Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovi hrvati majke mi nisu normalni za nas govore da slavimo poraze a oni govore da su pobedili u dva svetska rata muahaha koja bolesna nacija s tim da im je srpska vojska oba puta ulazila u glavni grad tako i dan danas slave vukovar iako su se predali ko najvece jajare nema sine kad udjemo i treci put mozete opet slavit pobedu muahaha

Partizani= srpska vojska. Neprocjenjivo.

Из изјаве премијера Вучића да се наслутити познати афоризам,најбоље што сада можемо да предузмемо то је да не предузимамо ништа.
Каже да ћа Србија предузети правне мере,па ако оне не буду дале резултате повући ће контра мере.Вероватно под тим правним мерама подразумева ангажман неког међународног суда,Међутим док тај суд донесе неку пресуду могу да прођу године и године,што значи да од тих контра мера нема ништа.
Још трагичније је то што у својој изјави моли хрвате као наше комшије и пријатеље да повуку своју одлуку.Па ако су нам толики пријатељи зашто затварају границе и уводе обуставу саобраћаја ? Зашто се сваки њихов званичник приликом свог обраћања обавезно увредљиво односи према Србији ? Ако такво поступање Вучић сматра за пријатељство,онда благо њему.

И по ко зна који пут Србија ће да глуми доброг и толерантног комшију,којег свако може да израбљује како му воља.Ако је Хрватска увела обуставу друмског саобраћаја из Србије,Влада Србије морала је моментално узвратити истом мером.Ово филоизофирање,како ћемо ми урадити ово,па оно...само нарушава достојанство државе,и ствара слику о земљи коју свако може да запиша,и да му длака с'главе не фали.А премијер Вучић најмање што може да уради то је да поднесе оставку пошто се показао као неспособан у вођењу државе и одбрани њеног достојанства.

Подржавам.........:ok: и само да додам: УХАПСИТИ ЦЕЛУ ВЛАДУ..........:cool:

vas dvojica ste srbi ko sto sam ja nemac neprocenjiva je vasa glupost koja izgleda i nema granica oba rata ispusili u vukovaru se predali kao ckapi pevali danke dojcland i dobili drzavu uz pomoc nemaca kao i 1914 i 1941 a svi znamo sta se desi kada gazda dobije po nosu srpska vojska ulazi u vas glavni grad i desi vam se blajburg ****** ali to je kako ste rekli vasa pobeda vi ste dva puta pobedili samo u 2 svetskom ratu mora da vam je cale stipe mesic ljubi vas on takve pametne

vas dvojica ste srbi ko sto sam ja nemac neprocenjiva je vasa glupost koja izgleda i nema granica oba rata ispusili u vukovaru se predali kao ckapi pevali danke dojcland i dobili drzavu uz pomoc nemaca kao i 1914 i 1941 a svi znamo sta se desi kada gazda dobije po nosu srpska vojska ulazi u vas glavni grad i desi vam se blajburg ****** ali to je kako ste rekli vasa pobeda vi ste dva puta pobedili samo u 2 svetskom ratu mora da vam je cale stipe mesic ljubi vas on takve pametne

Krajisnice smiri zivce..;) Kad si poslednji put prizivao ratove, izgubio si neke clanove obitelji..pripazi da ti se to ne ponovi pa samo zazivaj nova sranha..;)

A vidis, kladim se u sta oces da ne volis Arkana..pazi da ti neko ne napise da nisi Srbin :lol:

I daj nauci pisati covece, kako te nije sramota tako nepismen bit u tim godinama

momak sam si sebe razotkrio sada hahaha koji si ti pacenik hrvat koji pokusava da se predstavlja kao srbin nisam iz krajine i nisam nikog izgubio a svi znamo sta se desi kad vam gazde nemci dobiju po nosu onda ti i tvoji gubite clanove porodice u biciklijadi tour de blajburg jesi bio dedi na grobu da polozis cvece

Hoces da ti sad citiram post gde si to napisao? Neki ucesnici sa kojima si pisao su i dalje tu. Zamisli, mislili su da si Hrvat :lol: jer ne voles Arkana..;)

Nego nije lepo sprdat se sa mrtvima, to pokazuje da si...nastavi sam ;)

А ево и лажног наслова - јер Вучић овако нешто уопште није рекао - НЕГО ПАТОЛОШКИ ТИП ПО СВОМ ОБИЧАЈУ НЕУМОРНО И НЕОДУСТАЈНО ЛАЖЕ КАКО ОТВОРИ УСТА:

VUČIĆ PORUČIO HRVATSKOJ: Omogućite saobraćaj ili preduzimamo kontramere

- Molim hrvatske vlasti, ne zato što smo slabi, a oni mnogo jaki, već kao komšije, prijatelje, članicu EU, da povuku svoje neodgovorne odluke koje ni sami ne znaju na čemu su zasnovane. U protivnom, zbog kršenja brojnih bilateralnih i međunarodnih sporazuma bićemo prinuđeni da pravnim putem tražimo zaštitu za svoju zemlju - naglasio je premijer Vučić :dash::dash::dash::dash::dash:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od hrvatskih vlasti da povuku neodgovornu odluku o zaustavljanju teretnog saobraćaja. U suprotnom, kako je upozorio na vanrednoj konferenciji za štampu, Srbija će preduzeti pravne mere, a ako to ne da rezultat – povući će i kontramere.

хехехе......... "повући ће контрамере" за једно 6 година........ ..

kao prvo dosta srba ne voli arkana kao drugo pisao sam ja jako dosta stvari ovi mi je sajt za napusavanje likova poput tebe kao trece ti mrtvi koje spominjes nisu bila ljudska bica nego nacisticka gamad koje je ubijala sve pa i malu decu i mnogo gore su zasluzili od brze smrti a to sto ih ti smatras normalnim ljudima govori vise o tebi nego o meni kao cetvrto ne moras da se logujes na vise naloga na ovom sajtu jer si proziran kao peto kad izgubis argumente pises koje kakve gluposti koje nemaju veze sa istinom kao sesto pokazi mi gde je hrvatska pobedila u oba svetska rata znaci oficijalni dokument koji nije iz hrvatske cekam pametni

Jos 2011. se pricamo o tome

Srbi i Hrvati moraju zajedno

I trebamo skupa, zajedno smo jaci :ok:

- - - - - - - - - -

kao prvo dosta srba ne voli arkana kao drugo pisao sam ja jako dosta stvari ovi mi je sajt za napusavanje likova poput tebe kao trece ti mrtvi koje spominjes nisu bila ljudska bica nego nacisticka gamad koje je ubijala sve pa i malu decu i mnogo gore su zasluzili od brze smrti a to sto ih ti smatras normalnim ljudima govori vise o tebi nego o meni kao cetvrto ne moras da se logujes na vise naloga na ovom sajtu jer si proziran kao peto kad izgubis argumente pises koje kakve gluposti koje nemaju veze sa istinom kao sesto pokazi mi gde je hrvatska pobedila u oba svetska rata znaci oficijalni dokument koji nije iz hrvatske cekam pametni

Pobeda nije uvek vojna :lol: Kad god smo "pobedili" Srbija nam bivala sve manja, mašalaa kakve pobede :lol:

Nego, tamo nisu bili ljudi "kao ja" vec provereni srpski patriote :lol:

zGHOh2B.png

UxX4HKh.png

Znaci nisi napusao one poput "mene" :lol: kako lazes

Ajde, uvacen si, sad priznas sta si zapravo? "Ustasa" ? :lol:

Лов на Цецу

Znaci lagao si da si nekog izgubio i da si iz Krajine, samo kako bi okaljao Arkana? :eek:

I to si se bas potrudio da ti poveruju :lol:

Kakvu igru igras? :think:

Nego ja zelim uciti od tebe, kako to da su Partizani bili srpska vojska? :lol:

Poslednja izmena:
А ево и лажног наслова - јер Вучић овако нешто уопште није рекао - НЕГО ПАТОЛОШКИ ТИП ПО СВОМ ОБИЧАЈУ НЕУМОРНО И НЕОДУСТАЈНО ЛАЖЕ КАКО ОТВОРИ УСТА:

VUČIĆ PORUČIO HRVATSKOJ: Omogućite saobraćaj ili preduzimamo kontramere

- Molim hrvatske vlasti, ne zato što smo slabi, a oni mnogo jaki, već kao komšije, prijatelje, članicu EU, da povuku svoje neodgovorne odluke koje ni sami ne znaju na čemu su zasnovane. U protivnom, zbog kršenja brojnih bilateralnih i međunarodnih sporazuma bićemo prinuđeni da pravnim putem tražimo zaštitu za svoju zemlju - naglasio je premijer Vučić :dash::dash::dash::dash::dash:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od hrvatskih vlasti da povuku neodgovornu odluku o zaustavljanju teretnog saobraćaja. U suprotnom, kako je upozorio na vanrednoj konferenciji za štampu, Srbija će preduzeti pravne mere, a ako to ne da rezultat – povući će i kontramere.

хехехе......... "повући ће контрамере" за једно 6 година........ ..

ma kakvi pravno, napuniti ih sa migrantima ko sa buvama, oni će da ih srede bez svih pravnih peripetija
pa će "orlovi" da se češkaju ko šugavi

ovog drugog posta se uopste ne secam prvi jesam napisao a sada pametni gde je dokument da je hrvatska pobedila u oba svetska rata cekam daj neki link ili nesto da vidimo i to cudo

Kakav dokument :lol::hahaha: Na kraju je ispala pobednik, lepo ti je Licki jucer pojasnio i slazem se sa njim pa nema sta da dodajem.

Nego sta skreces sad, glumio si sve da bi napusavao Arkana?:lol:

Zasto si lago ili lazes sad? :lol:

kao sto sam rekao pisao sam svasta od toga je proslo 6 godina lol kao drugo ako je ispala pobednik onda treba da stoji u istoriji da je pobedila znaci u dokumentima a toga nema sem u tvojoj ludoj hrvatskoj glavi gde pokusavas da se predstavis kao srbina pa se logujes na vise profila momak ne sramoti se ajde sto lazes druge nego lazes sam sebe znaci daj mi oficijalni dokaz da je hrvatska pobedila u oba svetska rata a da nije iz tvoje hrvatske cekam vec treci put

kao sto sam rekao pisao sam svasta od toga je proslo 6 godina lol kao drugo ako je ispala pobednik onda treba da stoji u istoriji da je pobedila znaci u dokumentima a toga nema sem u tvojoj ludoj hrvatskoj glavi gde pokusavas da se predstavis kao srbina pa se logujes na vise profila momak ne sramoti se ajde sto lazes druge nego lazes sam sebe znaci daj mi oficijalni dokaz da je hrvatska pobedila u oba svetska rata a da nije iz tvoje hrvatske cekam vec treci put

Sta znaci pisao si svasta?

Ma ti si "Ustasa" :hahaha: lago si da si bio u Krajini i da si izgubio clanove obitelji..samo da bi napusavao Arkana, kakav Srbin to radi :hahaha:

Laka noc:D

Dokumenti :lol:

Питам се само, како је то постојати само да би мрзео Србе...?

Мора да боли у пичку материну!

Па то и јесте једини разлог постојање Хрватске, и назови Хрвата...

Ево зашто, током да кажемо скорије прошлости (неки век уназад) потпуним искорењивањем правих Хрвата од стране севера и запада, да би те западне силе "себе оправдале пред Богом" и имале учешћа у Хришћанству, направили су лажне Хрвате и дали им отету земљу од Срба, Светосавску земљу, и највише да би наудили Србима, покатоличили су миран радан Србски Народ, и од вечине направили најључе непријатеље Срба и Православља. Конкретно, Светосавља.
Сада, те силе запада/света користе ту могучност да искоришћавају своју могучност Хришћанске заједнице, у своје антихришћанске сврхе...

Иначе никад не би постојала Хрватска, нити Народ који данас себе назива Хрватима, и Они би били оно што јесу по пореклу...

Доказ како се од добра, чини зло, и из зла, прави још веће зло!

И као што видимо, садашња дешавања су резултат таквих дела, о којима се говори у насловној теми.

Бити слуга злу, негативним кретањима, против своје крвне Браће, против свог порекла, против својих предака, против самих себе...

Poslednja izmena:

Back