatchers.adorraeli.com/2011/07/17/alien-spaceships-to-attack-earth-in-november/

Poslednja izmena:
Drzite ljude stalno u nekom strahu, tako cete lakse vladati njima...

Ja mislim da se ljudima vlada na drugaciji nacin, ne treba daleko da odes da bi to video.Evo primera, ja kome god sam od svojih prijatelja pomenuo kometu Elenin oni me gledaju kao telad i smeju se.Karakteristicno za sve njih je to sto imaju dobre poslove i radno vreme od 09-17, upravo im pocinju godisnji odmori i nemaju vremena da misle o stvarima koje se ne traze od njih.Ove brodove ne smem ni da pomenem jer ce prestati da se druze samnom
Ja na primer ne radim kao pretpostavljam vecina forumasa :))))

A na ovakve teme prvo dodju oni koji ne veruju u ovakve stvari :dontunderstand:

Da, ja sam osecao obavezu da to kazem ljudima na bilo koji nacin, jer mislim da ako nas nesto spopadne trebamo da se drzimo zajedno. :)
Uostalom ja verujem i to mi je dovoljno.
Koliko glup covek moze da bude pa tvrdi da je planeta Zemlja jedina planeta naseljena organizmima.
Ukoliko planiraju da nas napadnu za to smo svi krivi jer je mnogo NASA i ruskih automatizovanih brodova poslato da posmatraju razlicite planete i salju podatke, sto je bilo neophodno, ali znali smo, tj. ja i jos koji covek nadam se, da moze biti i fatalno.
To nisu samo brodovi i sateliti, vec razne druge stvarcice koje su "male za coveka ali krupne za covecanstvo i ceo svemir zapravo".
Na primer u zavisnosti od toga koliko je tehnologija nepoznatih bica napredna, oni su mogli da uoce nasu opstu intenet mrezu koja je trenutno nekoliko 100-tina km-a prostranija od planete Zemlje.
I da napomenem, ljudi nisu u ropstvu tako sto im se stavi do znanja moguca istina, vec zato sto se mnogo toga krije od njih. :)
Plasiti se je glupo, jer strah sece ostrije od maca, ali je pametno uraditi nesto sto dokazuje da smo ljudi ne sa velikim IQ-om, vec sa velikim srcem. :)

Ajde da se plej-ujemo matematike. Elem, brodovi dugi 300 km a široki 200 milja :) (Jebte, da nisu Borg kocke krenule na naše dupe?) zasigurno ima mnogo članova posade. Ako su manji rastom od nas, onda ih ima još više.

Sve to treba dočekati, napijiti i nahraniti. Čime, ne znam ali pretpostavljam da ako ne pojedu onog lika koji će prvi da im pruži ruku i kaže "Wecome to Earth"onda jedu sve što i mi.

Treba ljudi otvoriti kafanu, hotel, specijalizovanu za interplanetarne i interstelarne putnike. Uzeti na vreme monopol, granati posao i biti prvi.

Akomodacija, smeštaj, klopa, cuga i zabava... ko im to prvi obezbedi uzima licencu i prava i na konju je!

Onda, kazino, kupleraj, masaže, saune, mini golf i ostali sadržaji ima da donesu milione!

Dakle, ja upadam u posao, ko još želi?

Ajde da se plej-ujemo matematike. Elem, brodovi dugi 300 km a široki 200 milja :) (Jebte, da nisu Borg kocke krenule na naše dupe?) zasigurno ima mnogo članova posade. Ako su manji rastom od nas, onda ih ima još više.

Sve to treba dočekati, napijiti i nahraniti. Čime, ne znam ali pretpostavljam da ako ne pojedu onog lika koji će prvi da im pruži ruku i kaže "Wecome to Earth"onda jedu sve što i mi.

Treba ljudi otvoriti kafanu, hotel, specijalizovanu za interplanetarne i interstelarne putnike. Uzeti na vreme monopol, granati posao i biti prvi.

Akomodacija, smeštaj, klopa, cuga i zabava... ko im to prvi obezbedi uzima licencu i prava i na konju je!

Onda, kazino, kupleraj, masaže, saune, mini golf i ostali sadržaji ima da donesu milione!

Dakle, ja upadam u posao, ko još želi?

Can I have hallelujah? Magnetna staza za katring, posto sumnjam da ce hteti da voze ovaj prizemni karting. Sve u svemu, ja upadam.

Ljudi,mislim da je krajnje vrijeme da se pripremimo!!
US_soldier,lg.gif

Imamo vremena do novembra,a onda da ove izvanzemljane malo
071.gif

A ne bi bilo lose da kupimo i nesto ovakvo:
images

Ljudi,mislim da je krajnje vrijeme da se pripremimo!!
US_soldier,lg.gif

Imamo vremena do novembra,a onda da ove izvanzemljane malo
071.gif

A ne bi bilo lose da kupimo i nesto ovakvo:
images

зар ти стварно мислиш да цивилизацију која прави километарске свемирске бродове и путује свемиром може да заустави то мало гвожђурије

Back