absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
Ma Agata Kristi, bez sumnje, ako ces da je kupish imas u bibliotekama NarodneKnjige "Treca devojka" (150 din) i "Ubistvo u orijetn expresu" (180 din) i ovo ostalo, za 320 din...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, e da i od deangela neku psiholosku knjigu o zenama, sta si one zele, kako razmisljaju, hehe, vrlo poucno,......vidis mene,umesto, da ucim za ispite!?!....e zato su sada skolske knjige moje obavezno ctivo......e bilo kako bilo, kad to ispitno razdoblje prodje opet, ce bit vremena za ostale knjige, pa bi vas zamolio jos za koju ideju, i ako nema problema, da mozda autore napisete u izvornom jeziku, a ne srpskom...npr. Agata Kristi=Agatha Christie(cini mi se
).....prijatelji moji cao, uzivajte!Slazem se sa tobom u potpunosti! Sve sto je Markes napisao je odlicno, ali 100 godina je posebna knjiga!glista:Ne gubi vreme na bezvezarije! Najbolja knjiga ikad napisana na svetu je "Sto godina samoće"od Gabrijela Garsije Markesa![]()
Dont_Break_The_Oath:Kakav ukus ovih forumasa.Toliko lako stivo da prosto ne mogu da poverujem.
Ako je tako,zasto se upustas u polemisanje sa ljudima koji su intelektualno ispod tvog nivoa??? Zasto dozvoljavas sebi "spustanje i obezvredjivanje" sopstvenog nacitanog uma,umesto da nadjes "sebi ravne" pa lepo razmenjujes tesko steceno znanje,kako dolikuje coveku koji se hvata u kostac sa gore pobrojanima? (Pod uslovom da "teskostecenoznanje" nije preuzeto iz neke kvalitetne kritike :? )Dont_Break_The_Oath:Kakav ukus ovih forumasa.Toliko lako stivo da prosto ne mogu da poverujem.
A da li neko od vas ima snage da se uhvati u kostac sa Strindberjom ili Bjernsonom?
Po milioniti put te molim da mi das ime neke tvoje knjige da procitam. Nemoj samo da me izbegavas. :xDont_Break_The_Oath:Jos nesto Verba,ja nemam nameru da ovde skupljam ikakve poene,jer sam i sam pisac i sve stoji u mojim knjigama.
Hvala ti sto si odvojio vremena da mi pojasnisDont_Break_The_Oath:Jos nesto Verba,ja nemam nameru da ovde skupljam ikakve poene,jer sam i sam pisac i sve stoji u mojim knjigama.
I ja ne osecam potrebu da omalovazavam nikoga.
Ja kao i svi drugi imaju pravo na svoje misljenje.
Iako cete svi vi Moje misljenje nazvati ludoscu,posledicom egoizma i sta ti ja znam sve jos.
I,da ne bude zabune,nisam imala nameru da te svrstavam u egoiste, ludake istatijaznamstajos
Jednostavno,najpre kulturno pitam sta mi nije jasno,pa onda stvaram sliku o nekome :wink: