Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Redovne ali preniske da se radnice bukvalno jedva vuku po marketu i ne odaju lep utisak, cak se i same zale.

A takve su i po Hrvatskoj..ali znas kako, stiglo vreme da moras biti sretan makar da su samo redovne..

- - - - - - - - - -

Treba to redovno jehbat , paš viđat kako to trči po prodavnici :mrgreen:

Ima..nesto..u..tome..:think:

rodjak kupuje u Idei jer mu je preko puta stana, sta je tu cudno? Covek tamo kupuje, zasto ga ne bi pito?

Covece progonis me po temama :(

A opet te progonim? Ok...
Samo da zakljucimo nesto: Na forumu ti kazu da nisi srbin, ti si spreman da putujes da pokazes strancu svoju licnu kartu, na forumu ti kazu da je idea prazna, zoves rodjaka da vidis sta ima u idei, na forumu ti kazu da nisi stvarno otisao da pomazes migrantima, ti odbijas da dostavis sliku za koju ti treba 10 sekundi :lol:
Vidis da nesto ne stima ;)
Ali ajde, necu te vise progoniti:bye:

A takve su i po Hrvatskoj..ali znas kako, stiglo vreme da moras biti sretan makar da su samo redovne..

Pa jeste, al' zamisli kakva je to slika em nema nista kad udjes, em te docekaju smrknutih pogleda jer si dosao 10 min. pre zatvaranja, i ne samo tad.

Cekas na kasi jer nema ko da organizuje posao i jer i ta jedna na kasi jedva radi i sporo, ostale se sakriju u prostoriji iza.

- - - - - - - - - -

дис је закон:cool:

Ma kakav DIS, smrdi unutra kad se udje. Jednom sam usla i vise nikad jer je smrdelo.

Pa jeste, al' zamisli kakva je to slika em nema nista kad udjes, em te docekaju smrknutih pogleda jer si dosao 10 min. pre zatvaranja, i ne samo tad.

Cekas na kasi jer nema ko d aorganizuje posao i jer i ta jedna na kasi jedva radi i sporo.

- - - - - - - - - -

Ma kakav DIS, smrdi unutra kad se udje.

Sta je ? nema kahfe i rahatluka?

A opet te progonim? Ok...
Samo da zakljucimo nesto: Na forumu ti kazu da nisi srbin, ti si spreman da putujes da pokazes strancu svoju licnu kartu, na forumu ti kazu da je idea prazna, zoves rodjaka da vidis sta ima u idei, na forumu ti kazu da nisi stvarno otisao da pomazes migrantima, ti odbijas da dostavis sliku za koju ti treba 10 sekundi :lol:
Vidis da nesto ne stima ;)
Ali ajde, necu te vise progoniti:bye:

U njenom mestu je mozda prazna...ja to nisam znao, ali evo u normalnom razgovoru sam nesto i naucio.

Tebi, koji si dok ti je narod ginuo u poplavama, piskarao ovde..nemam sta dokazivati, ko treba zna, uostalom nista lago nisam, bilo je bas kako sam reko, nisam ja kriv sta netko stavi sliku, lupa Tovarnik a ono Opatovac:lol:

Ajde caos, srecno tvojoj novoj zrtvi :(

Cekas na kasi jer nema ko da organizuje posao i jer i ta jedna na kasi jedva radi i sporo, ostale se sakriju u prostoriji iza.

.

Ovo sta si mi sad napisala je karakteristicno za lanac trgovina Boso (inace cujem da su u nekom dilu sa JU-LINE, mozda cak i isti vlasnik) ali u Konzumu i Idei ovde bar gde sam ja bio nije tamo, usluga na puno boljoj razini, ne ulazim sad u bedne plate i da padaju sa nogu..znam slucaj gde nekad ni na WC ne puste..

Dakle verujem ti da je negde to stvarno tako i ako je stvarno tako lose, onda se i slazem da to preuzme neko drugi.

Back