Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
10. видовданско окупљање - Ниш 2010

У периоду од 25-27. јуна 2010. године, у Нишкој бањи крај Ниша одржаће се „10. ВИДОВДАНСКИ СКУП ВЕТЕРАНА“ те вас позивамо да као и ранијих година присуствујете овом традиционалном окупљању.

Програм манифестације биће богатији него ранијих година и осим ветеранског вишебоја, обухватиће више спортских и културних дешавања, музички концерт нишких бендова, гостовање глумаца и плесних група, обилазак локалних музеја, такмичење у припреми јела из котлића, као и заједничко праћење фудбалске утакмице репрезентације Србије на видео биму.

Организоваћемо и вожњу параглајдерима, демонстрацију вештина борилачких спортова, мото-скуп ветерана, као и изложбу опреме и наоружања припадника Специјалне бригаде ВС.

Такође, биће одржана литургија и помен погинулим припадницима 63. падобранске бригаде.

http://www.63padobranska.org/

Drage Nišlije,

Šta radite sutra uveče? :)

Nedelja - idealan dan za tiha, spontana, zabavna, drugačija, upečatljiva druženja.

U 19h uveče TexTura pod okriljem Univerziteta (u dvorištu ili u holu, u zavisnosti od vremenskih uslova) priređuje književno-muzičko veče na svoj način, a opet drugačije - ovoga puta to je sinergija profesora i studenata raznih fakulteta niškog Univerziteta...

Pomalo svečanosti, a više neformalnosti i spontanosti garantuju da ćete se obogatiti duhom i dušom sa nama...!

Ko je išao na Pivo, blago njemu, ko nije - mnogo se za***ao. :mrgreen:

Gospodo i gospođe, beše fenomenalno! Divno! Dojajno!
drinks.gif

Set lista sasvim na mestu (ko će se setiti svega, neku sam sigurno zaboravila: Pjevajte nešto ljubavno, Princeza, Fur immer punk, Trening za umiranje, Šank, Nema više, Ne volim te, Roštilj, Kad ti život udahnem, Pijan, Bačkizagre stuhpa šeja, Maderfakersi, Šamar, Teško je ful biti kul, Ljetni hit, Samo za taj osjećaj, Carstvo pasea, Nije sve tako sivo, Supermen
clap.gif
, Ranjeni i ludi, Biološki sat, Konobar, Pitala si me...) a koncert je trajao oko dva i po sata.

Jedva ih čekamo ponovo!

Još da je bio malo bolji izbor piva (mislim, Tuborg i Lav - koje zlo od dva izabrati...) al' posle prvog, drugo i svako sledeće znatno lakše klizi. :mrgreen:

Je l' bio koncert? Čitala sam da ne peva po lošem vremenu, čuva glas.

Koncert je bio odlican. Josipa se je na dolasku drzala za jednu zenu kako bi lakse hodala (stara je i bolesna) ali je na sceni bila kao 30-togodisnjakinja. Igrala je, pevala, bila duhovita....kapacitet pluca - plus beskonacno. Boja glasa....ma sve, sve...savrseno. Nisam je ranije nikada slusao uzivo, ovo je bio prvi put - ali sam odusevljen. Proveo sam se odlicno. Sto se tice novih pesama...nije menjala stil. I dalje je to stara Josipa. Ocekivao sam da ce mozda biti malo zvizdanja zbog njene nacionalne pripadnosti ali nije bilo....publika je odlicno prihvatila :D

20 000. post na podforumu Niš - Krstarica

Danas je podforum Niš, srpskog foruma Krstarica, stigao do svog 20 000 posta, javlja Tanjug.

Najaktivniji članovi foruma proslavili su ovaj fantastičan uspeh radno - na forumu.

Moderator foruma, Kurt2, najavio je da veliki uspesi ove male, ali izuzetno vredne i produktivne zajednice, tek predstoje, i da se za dan kada će se proslavljati 30 000. post, neće dugo čekati.

Danas je podforum Niš, srpskog foruma Krstarica, stigao do svog 20 000 posta, javlja Tanjug.

Najaktivniji članovi foruma proslavili su ovaj fantastičan uspeh radno - na forumu.

Moderator foruma, Kurt2, najavio je da veliki uspesi ove male, ali izuzetno vredne i produktivne zajednice, tek predstoje, i da se za dan kada će se proslavljati 30 000. post, neće dugo čekati.

samo tanjug , sramota, oni li još uvek postoje...:)

:hahaha::hahaha::rotf::rotf: svaka cast:hvala:.:mrgreen:

Finalni turnir Svetske lige u vaterpolu
13-18.07.2010
Bazen Cair

Na ovom prestižnom turniru učestvuje osam reprezentacija koje će se takmičiti u dve grupe.

Grupu A čine Sjedinjene američke države, Crna Gora, Kina I Španija, dok će srpska reprezentacija igrati razigravanje u grupi B, a konkurenti će joj biti Hrvatska, Australija i Južna Afrika.

Prvak na ovom turniru plasiraće se direktno na Svetsko prvenstvo u Šangaju 2011. godine.

Turnir počinje sutra u 15:30, utakmicom između Crne Gore i Kine. Tokom prve večeri na programu su i utakmice u kojima se sastaju Australija i Hrvatska, Sjedinjene države i Španija, a u poslednjem meču, od 20 sati, u bazen će reprezentacije Srbije i Južne Afrike.

Svečano otvaranje zakazano je za sutra u 19 sati.

Finalna utakmica igraće se u nedelju, 18. jula od 20 sati.

Pojedinačnih ulaznica neće biti, a komplet za ceo turnir košta 2.000 i 3.000 dinara, u zavisnosti od tribine.

http://www.juznevesti.com/Sport/Vaterpolo-Srbija-ocekuje-pobedu.sr.html

Back