blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Hvala svima koji su danas ucestvovali u ovom razgovoru.Vidimo se narednih dana.Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora je izbegavati u skoli. Jednostavno, van skole nek je izbegava. I iz skole- pravac kuci.
Takodje, mora se znati do kad se moze ostati napolju, koliko daleko od kuce ici itd.
ALI JA IMAM CEEERRRKKUUUU!!
Dakle u pitanju je najbolja drugarica moje cerke.Eh,lako bi ja da imam sina!Jos bi im i radni prostor obezbedila...Eh,lako je vama da me zezate a ja ....kuku meneeee,majjjkooo!!!

Ali ni jednim gestom nisam pokazala da negodujem.
Pa sta
Pogledaj koje dobre osobine ima.
"Vidis kako ona brine sama o sebi" a ti...i td...

Ma nisu los primer ali je moja unuka bolesljiva .e, to sto su... siromasni je stvarno...strasno...ono, ocigledno su...los primjer i tako to... : (
.

Ma nisu los primer ali je moja unuka bolesljiva .
Zivi na pumpici.
A ono jadno strokavo.
Mama kad ne moze nesto da dohvati ladno je ubaci u kontis
Pa sad ne verujem da bi neko bas dozvolio da se njegovo dete grli sa takvom osobom.
Nisam snob niti sam nesto prokomentarisala tom detetu ,
ni mojoj "princezi"
Kako bih samo oduzela decu takvim roditeljima.
Ali na zalost imam mnogo primera gde su roditelji narkomani,pijanici,kriminalci itd..
koji ne vode racuna o svojoj deci.Po negde se pojave babe ,dede,sestre...
ali sta sa onom decom koja moraju sve to da trpe i da zive takav zivot..
Pa odgajila sam moje cere i imala iste probleme oko drustva.
Ko ih nije imao
A dok sam rasla i ja sam takve gluposti priredjivala mojim roditeljima![]()

Ne komentarisi nesto sto ne znase, za tvoju unuku bi vjerojatno bilo zdravije da bude malo manje...cista
tj. da ponekad bude i strokava...vjerovala ili ne...
dakle, nema razloga da te to brine...samo joj moze koristiti...
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/1632863.stm
http://www.nhs.uk/news/2009/01January/Pages/WormsImmuneSystem.aspx

Ne komentarisi nesto sto ne znas
Moja unuka ako nisi primetila je bila u pesku
Igra se sa svom decom ali ....
Njeno zdravlje je na prvom mestu
Ali ona i moje cere su MOJE princeze
Ne razumem treba li da je ubacim ukontejner
Necu da verujem da je lose poreklo deteta ovde uzeto kao jedini dokaz njegovog loseg uticaja na drugu decu tj. na dete postavljacice teme, neka bude da nisam pazljivo iscitala sve postove.
A kad se dete zalepi za stvarno problematicnog druga ili drugaricu treba da tesi cinjenica da Mark Tven zasigurno ne bi bio ono sto je bio da nije imao Haklberi Fina ali i tetku Rozi koja je ipak odredjivala granice i mere, doduse cesto prekoracene ali ih je bilo i znalo se za njih.

Sala....to sto sam rakla je bila sala....sta ti ovo znaci?
inace, ideja da posvetis paznju i drugom djetetu uopce nije losa...
ok mozda malo preterujes uvek su pored nas bili i uletali neki probematicni sve to dodje na svoje ako ga usmeris i malo odvajas na vreme vodis u prirodu na selo i slAko sam dobro shvatila one se znaju iz vrtica od svoje 3-ce god
To znaci da su sada trenutno stari znanci i da imaju nesto posebno
To su samo prelazne faze tvog deteta i ne treba biti iskljuciv jer ce poceti da se krije i da folira-laze.Pusti je da se druzi sa kim god zeli ali postoje zabarane i moras joj objasniti da nisu sva deca ista .Mora da zna sta se od nje ocekuje i kako treba da se ponasa.
Pre neki dan je moju unuku zagrlila devojcica cija mama prevrce kontejnere
Toliko su se obradovale jedna drugoj da su se zajedno srusile u pesak
Bila sam u sokuAli ni jednim gestom nisam pokazala da negodujem.
Nego sam gledala svaki dan kad ona naidje da se moja unuka ljulja
Vremenom cu" uspeti"???da ih nekako odvojim .
Ako ne uspemPa sta
Prihvati njenu drugaricu
Deca su sujetnaPogledaj koje dobre osobine ima.
Pa ih predoci svojoj ceri."Vidis kako ona brine sama o sebi" a ti...i td...
Pa joj tako trljkas nos .Sama ce poceti da je izbegava jer ce joj biti suparnica kod tebe.
Imala sam iste probleme sa mojim cerama.
Ostale su samo one drugarice koje su po meni bile ok.
Tj. ostale su one o kojima su one pricale a ja cutala
Svaka zabrana ili kazna je kontra produktivna![]()
Nisu los primer zato sto su siromasni vec nacin na koji dolaze do nekih stvarcica koje im "zivot znace"a to podrzumeva trista drangulija u konterjneru a malo hrane.Pogledaj oko sebe,hrana se sve manje baca i tesko je proceprkati koricu budjavog hleba.Oni uglavnom rove i traze nesto sto nema veze nisacim osim djubretom.Biti siromasan nije greh niti se toga treba stideti ali dostojanstvo covek mora da ima kao i licnu higijenu a za to nisu potrebne velike pare.e, to sto su... siromasni je stvarno...strasno...ono, ocigledno su...los primjer i tako to... : (
Tesko da detetu odraslom u NORMALNIM higijenskim uslovima moze prijati stroka!To je ipak privilegija primitivnih,glupih i mentalno obolelih ljudi.MIslim da nije cast biti strokav!e, za tvoju unuku bi vjerojatno bilo zdravije da bude malo manje...cista
tj. da ponekad bude i strokava...vjerovala ili ne...
dakle, nema razloga da te to brine...samo joj moze koristiti...
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/1632863.stm
http://www.nhs.uk/news/2009/01January/Pages/WormsImmuneSystem.aspx
Ne komentarisi nesto sto ne znas
Moja unuka ako nisi primetila je bila u pesku
Igra se sa svom decom ali ....
Njeno zdravlje je na prvom mestu
Ali ona i moje cere su MOJE princeze
Ne razumem treba li da je ubacim ukontejner
Upravo tako i hvala sto me pazljivo citas!pa kako je opisala postavljacica teme..sa noktima, vrckavu seta se sama kasno uvece....ima lose ocene...itd...deluje kao zapusteno i problematicno dete...