Desperate Housewives

Mislim da ces cekati do 3.januara jer ce tada emitovati narednu epizodu. Sad sledi pauza...

a010.gif

e bas im hvala :sad2:

1)koliko je snimljeno serijala i koliko u svakom ima epizoda
2)na kom kanalu se trenutno prikazuje serija i dokle je stigla?????
3)jel namerava rts da nastavi sa emitovanjem i kad?

1) trenutno se snima sesti u kome je do sada prikazano 10 epizoda...Svaki serijal ima po 24 epizode osim 4. koji ima 17 ako se ne varam...
2) za sada seriju mozes pratiti samo na Fox Life-u gde je pri kraju emitovanje 4. sezone...
3) RTS ce emitovati i petu sezonu, ne zna se tacan datum ali trebalo bi da bude uskoro...

Ajoj...
ja juce slucajno cula na tv-u da se posle one avionske nesrece sve promenilo...
Suzan se ugoijla...
Orson zavrsio u kolicima i jos nesto...
Inace mene mrzi da skidam sve te epizode, pa elegantno cekam januar da RTS krene emitovati 5. sezonu...
to ste vi 100% vec odgledali.
:P

Ajoj...
ja juce slucajno cula na tv-u da se posle one avionske nesrece sve promenilo...
Suzan se ugoijla...
Orson zavrsio u kolicima i jos nesto...

:P

Pogresno si shvatila.z:lol:

"U jednoj od epizoda će se desiti 'šta bi bilo', gde ćemo prikazati pet scenarija u kojima naše domaćice razmišljaju o svojim životima nakon nesreće. One koje su izgubile nekoga zamišljaju kakav bi im život bio da su njihovi voljeni preživeli. Neki od od njih zamišljaju kako bi izgledalo da se nisu venčali za one sa kojima su u braku. Ali, ne brinite se, jer su ti skokovi kroz vreme sasvim hipotetički, i dešavaju se nekima u snu, a nekima pod anestezijom. Za neke će to biti veoma zabavno, a drugima će od toga pući srce."z:poz:

Pogresno si shvatila.z:lol:

"U jednoj od epizoda će se desiti 'šta bi bilo', gde ćemo prikazati pet scenarija u kojima naše domaćice razmišljaju o svojim životima nakon nesreće. One koje su izgubile nekoga zamišljaju kakav bi im život bio da su njihovi voljeni preživeli. Neki od od njih zamišljaju kako bi izgledalo da se nisu venčali za one sa kojima su u braku. Ali, ne brinite se, jer su ti skokovi kroz vreme sasvim hipotetički, i dešavaju se nekima u snu, a nekima pod anestezijom. Za neke će to biti veoma zabavno, a drugima će od toga pući srce."z:poz:

he
pa kasno sam reagovala... nisam sve cula.. samo ovo sto sam rekla...

Back