Dete je nemoguce u skoli/kuci

Битно је да ништа не говориш детету,типа сад ћу те тући ако не престанеш итд. Ништа му не кажеш него урадиш без говора.Маме углавном 10 пута опомињу,нема тога.

Kada se iznervira baca sve oko sebe, cepa sveske, baca dzojstik, lupa se po glavi i tako, bio je kod direktora, uciteljica kaze nezna sta ce sa njim...

Родитељи су давно изгубили битку, а ово што гледаш су последице тога. Могуће је преваспитавање, али рачунај да дете једно време неће моћи да поднесе оног ко то преузме на себе.

Kakvi crni psiholozi.
Te budaletine su i dovele do toga da se roditelji i učitelji plaše da ne budu optuženi od strane razmažene derladi.

Dete je jednostavno povuklo na oca.
To je kšatrijski gen koji može da bude pod kontrolom jedino u kšatrijskom okruženju.
Vojna škola je jedina nada za to dete i za vas.

U suprotnom će ga pod svoje uzeti ulica i kriminal .

Dok ne poraste za vojnu školu, voditi ga redovno u Crkvu na službe i strogo ukinuti šećer.

Pozdrav,

imamo problem koji se sada jos vise izrazava od kada je posao u prvi razred, vec smo bili 2x kod psihologa.
Dete ima 8 godina.

Kada se iznervira baca sve oko sebe, cepa sveske, baca dzojstik, lupa se po glavi i tako, bio je kod direktora, uciteljica kaze nezna sta ce sa njim...
Ja sam verenik njegove majke, dakle ne otac, ne znam koliko uticaja ima?

Odnos nam je solidan, igram s njim nekada igrice, fudbal itd, ali je majka tu mnogo vise, oko domaceg, spremanja za skolu itd...

Batine dobije kad majka skroz izgubi zivce i tad dobije postene batine, al ja vidim tu jedan problem da mu se ne sece u korenu ludilo.

Ponasa se kao histericno trogodisnje dete, otac mu je bio jako problematican, ali nema kontakt sa njim od druge godine njegove.
Problem je u roditelju. Dete je projekcija roditelja... batine visestruko pogorsavaju stvari, kao i nekontrolisani izlivi besa kod roditelja....

Читам и гледам сви нешто код психолога да иде,а сви сте одрасли без психолога.Већина психолога нема дете,треба га питати да ли је он родитељ.Једно је теорија друго пракса.
+ Не знам ни једног психолога који је сам у винклу и има сређен живот.

Kakvi crni psiholozi.
Te budaletine su i dovele do toga da se roditelji i učitelji plaše da ne budu optuženi od strane razmažene derladi.

Dete je jednostavno povuklo na oca.
To je kšatrijski gen koji može da bude pod kontrolom jedino u kšatrijskom okruženju.
Vojna škola je jedina nada za to dete i za vas.

U suprotnom će ga pod svoje uzeti ulica i kriminal .

Dok ne poraste za vojnu školu, voditi ga redovno u Crkvu na službe i strogo ukinuti šećer.
И саучесници су свих социјалних експеримента.

Back