Dete i fakultet

Da li zelite decu za vreme studija?

• Da , ja zelim dete za vreme studija

glasova: 6 15,0%
  • Ne zelim dete u tom periodu , i ako do toga dodje prekinula bih trudnocu

glasova: 11 27,5%
  • Ne zelim dete u tom periodu ali ako do toga dodje rodila bih

glasova: 23 57,5%
  • Ne i ako se to desi prekidam trudnocu , ali nemam neki poseban metod zastite

glasova: 1 2,5%
  • Na ali ako se to desi rodicu , i nemam neki poseban metod zastite

glasova: 3 7,5%

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .
@mirka

Go girl, go girl....
a049.gif
a040.gif

Mirka šizika:
Bez podrske roditelja sve je tesko ( ili teze) , bez partnerske pomoci vec se da ziveti.

Ipak u 22 ili 24 godine odgovorno tvdrim bez svega toga trudnoca je veliki problem . Sa zavrsenim faksom ili bez njega .

Da bi rodila dete moras da budes spremna za velika odricanja , idiotizam je radjati ako ne mozes da ga prehranis i pruzis mu zivot dostojan coveka .

Ako je dete nastalo neplanirano i ako nije plod velike ljubavi i obostrano zadovoljstvo , po mom misljenju bolje je ne radjati.

To nije odluka koja se donosi olako, u hodu , to je odluka za ceo zivot ..i to ne samo zivot majke nego i deteta koje nije biralo da bude rodjeno .

Nadam se da sam delimicno odgovorila.

...to je i moj stav...hvala...:)

e upravu ste sve se moze kad se hoce, ja sam na prvoj godini faxa zatrudnila i porodila se pocetkom druge godine, razmislajla sam da pauziram jednu godinu ali sam odustala od te ideje jer sam se plasila da me nece popustiti volja za ucinjem i da onda vise necu ni nastaviti, pa sam odma nastavila dalje. jest bilo teze sa maom bebom, muyem, kucne obaveze, pocela sam malo i raditi, ali sam ipak nekako uspjela. dala sam sve ispite u roku i juce sam pcistila i trecu godinu.nemoze mi niko reci da se sa djetetom nista nemoze postici. to sve zavisi od nase volje i organizacije vremena. ja poznajem osobe, koje nemaju a ma bas nikakve obaveze, mame i tate im placaju fax, stan, salju redovno dzeparac a na njima je samo da uce, pa opet nista ne postignu i obnavljaju godine. ja sam sa djetetom dobilasamo jos vecu volju da fax yavrsim sto prije i da nebacam novac na obnavljanje godine, jer sa tim parama mogu svom djetetu nesto priustiti.i sto ga prije zavrsim, to cu se prije moci posvetiti samo svojoj porodici i poslu, i imat cu vise vremena za njih.

pa da meni je bash gotiva kad se neko mlad porodi nekako mi tako bolje al stha sad... ne znam sht abih da me snadje tj kako bih organizovala izdrzavanje al necu o svemu tome ako se ne desi ozbiljna je tema ... kad zavrsim faks mogu da filozofiram

a sto ne rodish pa das dete na usvajanje, to je bolnije nego abortus?

da li abortus kvari psihu zhene da li to negde stoji kao ... napad.."ubistvo"... ili nema veze..cak iako je zena prividno mirna nije to dozivela kao traumu...mada ne znam kako bi se to moglo utvrditi nekim testom za plemenitost ali perfidnim da ne moze da se namesta :evil:

hahah ma kako je krenulo ne moram ni da razmishljam jedino ako krenem da se oplodjavam vestacki iz dokolice kao ajd da vidim kako izgleda da si neplanirano trudan ... ko zna da li uopste mogu da zatrudnim

samo da znate mnogo zhena pati shto ne moe da zatrudni mnogo ih ima na vestackoj opodnji i mladih... ne znam da li je taj broj danas veci nego ranije

tako da... ima i toga

Back