Desnica pobedjuje svuda po EU

Imamo situaciju da pobeđuje neka ljigava simbioza levice i desnice zvana konzervativne partije...Prava desnica,ono što se često zove ''extremna'',nikako ''radikali'',je zapravo već odavno van zakona...To su ljudi poput Kju Klux Klana,Kombat 18...Desnica za koju glasaju cigani(radikali) ili crnci,turci i drugi muslimani(bilo koja evropska ''konzervativna stranka'' ima ovakve pristalice) nije desnica:neutral:

Sad rece pacov Boza na StudiuB.

Na izborima za EU parlament desnica odnosi pobedu u vecini EU zemalja :D
Bice veselo :D

Мислим да су појмови "десница" и "левица" изгубили онај првобитан
прави смисао који су имали.

Ово сада како се називају су бледе копије (лажне слике)
неких давних оригинала...

.

Nema gledanja, nego u fabrike i proizvoditi oružje municiju, šiti uniforme, konzervirati hranu... Svašta će njima da treba u tom ratu, pa bi smo mogli lepo da se ovajdimo.

šta misliš da kada eu nema više armije na kosovu da čejo šiptari da jedejo kebab i gledajo što se desava.

vjerovatno čejo okupirati šumadijo

ma nemoj se toliko sikirati za sumadiju,moze da skodi !!!!!
jedno sam kroz proucavanje istorije naucio -centralna srbija,posebno sumadija moze da trpi zulum ,NAZALOST do krajnosti,ALI NAZALOST ,KAD JOJ PREKIPI<BES<JAD<BEDU>PONIZENE.......................NE MOZE NIKO DA KONTROLISE>>>>>>....GLUPA OSOBINA...ALI PROVERENO TACNA !!!!!!!!

Sad rece pacov Boza na StudiuB.

Na izborima za EU parlament desnica odnosi pobedu u vecini EU zemalja :D
Bice veselo :D
Логично је!
Виде сви да је либерални капитализам зло и да без националног идентитета народа ( и свега што он укључује) нема спаса државама.
Нико не жели да буде безоблична маса којом ће да управља десет светских господара.

Za to sto trenutno stanje ej da mi imamo oko 3 puta bolji standard nego oni. Cak i ovako syebani i sve. To je prvi i manji razlog, a drugi i mnogo veci razlog jeste mentalitet albanaca. Oni ce se prosirti kao kuga. Kao sto su se prosirili na kosovo, tako i na jug Srbije, nece se ni tu zaustaviti. A ti vec sada imas neke njihiove "biznismene" koji idu redom i podrzavaju Kosovo, veruj mi podrzavace i ove albance sto se nasele na jug Srbije.
A amerika sada kao nesto navodno menja odnos, iz toga ne znam sta ce biti, ali i dalje daju ogromnu podrsku Kosovu-u prevodu Albaniji. Mada znas i aj sam nesto skepticna da ce EU da prihvati ikada Albaniju u svoje redove, ili kosovo... Zato sto bi to za njih isto na neki nacin bio los potez. Mada jeftina radna snaga uvek treba..

izvini na iskrenosti !!! nekad pises u zenskom rodu nekad u muskom ...????nije bitno necu se obazirati mozada moja ili tvoja greska ...
EU odgovara /CITAJ AMERICI /nestabilna evropa.Ako je EU stabilna tvorevina ,onda je amerika br.2 u svetu !!!!!! a to je nedopustivo !!! zbog engleske i amerike -prvenstveno se sve na balkanu dogadja-time evropa stagnira-trenutno EU delimicno odgovara,jer nema snage da se otvoreno suprostavi americi....!!!!
blokadom i nestabilnoscu balkana-amerika je na najeftiniji nacin zaustavila evropu u ekspanziji !!!! nece dugo proci kad ce se nemacka i francuska ,....suprostaviti--i onda evropa ode gore,a amerika ,dole....tesko ce to proci bez rata,....ALI ?????
KOLIKO CE SVEMU TOME RUSIJA DATI ZNACAJ >.....???????

Логично је!
Виде сви да је либерални капитализам зло и да без националног идентитета народа ( и свега што он укључује) нема спаса државама.
Нико не жели да буде безоблична маса којом ће да управља десет светских господара.

Ali se dragaSofija to odavno manifestuje i dakako primenjuje-samo zavisi kako ko krsti i koje ime da.I ti rece deset gospodara-ma nikad bilo nit ce biti-jedan jedini-i protezirae sluge,sa primatom izvrsnih(supljoglavaca-suznjevakoji ce umisliti da su neko).Hitler nesto hteo i poceo i puko-ovaj ne ,ili ce ceo svet pod njegovu sapu ili cak-ili puc puc.Amer je to,moja Sofija-djavo.

0,1020,779795,00.jpg

:neutral:

izvini na iskrenosti !!! nekad pises u zenskom rodu nekad u muskom ...????nije bitno necu se obazirati mozada moja ili tvoja greska ...
EU odgovara /CITAJ AMERICI /nestabilna evropa.Ako je EU stabilna tvorevina ,onda je amerika br.2 u svetu !!!!!! a to je nedopustivo !!! zbog engleske i amerike -prvenstveno se sve na balkanu dogadja-time evropa stagnira-trenutno EU delimicno odgovara,jer nema snage da se otvoreno suprostavi americi....!!!!
blokadom i nestabilnoscu balkana-amerika je na najeftiniji nacin zaustavila evropu u ekspanziji !!!! nece dugo proci kad ce se nemacka i francuska ,....suprostaviti--i onda evropa ode gore,a amerika ,dole....tesko ce to proci bez rata,....ALI ?????
KOLIKO CE SVEMU TOME RUSIJA DATI ZNACAJ >.....???????
E pa promenila sam pol juce uvece sad sam musko :super:.
A ovo da ce se EU suprotstaviti, ne bih rekao, zato sto je EU zavisna od USA, i kako bude rekao velikib rat, tako ce i biti.. A Rusija je u savezu sa kinom, i ostalim istocnim zemljama...

Back