Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E moji paprikari da niko ništa 15 dana ne kaže za papriku.Ja mislio Nišlije neki drugari.:sad2:

Hajde jedno pitenje
razz.gif
ošto je u Nišu jedan đak paprike babure i koliko kg ima u jednom đaku.Unapred hvala .

Kakvo pitanje takvi odgovori. :D Oni su ti lepo odgovorili, ali nisi se lepo izrazio. Nema da se ljutiš.Umesto đak piše se ak. :)

Mi jesmo esktra drugari i hoćemo da tebi izađemo u susret, ali ti pažljivije da speluješ neka slova.

Mi nismo kupili paprike babure tako da ne znam za tu cenu i koliko babura u jednom džaku.

O puno hvala na odgovorima.ako nešto u pisanju i pogrešim nadam se da će biti oprošteno jer neko nezna da piše baš kao što vi želite.Zato dame jedan:cmok: a ja ću da pazim.Jer jedanan čovek mi je obećao da donese pa ja sam mislio da me nebi radio da pitam za cenu ,jer on donosi iz Niša.Ovde kod mene je paprika 2 € kg.babura a tako i dugačka.Nadam se da nisam pogrešio u pisanju nemam ja toliko kilimetara škole kao vi zato :hvala:i:bye:

O puno hvala na odgovorima.ako nešto u pisanju i pogrešim nadam se da će biti oprošteno jer neko nezna da piše baš kao što vi želite.Zato dame jedan:cmok: a ja ću da pazim.Jer jedanan čovek mi je obećao da donese pa ja sam mislio da me nebi radio da pitam za cenu ,jer on donosi iz Niša.Ovde kod mene je paprika 2 € kg.babura a tako i dugačka.Nadam se da nisam pogrešio u pisanju nemam ja toliko kilimetara škole kao vi zato :hvala:i:bye:

Ma oprošteno ti je, nije strašno, ako ima nesporazum tu je da to otklonimo. ;) Ma to su sitnice koje se da bolje objasniti. Ja nemam veliku školu, hehe, Krasuljak ima, a ova ne znam hehe. E tako, sve zavisi od veličine babura i od džaka i pogađanja.;) I tebi ovaj jedan
l_girl_kiss.gif

E Nišlije svaka čast .Danas sam kao što sam očekivao i dobio 3 džaka paprike i da se javno zahvalim na tome( taj što je poslao puno hvala). .Po džaku 15-17 kg sa uslugom i prevozom 12 € po džaku.Nišlije:ok::worth::hvala:Zaboravih da dodam da sam ja u Nemačkoj i čovek iz Niša koga ne poznajem je to poslao autobusom.

E Nišlije svaka čast .Danas sam kao što sam očekivao i dobio 3 džaka paprike i da se javno zahvalim na tome( taj što je poslao puno hvala). .Po džaku 15-17 kg sa uslugom i prevozom 12 € po džaku.Nišlije:ok::worth::hvala:Zaboravih da dodam da sam ja u Nemačkoj i čovek iz Niša koga ne poznajem je to poslao autobusom.

Njemu jes alal vera. :D I ja sam bila u sličnoj situaciji, ne volim da se hvalim ali postoji dobrota među ljudima. U jednoj banji upoznam neku ženu iz Subotice koja je silno potrošila velike pare do poslednjeg dinara i nije imala novac za povratak. :D I zamolila me je da joj pozajmim novac za povratak. Nisam je poznavala dobro, ali mi je draga i znam da je na rečima ali šta bude. Dala sam joj veliku svotu novca u ono vreme, recimo, kao za danas 5.000 din, za hranu i kartu.Vratila se u Suboticu i pozajmljen novac mi poslala poštom i zahvalila se. Jeste riskantno ali se isplatilo.A meni srce puno i široko. ;) Kako ste vi izvršili novčanu transkaciju?

Njemu jes alal vera. :D I ja sam bila u sličnoj situaciji, ne volim da se hvalim ali postoji dobrota među ljudima. U jednoj banji upoznam neku ženu iz Subotice koja je silno potrošila velike pare do poslednjeg dinara i nije imala novac za povratak. :D I zamolila me je da joj pozajmim novac za povratak. Nisam je poznavala dobro, ali mi je draga i znam da je na rečima ali šta bude. Dala sam joj veliku svotu novca u ono vreme, recimo, kao za danas 5.000 din, za hranu i kartu.Vratila se u Suboticu i pozajmljen novac mi poslala poštom i zahvalila se. Jeste riskantno ali se isplatilo.A meni srce puno i široko. ;) Kako ste vi izvršili novčanu transkaciju?

On je meni to poslao po šoferu jednog autobusa i ja danas izašao na autobus uzeo papriku i šofer kaže 36 € te ovo košta i ja mu dao 50 € i u pismu napisao nekoliko reči i hvala lepo.

Koncert Električnog orgazma u Nišu

U subotu, 13. oktobra beogradski sastav "Električni orgazam" održaće koncert u klubu "Juridicum" na Pravnom fakultetu u Nišu.
"Električni orgazam" će predstaviti prošireno izdanje albuma "To što vidiš to i jeste".
Početak koncerta zakazan je za 21:30h.

news_100104.jpg

Back