Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Grupa "POMOĆ UGROŽENIM NIŠLIJAMA" poziva vas na još jednu u nizu humanitarnih akcija koje se organizuju u okviru ove grupe.

U subotu, 26.1. od 19 časova, u SVETOSAVSKOM DOMU u dvorištu Saborne crkve odrzaće se koncert najrazličitijih muzičkih žanrova.

Domaćin je i ovog puta, kako smo na to i navikli, Dragana Moles sa svojim humanim prijateljima.
Pored Dragane Moles, učestvuju još : Draga Džinić, Hadži Mario Petrović, Stefan Mladenović i drugi mladi muzičari grada Niša.
Kao i uvek u ovakvim prilikama, takozvana "ulaznica" su dugotrajni prehrambeni proizvodi (kupljeni, ili možda zimnica), koje "POMOĆ UGROŽENIM NIŠLIJAMA" sortira i prosledjuje porodicama kojim pomaže. Samo da još jednom naglasimo da je ovoga puta hrana prioritetnija od odeće ili kućne/lične hemije.

Страшно...

А једно питање: јел постоји и даље ресторан "Јоца и Нена", чуо сам да је промењено име, и у којој улици је био ресторан?..У Нишу сам служио 10 месеци војску, задњих 2 месеца сам био у Лесковцу. Оба града су ми лепа...:)

Страшно...

А једно питање: јел постоји и даље ресторан "Јоца и Нена", чуо сам да је промењено име, и у којој улици је био ресторан?..У Нишу сам служио 10 месеци војску, задњих 2 месеца сам био у Лесковцу. Оба града су ми лепа...:)

Odavno nisam čula za njih, ne idem u taj kraj. Mislim da je dalje na istom mestu u ulici Vojvode Mišića i Zelengorske (na uglu) prema Domu Zdravlja.

Odavno nisam čula za njih, ne idem u taj kraj. Mislim da je dalje na istom mestu u ulici Vojvode Mišića i Zelengorske (na uglu) prema Domu Zdravlja.
Хвала на информацији. :)
Нисам дуго био у Нишу, само сам пролазио ноћу кроз град, па не могу да се сетим..а било је то давне 1993.-1994.
Сећам се и оног кафића "Трамвај", ишао сам и на Чаир. Иначе, касарна је она на Комрену, чуо сам да је била бомбардована 1999.

Хвала на информацији. :)
Нисам дуго био у Нишу, само сам пролазио ноћу кроз град, па не могу да се сетим..а било је то давне 1993.-1994.
Сећам се и оног кафића "Трамвај", ишао сам и на Чаир. Иначе, касарна је она на Комрену, чуо сам да је била бомбардована 1999.

Nema na čemu. :)

Jeste, restoran 'Joca i Nena' bio je negde pa je preseljen na današnju lokaciju.

A 'Tramvaj' je bio na staroj lokaciji i on je preseljen u strogom centru Niša, lako ga je naći. ;)
Mnogi vojni objekti su bili bombardovani, ja tu manje znam.

A inače, odakle si? :)

Nema na čemu. :)

Jeste, restoran 'Joca i Nena' bio je negde pa je preseljen na današnju lokaciju.

A 'Tramvaj' je bio na staroj lokaciji i on je preseljen u strogom centru Niša, lako ga je naći. ;)
Mnogi vojni objekti su bili bombardovani, ja tu manje znam.

A inače, odakle si? :)
Е добро онда...
А ја сам из Београда, тј. са Новог Београда, блок 38... код куле Генекс (западна капија).:)

Back