ma mesto tog klinca pise njegova keva . kakva bolesna porodica. ko bi pretio bolesnicima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mesto tog klinca pise njegova keva . kakva bolesna porodica. ko bi pretio bolesnicima?
Твоје резоновање сам запамтио још од твог модераторског задатка. Рецимо због овога: Што је коришћење деце у политици најстроже забрањено. А спорт није.
Ijao kako je to zgodno.
A da recimo mali pise knjige tipa "Kosovo je Srbija" onda bi bilo prihvatljivo.![]()
Kada dece pricaju 'Kosovo je Srbija', onda ih roditelji uce patriotskim vrednostima. A mozda ih posalju i kod Ivane Zigon da im preko veze sredi mesto u 'Kosovskim Bozurima'.
Kada pricaju 'Kosovo nije Srbija' onda ih politicki zlopotrebljavaju.
Pa kako to majku mu, rec je samo o razlicitim stavovima o istom pojmu?![]()
![]()
![]()
Не видим маме овде које их лицкају и облаче у одела од 500 еврића, два за једно појављивање на омиљеној ТВ станици?Al si izvukao primer....
Cinjenica je da na ovo svako gleda subjektivno.
Evo npr. sa ovim vecina nema nikakav problem a tesko da na ovoj slici svi imaju 18.
![]()
odakle su te poceste?
kakvo drzavljanstvo imaju i kad su ga dobili ,ako su ga dobili?
Kada dece pricaju 'Kosovo je Srbija', onda ih roditelji uce patriotskim vrednostima. A mozda ih posalju i kod Ivane Zigon da im preko veze sredi mesto u 'Kosovskim Bozurima'.
Kada pricaju 'Kosovo nije Srbija' onda ih politicki zlopotrebljavaju.
Pa kako to majku mu, rec je samo o razlicitim stavovima o istom pojmu?![]()
![]()
![]()
Samsone, deder reci mi ti sta bi radio da imas dete vunderkinda - da li bi ga pustio da pise ili sprecavao u tome?
Не видим маме овде које их лицкају и облаче у одела од 500 еврића, два за једно појављивање на омиљеној ТВ станици?
Нема субјективног гледања код мене, оно што сам написао су чињенице. Забрањено је користити децу у политичке сврхе, ако неко користи ове мале Четнике треба да одговара.
Poceste su, kao sto neko rece, Siptari. Posto se necija nacionalnost odredjuje na osnovu prezimena. Tako je Rod Blagojevic Srbin, nema veze sto covek nema pojma srpski jezik; on je Srbin, a ne Amer.
Inace, to je novi nacin zakljucivanja. Imamo dedukciju i indukciju, a ovo je dudukcija.
На жалост, ово је мало тешка ствар, постојао је такав случај код нас, није исти, али сличан. Мајка, једна позната глумица је писала романе у име своје малолетне ћерке. И данас се каје због тога.
Jaaaaaaaaaao kakva farsa, majko moja cime se vi fasisti zuti i autonomaski sluzite , to je strasno.............moderatori zatvorite ovu debilnu temu..............ko je blesav da veruje da neko preti nekom detetu koji ima debilne roditelje, a uz to samo prica to sta mu je Soros sastavioBeograd - Dvanaestogodišnji Rastko Pocesta, koji je zbog svojih blogova i stavova o nezavisnosti Kosova, Evropskoj uniji i NATO postao meta ekstremnih desničarskih organizacija, ponovo je juče dobio preteće poruke. Posle učestalih pretnji, Rastkova majka Suzana Pocesta zatražila je i zaštitu policije.
- Stavovi koje je moj sin izneo, bez obzira na to da li se nekom svideli ili ne, nisu nasilni. Kao odgovor na njih dobio je poruke u kome mu se preti „da će ga pojesti mrak“. Videla sam na desničarskim forumima da mnogi smatraju da ja na njega prenosim svoje stavove, ali to nije tačno. Rastko misli svojom glavom - kaže Suzana.
Ne plašim se
Bez obzira na pretnje, ovaj hrabri dvanaestogodišnjak kaže da se neće povući i da će nastaviti borbu za svoja uverenja.
- Ukoliko bih to uradio, bila bi to njihova pobeda. Nije mi lako, ali se ne plašim - kaže Rastko Pocesta.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/187039/Desnicari-ponovo--decaku-pretili-smrcu
Tuzno...
Milorad je Bandićev drugar možda i najboljiA sad razumem.
crne majice - moze
Odela - ne moze
A sta je onda Dodik?
Ne zvuci mi srpski![]()
Samsone, deder reci mi ti sta bi radio da imas dete vunderkinda - da li bi ga pustio da pise ili sprecavao u tome?
A sta je onda Dodik?
Ne zvuci mi srpski![]()
Jaaaaaaaaaao kakva farsa, majko moja cime se vi fasisti zuti i autonomaski sluzite , to je strasno.............moderatori zatvorite ovu debilnu temu..............ko je blesav da veruje da neko preti nekom detetu koji ima debilne roditelje, a uz to samo prica to sta mu je Soros sastavio![]()
Јалов посао
Ем ти лош српски , ем ниси одавде и питање је шта те уопште и везује , а посебно да ли , за ову земљу , тако да
п.с. Можда ти нешто и објасним чим наиђем, ако , на нешто малчице опширније написано него што си до сада радио...мада ти је " то " пролазило уз функцију и нема везе што те нико нигде , а нарочито на Љубимцима ( политику нећу ни да спомињем) ама баш ништа није разумео
![]()
A sad razumem.
crne majice - moze
Odela - ne moze
:
A sta je onda Dodik?
Ne zvuci mi srpski![]()
Јалов посао
Ем ти лош српски , ем ниси одавде и питање је шта те уопште и везује , а посебно да ли , за ову земљу , тако да
п.с. Можда ти нешто и објасним чим наиђем, ако , на нешто малчице опширније написано него што си до сада радио...мада ти је " то " пролазило уз функцију и нема везе што те нико нигде , а нарочито на Љубимцима ( политику нећу ни да спомињем) ама баш ништа није разумео
![]()