Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kup nacija

Generalna proba za Evropsko prvenstvo u Srbiji biće Kup nacija koji se održava od 3 do 6. novembra. Niš, Beograd i Vršac ugostiće pored selekcije Srbije i reprezentacije Hrvatske, Mađarske i Češke.

Prodaja ulaznica počinje u petak 14. oktobra po ceni od 300 i 600 dinara. Svi zainteresovani mogu ih nabaviti preko sajta http://www.tickets.rs/ i na prodajnim mestima širom Srbije.

srb-bih-2010-3.jpg

Učesnici Kupa nacija odigraće međusobno utakmice u sva tri grada. Prvog dana turnira u Nišu, 3. novembra, sastaće se Mađarska i Srbija u 18 sati i Hrvatska i Češka u 20 časova.

Potom se karavan seli u Beograd. Dva dana kasnije na programu je prava poslastica, duel Srbije i Hrvatske od 18 časova, a potom igraju Mađarska i Češka u 20 sati.

Poslednjeg dana selekcije se sele u Vršac, 6. novembra. Sastaju se Srbija i Češka od 18 sati i Mađarska i Hrvatska od 20 časova.

Kada je reč o paketima ulaznica za sam Šampionat, posle Niša i Vršac je skoro rasprodat, velika je potražnja i za mečeve finalne runde. Evropsko prvenstvo biće održano od 15 do 29. januara.

TUŽNO...ALI STVARNOST...I.. NEPRIJATNA REALNOST...:sad2:

NEMA VIŠE...pdf Niš...i ...SVIH ONIH LEPIH TEMA NA KOJIMA SMO SE DRUŽILI...:(

OSTALA SU SAMO ...LEPA SEĆANJA...:( ( :) )

Pošto ...NISAM NIŠLIJA...ne mogu da učestvujem u... VAŠIM GRADSKIM DOGAĐANJIMA...i...PRVI PUT SE OSEĆAM ...KAO PRAVI STRANAC...:sad2:

PRE ...JUČERAŠNJEG I PREK-JUČERAŠNJEG DANA...IMAO SAM NEKOLIKO KUĆA ŠIROM SRBIJE...:D...A...SADA IMAM SAMO JEDNU...GDE ŽIVIM...:sad2:

Nadam se da mi ...MOJI NIŠKI PRIJATELJI...NEĆE ZAMERITI....ŠTO ME NEĆE BITI...:(...ali ...NEKA NE BRINU...POJAVIĆU SE ČIM SE POJAVI NEKA TEMA KOJA MOŽE DA NAS POVEŽE I OMOGUĆAVA DRUŽENJE...:D...BEZ OBZIRA ODAKLE SI...;)

Unapred :hvala: na..RAZUMEVANJU

Poslednja izmena:
Ako i šačičica nas prestane da posećuje ovaj pdf, potvrdiće se razlog zbog koga smo i pripojeni, slabo interesovanje. Zbog toga vas pozivam na nastavak druženja, možda bar izdejstvujemo status lepljive.:zper:

Pošto ...NISAM NIŠLIJA...ne mogu da učestvujem u... VAŠIM GRADSKIM DOGAĐANJIMA...i...PRVI PUT SE OSEĆAM ...KAO PRAVI STRANAC...:sad2:

PRE ...JUČERAŠNJEG I PREK-JUČERAŠNJEG DANA...IMAO SAM NEKOLIKO KUĆA ŠIROM SRBIJE...:D...A...SADA IMAM SAMO JEDNU...GDE ŽIVIM...:sad2:

Nadam se da mi ...MOJI NIŠKI PRIJATELJI...NEĆE ZAMERITI....ŠTO ME NEĆE BITI...:(...ali ...NEKA NE BRINU...POJAVIĆU SE ČIM SE POJAVI NEKA TEMA KOJA MOŽE DA NAS POVEŽE I OMOGUĆAVA DRUŽENJE...:D...BEZ OBZIRA ODAKLE SI...;)

Ma nećeš ti nikud. Ostaješ ovde i tačka! Prirasli ste k nama, kako ćemo mi bez tebe? Ma nećemo te dati da odeš. :) :heart:

Ako i šačičica nas prestane da posećuje ovaj pdf, potvrdiće se razlog zbog koga smo i pripojeni, slabo interesovanje. Zbog toga vas pozivam na nastavak druženja, možda bar izdejstvujemo status lepljive.:zper:

Pa šta je ovo? Čemu klonulost? Mislite da ti supermoderatori i njima sličnim UVEK SU U PRAVU????? Ma to su deca, a deca treba da slušaju starije.

Prijatelji, da li možda znate nekoga ko ide do Nemačke ?(idealno Hamburg). Potrebno je da se prevezu invalidska kolica do Srbije, tj. Niša. Čovek je na poklon dobio ista zahvaljujuci našim dobrim ljudima koji tamo žive a našli su ga preko FB stranice, samo je potreban prevoz. Kolica su polovna tako da se carina ne plaća.

Prijatelji, da li možda znate nekoga ko ide do Nemačke ?(idealno Hamburg). Potrebno je da se prevezu invalidska kolica do Srbije, tj. Niša. Čovek je na poklon dobio ista zahvaljujuci našim dobrim ljudima koji tamo žive a našli su ga preko FB stranice, samo je potreban prevoz. Kolica su polovna tako da se carina ne plaća.

Preko puta glavne autobuske stanice imaš Lastu i još dve agencije koje imaju liniju za Nemačku. Raspitaj se tamo.:bye:

Repertoar Akademskog pozorišta SKC Niš za novembar:

01.уторак - Арт
03.четвртак - Док чекамо Годоа
10.четвртак - Зер0
15.уторак - Пљачка 3.маја
17.четвртак - Арт
22.уторак - Док чекамо Годоа
24.четвртак - Ближе
29.уторак - Пљачка 3.маја

:eek:
Шта се дешава којеимедадам..?? :think:

:eek:
Шта се дешава којеимедадам..?? :think:

KAO ŠTO VIDIŠ ...IZ PRILOŽENOG

Sada smo postali...NESVRSTANI...ODLUKOM ...SRPSKE VLADE KRSTARICE...:sad2:.( :besan2: )

PORUŠILI SU SVE GRADSKE FORUME...SELEKTIVNO....PORUŠIVŠI LOKALNE FORUMSKE TEME KOJE SU IH ..KOLIKO - TOLIKO OKUPLJALE..:sad2:.

NIŠTA SVOJE NISU DALI...A SVE TUĐE SU UZELI...TJ....POBRISALI...:sad2:.(
mad2.gif
).

SADA...SVI OBRISANI GRADSKI FORUMI ..KREĆU OD..." 0 " ( skoro )...I TREBA DA SE IZBORE ZA SVOJE POSTOJANJE..:think:.

NEMA OD TOGA...NIŠTA...:sad2: ( Takve kolateralno štetne odluke..NISU PLODONOSNE..:(..)

LAKO JE PORUŠITI...TEŠKO JE STVORITI

ALI TO JE SAMO ..JEDNA STRANA PROBLEMA...:think:.

ŠTA JE SA ..POLJULJANIM POVERENJEM ČLANSTVA...:think:

MONODRAMA ''JELENA '93'' M. KORDIĆA U IZVOĐENJU JELENE LUGONJE

петак, новембар 25

Mala sala NKC-a, Stanoja Bunuševca bb
Sve što te večeri budemo skupili ide porodici Jović - NEKA BUDE ŠTO VIŠE HRANE!

Back