Brozek
Iskusan
- Poruka
- 5.972
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno se slažem. Ne daj Bože kakve nove Juge. Naročito ne sa vama.
ono sto popovi zovu savezom s sotonom politicari nazivaju kompromisom. malo jednog malo drugog.Nema saveza sa sotonom !
Ni pod kojim uslovima.....
Prokleće nas hercegovačke jame !
Niti je moguće bez volje naroda odnosno Hrvata. Naime Hrvati su tražili da se u Ustavu zabrani bilo kakvo Balkansko ujedinjenje. Znači mora doći do referenduma da bi se izmijenio Ustav.
Ocito jos nije
Polako...
Sa'će vas Mađari da natrte....
Onako, potkivački !
Preko izbeglica do puškaranja....
Treba praviti veliku Jugoslaviju od Crnog mora do Jadrana
'El ulazi i Raška oblast ?
U tu političko - teritorijalnu tvorevinu !
Naravno i teritorije dominantno naseljene Bosnjacima usle bi u tu tvorevinu, dakle i Sandzak
znači i moja Rvacka će da bude kalifat..![]()
Ne kalifat nego domovina svih juznih Slavena ukljucujuci tu i Bugare, ali ako insistirate na tome dsa budete kalifat, a onda naprijed..imate podrsku
da se niste malo precenili...![]()
U vezi cega? Ne moras me persirati..ja iznosim svoju licnu ideju o velikoj Jugoslaviji
Naravno i teritorije dominantno naseljene Bosnjacima usle bi u tu tvorevinu, dakle i Sandzak
ne, ne persiram vec sam pisao u množini..alo bre..nis ti neki finjak da ti se persira..ne umišljaj si..neg reci ti meni savjet..da ja prelazim na islam ...![]()
Niti je moguće bez volje naroda odnosno Hrvata. Naime Hrvati su tražili da se u Ustavu zabrani bilo kakvo Balkansko ujedinjenje. Znači mora doći do referenduma da bi se izmijenio Ustav.
ne, ne persiram vec sam pisao u množini..alo bre..nis ti neki finjak da ti se persira..ne umišljaj si..neg reci ti meni savjet..da ja prelazim na islam ...
- - - - - - - - - -
neg jest ti čuo onaj vic kad je došo Aljbanac kod Slobe i pita ga kad će dobiti državu..![]()
Imamo jedan zajednicki problem koga mozemo da pokusamo da resimo i ovakvom komunikacijom.sa vama samo distanca, sluzbena uz kez cinican, i odraz na licu mrs u pm...
nista drugo
Хрвати су за савез само кад их дотераш до Блајбурга, онда њима сину идеје о братству и јединству, о потреби да се нађе заједнички језик са Србима. Девјантна нација на коју никада не можеш рачунати, чак ни онда кад јој прети истребљење, јер они једноставно не резонују неке ствари здравим разумом. Тако је и у овом случају, треба их једноставно оставити нека се сами боре са својом Европом против проблема миграције, ми ћемо се борити како знамо. Њима је била дража Европа и НАТО од заједничког живота са Србима, ето им сад и Европа и НАТО, нека се заједно сналазе са овим проблемом. На крају крајева, мигранти који долазе у Хрватску, долазе поред осталог и зато што Хрватска учествује у рушењу Сирије, зашто бисмо побогу помагали некоме ко хиљаду километара далеко руши легално изабрану власт једног народа, а који сад треба да преузме одговорност за последице које су тиме проузроковане, последице које могу бити довољне да за пар дана баце на колена такву марионетску државу каква је Хрватска.