matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
Meni se dopada Suzanina smotanost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste culi da se planira snimanje srpske verzije Domacica..? kao,Ocajne domacice sa Dedinja....Mislim da cemo se samo izblamirati.
Inace,omiljeni likovi su mi Bri (zena je genijalna,volim tu njenu caknutost) i Linet...A nervira me Suzan,sva je nekako..trapava,ravnodusna.
Uzivala sam sinoc dok sam gledala kako izbacuju Kejlu iz kuce... Grozno dete...
Ali zato one blizance obozavam, genijalni su.![]()
Uh,kako mi je išla po živcima![]()
јест стварно...
Одлична је била епизода,поготову МЕЈНАРД![]()
Večeras je poslednja na rts-u.
Od pon.kreće nova serija.
E to ćemo čekati..dugo,dugo.a 5ta sezona?![]()
E to ćemo čekati..dugo,dugo.
A sta krece posle ove serije?
A sta krece posle ove serije?
Uvek je na drugom u 21h (nekad bude ranije zbog utakmice, prenosa skupštine...) a repriza je na prvom.a ide mi na nerve i to sto npr. petkom pocinje u 22:15,ponedeljkom utorkom i sredom valjda u 21...pa malo na prvom malo na drugom....
sto se ne dogovore vise oko termina i kanala![]()
Ne mozete tako, ja sam beskrajno zahvalan RTS-u, ipak su ispostovali i pustili sve cele sezone koje su snimljene, a razlog zbog koga ne mogu odmah petu da puste jeste zato sto peta jos uvek nije do kraja snimljena a kada kupujete sezonu od proizvodjaca, ne mozete kupiti pola sezone, to se tako ne radi, vec morate sacekati da bude cela gotova...
Niko vam nece seriju prodavati u epizodama vec u sezonama...
Uostalom, za razliku od mnogih zemalja koje gledaju DH jednom nedeljno, nama su pustali svakog radnog dana, i zato smo mi zavrsili mnogo ranije od drugih...
Ponavljam, da nije RTS-a, ne biste vi znali sta su Ocajne domacice, jer ih je onaj sugavi Pink pustao u 2 ujutru, sigurno se secate...
МЕЈНАРД![]()
...I jos njeni pokusaji da mu promeni ime...
...Stvarno je luuuUDa...
![]()