Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema saveza sa sotonom !
Ni pod kojim uslovima.....

Prokleće nas hercegovačke jame !
ono sto popovi zovu savezom s sotonom politicari nazivaju kompromisom. malo jednog malo drugog.

evo logike zašto su popoovi u pravu:

kompromis laži i istine je laž.
kompromis pravde i nepravde je nepravda.

pre kompromisa izmedju srba i hrvata nacionalni hrvati trebaju odbaciti hrvatsku nacionalnu indoktrinaciju i izlečiti se posledica vekovnog trovanja. šta nam znači kompromis s neznalicama i mrziteljima?

Sa'će vas Mađari da natrte....
Onako, potkivački !
Preko izbeglica do puškaranja....

idi bre..nema ništa od tvog veselja..članice smo NATO-a....to sto se Huni puvaju...jes ti vido šta su oni doterali na granicu..pa to ovi migranti sa kamenjem razbucaju..a naši drotovi uz sav strah od Huna sa migrantima loptu na granici naganjaju..samo opusteno ne sekirati se..:bye:može sede da doiješ...:D

Naravno i teritorije dominantno naseljene Bosnjacima usle bi u tu tvorevinu, dakle i Sandzak

znači i moja Rvacka će da bude kalifat..:D
53b2d5b9-ceb0-41b7-98bb-2d5c5bfa64d2-kalifat-isil-preview.jpg

U vezi cega? Ne moras me persirati..ja iznosim svoju licnu ideju o velikoj Jugoslaviji

ne, ne persiram vec sam pisao u množini..alo bre..nis ti neki finjak da ti se persira..ne umišljaj si..neg reci ti meni savjet..da ja prelazim na islam ...:think:

- - - - - - - - - -

neg jest ti čuo onaj vic kad je došo Aljbanac kod Slobe i pita ga kad će dobiti državu..;)

Naravno i teritorije dominantno naseljene Bosnjacima usle bi u tu tvorevinu, dakle i Sandzak

Primarna je Raška oblast !
Sandžak, ne u toj meri....

- - - - - - - - - -

ne, ne persiram vec sam pisao u množini..alo bre..nis ti neki finjak da ti se persira..ne umišljaj si..neg reci ti meni savjet..da ja prelazim na islam ...:think:

Uraaaaa, vraćaju se Hrvati korenima !
Počeli da koriste "bre".....!

Niti je moguće bez volje naroda odnosno Hrvata. Naime Hrvati su tražili da se u Ustavu zabrani bilo kakvo Balkansko ujedinjenje. Znači mora doći do referenduma da bi se izmijenio Ustav.

Одлично. Нећете ви са нама, нећемо ни ми са вама. Сем пропалих југоносталгичара и титоистичких будалетина, нико нормалан није за обнову те наказне држсве зване Југославија. Било, не поновило се.

С обзиром да је шокачко-лацмански премијер чије је презиме (Милановић) по самој фонетици hrvackoga тј. готско-иранског podrijetla неки дан рекао да су они Орао а Срби muha.
Могу рећи да је дјелом у праву, они су свакако орао-лешинар, који једе искључиво месо Српских лешева.
Што се савеза са истима тиче, то себи више НИКАД не смијемо дозволити, они су највећи непријатељ Срба и Српства, због тога постоје и док је њих то неће престати.
Једина ствар коју су они сами, икада измислили је Усташтво. Хрвати су Србима нанијели више зла него било ко други (турци, комунисти, швабе . . .) .

- - - - - - - - - -

neg jest ti čuo onaj vic kad je došo Aljbanac kod Slobe i pita ga kad će dobiti državu..;)

Ne znam sta bih ti rekao, ako smatras da je to istina ti prihvati, ako ne onda ostani u cemu jesi..ne znam vic

Хрвати су за савез само кад их дотераш до Блајбурга, онда њима сину идеје о братству и јединству, о потреби да се нађе заједнички језик са Србима. Девјантна нација на коју никада не можеш рачунати, чак ни онда кад јој прети истребљење, јер они једноставно не резонују неке ствари здравим разумом. Тако је и у овом случају, треба их једноставно оставити нека се сами боре са својом Европом против проблема миграције, ми ћемо се борити како знамо. Њима је била дража Европа и НАТО од заједничког живота са Србима, ето им сад и Европа и НАТО, нека се заједно сналазе са овим проблемом. На крају крајева, мигранти који долазе у Хрватску, долазе поред осталог и зато што Хрватска учествује у рушењу Сирије, зашто бисмо побогу помагали некоме ко хиљаду километара далеко руши легално изабрану власт једног народа, а који сад треба да преузме одговорност за последице које су тиме проузроковане, последице које могу бити довољне да за пар дана баце на колена такву марионетску државу каква је Хрватска.

Poslednja izmena:
Al´zatrpaste temu sa kojekakvim smecem, covek nema volju ni rodjenu temu da prati.
O kakvom vi stvaranju novih drzava pisete ?

sa vama samo distanca, sluzbena uz kez cinican, i odraz na licu mrs u pm...

nista drugo
Imamo jedan zajednicki problem koga mozemo da pokusamo da resimo i ovakvom komunikacijom.
Zatim u taj savez pozivamo i druge zainteresovane drzave, pa i razne patriotske pokrete iz zemalja koje primaju emigrante.
To je veoma vazno jer gradjani svih drzava cija sluzbena politika prima azilante su veoma ogorceni.
Niko nesme da se javi jer je automatski rasista.
Kada bi iza te patriotske ideje stajao jedan internacionalni pokret ljudi bi se ohrabrili i svoje misljenje bi iznosili naglas.
Bio bi to kraj ovom sranju.
Mislim da bi iz tog malog saveza moglo vrlo brzo da izraste nesto veliko.
Osim toga ako niko drugi nece nama je vazno da je nama lepo. :heart: :hahaha:

Хрвати су за савез само кад их дотераш до Блајбурга, онда њима сину идеје о братству и јединству, о потреби да се нађе заједнички језик са Србима. Девјантна нација на коју никада не можеш рачунати, чак ни онда кад јој прети истребљење, јер они једноставно не резонују неке ствари здравим разумом. Тако је и у овом случају, треба их једноставно оставити нека се сами боре са својом Европом против проблема миграције, ми ћемо се борити како знамо. Њима је била дража Европа и НАТО од заједничког живота са Србима, ето им сад и Европа и НАТО, нека се заједно сналазе са овим проблемом. На крају крајева, мигранти који долазе у Хрватску, долазе поред осталог и зато што Хрватска учествује у рушењу Сирије, зашто бисмо побогу помагали некоме ко хиљаду километара далеко руши легално изабрану власт једног народа, а који сад треба да преузме одговорност за последице које су тиме проузроковане, последице које могу бити довољне да за пар дана баце на колена такву марионетску државу каква је Хрватска.

Ispravi me ako griješim ali Hrvati su izašli kao pobjednici u WW2. Također koliko se sjećam da su na Bleiburgu bili neki fašisti Slovenci i Četnici.

Hrvatska je pobijedila u ww2.

Back