Desperate Housewives

takodje: "The problem with season 5 is that the writers were playing it safe, never taking a change with any of the storylines. In previous seasons we had stories about a bdsm hooker, a pedophile, Orson's murder-hungry mother, Alma raping Orson, Gabrielle having an affair with a minor, Carlos having an affair with their maid, Edie burning down Susan's house, Bree's alcholism and being in a mental hospital. Things were interesting and shocking. In season 5 Tom joins a garden club and formes a garage band, Gabrielle teaches her daughter about inner-beauty and learns from her friend on the street that money isn't everything, and yeah, Lynnette is chatting with her son on the internet.... BORING. Where are the jaw-dropping moments?"

Poslednja izmena:
Odgledao sam prvih 15 minuta epizode, nisam stigao da odgledam do kraja, pogledacu u narednim danima...
Meni se svidja, mada sam danas nailazio i na komentare da serija gubi na originalnosti i da im ponestaje svezih ideja...Uprkos tome, takodje svi kazu da seriju i dalje rado gledaju kao i da je uspeh za bilo koju seriju da u ovim vremenima dostigne sestu sezonu...
Ja mislim da nas ocekuje dobar zaplet, nova porodica mi se svidela na prvu loptu, siguran sam da cemo uzivati u pravim dobrim DH i u novoj sezoni...:)

ajmo sad malo spojlera :)

Susan suspects Katherine was the one who attacked Julie, so she gets [a cop] to help her,” explains Housewives creator Marc Cherry. “But then she finds out the policewoman went to high school with her — and Susan stole her boyfriend, too! So [guest star: Kathy Najimy] has been going around the past 30 years resenting her.

Blondi izvini ali mogla si i bez spoilera..:neutral:

Izvini a sta si ocekivala, o cemu drugom da pisem, kada je vec nova sezona pocela?

Oni koji nisu gledali novu epizodu neka ne citaju dalje ovaj post!

Sta mislite sa je sa onom novom komsinicom sta joj je ono po ledjima?
Sta se desilo ono sa Dzuli? Prvo je pristala da izadje sa onim novim komsijom, da bi
potom rekla da nece samo zato sto ju je njegov otac nagovorio da ne izadje?
To su nekako bez veze uradili zbrzali su u dve scene.

Izvini a sta si ocekivala, o cemu drugom da pisem, kada je vec nova sezona pocela?

Oni koji nisu gledali novu epizodu neka ne citaju dalje ovaj post!

Sta mislite sa je sa onom novom komsinicom sta joj je ono po ledjima?
Sta se desilo ono sa Dzuli? Prvo je pristala da izadje sa onim novim komsijom, da bi
potom rekla da nece samo zato sto ju je njegov otac nagovorio da ne izadje?
To su nekako bez veze uradili zbrzali su u dve scene.

Ja mislim da nesto nije u radu sa sinom njihovim.

Back