Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.971
Na B92 su listom likovi sa poremećajem identiteta,bilo nacionalnog ili sexualnog.Ne znaju ko ih sve trpa i zašto im to rade.
A кад се лонац тамо осјећа као код куће, закључак је ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na B92 su listom likovi sa poremećajem identiteta,bilo nacionalnog ili sexualnog.Ne znaju ko ih sve trpa i zašto im to rade.
Dobro jutro Kolumbo
Antisrpski forum, da mi placaju ne bi bio na tom forumu.
Ја сам за опцију ВОДИМО ЉУБАВ И РАТ.Pa kako sad to, kad ti treba Hrv dnevnica valjaju ti savezi sa njima
Nemoj tako brate, nemoj...treba savez, vodimo ljubav a ne rat
РТС: Сутра хитна седница Владе Србије поводом једностраних санкција Хрватске
Поводом једностраних санкција које је Влада Републике Хрватске увела против Републике Србије, премијер Aлександар Вучић је за сутра у 14.30 заказао хитну седницу Владе, сазнаје РТС.
Очекује се да сва министарства припреме мере за заштиту државне територије, националног и економског интереса и озбиљан одговор на неодговорну политику Владе Хрватске.
Vlada Srbije održaće sutra hitnu sjednicu povodom jednostranih sankcija koje je Hrvatska uvela protiv Srbije, saznaje RTS.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić zakazao je hitnu sjednicu Vlade za 14.30 časova.
RTS prenosi da se očekuje da sva ministarstva pripreme mjere za zaštitu državne teritorije, nacionalnog i ekonomskog interesa i ozbiljan odgovor na politiku Vlade Hrvatske.
Vučić je na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare zatražio od hrvatskih vlasti da povuku odluku o zaustavljanju teretnog saobraćaja na graničnom prelazu Batrovci, upozorivši da će Srbija u suprotnom preduzeti pravne mjere, a ukoliko to ne da rezultat povući će i kontramjere.
“Hrvatska se zaustavljanjem teretnog saobraćaja ponaša neodgovorno, a, ukoliko to bude potrajalo, moraćemo da uvedemo kontramere, koje će više pogoditi Hrvatsku od nas”, rekao je Vučić.
On je ukazao da je Srbija suočena više mjeseci sa talasom izbjeglica, a nije slala neodgovorne izjave, niti je ikada zaustavljala saobraćaj.
“Mi puštamo sve kamione koji dolaze iz Hrvatske, a oni ne puštaju nijedan iz Srbije u Hrvatsku. Naše strpljenje neće trajati do veka”, rekao je Vučić.
On je zamolio EU da upozori svoju članicu da se ne ponaša tako, jer to nije samo antievrpsko ponašanje, već je protiv svakih civilizacijskih normi.
Kolone kamiona iz pravca Srbije na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo, koji je jedini bio otvoren za teretni saobraćaj između Srbije i Hrvatske, dugačke su i po 10 kilometara.
I hoćemo.
Само европски!
- - - - - - - - - -
И нормално, купујте у Идеи, Роди, Меркатору.
svasticicu moli moderaciju da prepravi naslov u "Hrvatska uvela sankcije Srbiji".Ovako kako je napisano, deluje kao da ga je sastavio predsednik mesnog odbora SNS iz Male Mostanice
Поводом једностраних санкција које је Влада Републике Хрватске увела против Републике Србије, премијер Aлександар Вучић је за сутра у 14.30 заказао хитну седницу Владе, сазнаје РТС.
i definitivno ludjiTaj sam.
Ali po svemu sudeći pomenuti je pismeniji od tebe.
Koja je fora blokade samo za teretni saobracaj???
i definitivno ludji
Odlicno. Taman i mi njima da udarimo sankcije, ionako su nam gradovi prepuni njihovih (praznih) "Idea" i ostalih trgovina koje samo zauzimaju prostor.
Taman da se ukine CEFTA sporazum.
Odlicno. Taman i mi njima da udarimo sankcije, ionako su nam gradovi prepuni njihovih (praznih) "Idea" i ostalih trgovina koje samo zauzimaju prostor.