Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za WW1 se obrati Karadjordjevicima, za WW2 komunistima, a za ovo poslednje mozes da se obratis Vucicu ili si bar mogao jer si ga obozavao koliko i Boga dok je bio u SRS-u. Hrvati pokazuju kako se vodi spoljna politika ali to ne ocekujem da mozes da shvatis jer si pa... radikal.

Nikada ja nisam voleo Vucica, jer je oduvek bio ljiga.

Другари, а зашто уместо ке.њања по форуму не покренете ширу иницијативу преко друштвених мрежа?

Нпр. покренете иницијативу под називом "Бојкот Кроасанске робе" или тако нешто. И онда кренете са оснивањем ФБ групе, активно на Твитеру позивате на бојкот хрватске робе, објашњавате зашто треба бојкотовати ту робу, активно раскринкавати Тодорића и тд?

Овде пише нас 20-ак а преко друштвених мрежа може да се допре до стотина хиљада Срба.
Pokušali još davno ali nije uspelo....
ja lično nikada nisam ušla u IDEJU,RODU,niti kupujem bilo šta njihovo....

- - - - - - - - - -

Vegeta je obično đubre, ko ume da kuva koristi prave začine a ne tih 10-ak procenata suvog povrća u soli. Ko ne ume da barata sa povrćem i začinima, ima da kupi Alevu Kulinat Natur koji ima 17% suvog povrća, što je skoro pa duplo više od Vegete.

nije đubre ali i mi to imamo....i jeftinije je....

...mislim da nije potrebno.....posle najnovijih odluka hrvatske vlade reakcije naroda biće spontane i automatske....:)

grešiš....ne vidi narod dalje od nosa....

- - - - - - - - - -

Da se kladimo da AV to nece smeti da uradi. Njegov maksimalni domet su teatralni nastupi na konferencijama za stampu.

i ja mislim...

Hrvatska je u prvom ratu bila deo Austro ugarske i ta ista austro ugarska je izgubila rat a kraljevina Srbija je pobedila.

U drugom ratu su ustase izgubile a pobedili su partizani a u tim partizanima su Srbi bili vecina.

90ih su bili toliko nesposobni da 4 godine nisu mogli da pobede RSK koja je bila jedno 3 puta manja po povrsini od njih i jedno minimum 15 puta je imala manje stanovnika.

Toliko od mene o hrvatskim pobedama..

To sto ti pises je sve plod pregovarackog stola a za tim stolom se Srbi i Hrvati pitaju isto koliko i Romi jer se pitaju samo velike zapadne sile i niko drugi.

evo da se i ja ukljucim, a jel bitno ko te pobedio ako te svi biju?

na zalost sve to izgleda na prvi pogled ko da smo mi pobedeli ali se iza kulise uvek nesto krije

Па ово што раде, веча је штета нама у Србији но Хрватима!

Нама је више битна њихова роба, но њима да је продају!

Ово се зове контра удар, ударају по Србији!
Puno toga oni izvoze bas u Srbiju.

Resice se ovo brzo ne brinite.
Kad Nemac povuce uzicu.

pa mrzi me da sad pričam vic, ali vaš premijer je uporedio azilante sa pišorom KKK-ovca u vicu......

- - - - - - - - - -

ma nije...momak koji je piškio sa balkona u bioskopu a onaj iz partera mu kaže...šaraj malo....
gore su bili KKK-ovci a dole crnci....ja bar znam tu verziju......

evo da se i ja ukljucim, a jel bitno ko te pobedio ako te svi biju?

na zalost sve to izgleda na prvi pogled ko da smo mi pobedeli ali se iza kulise uvek nesto krije

Koga svi biju ???

Ovo jednostavno vredja inteligenciju. Ponasate se ovde pojedini isto kao hrvati i bosnjaci i zastupate njihovu tezu da su Srbi izgubili svaki rat. A to je najveca besmislica jer je u zadnjih 200 godina Srbija u svakom ratu POBEDILA.

To ne izmisljam ni ja, ni Deretic, ni Seselj.. To su istorijske cinjenice koje priznaju SVI istoricari u celom svetu.

Evo ga prvi srpski ustanak u kom Srbija pobedjuje Turke u velikim bitkama na Cegru,Misaru,Ivankovcu... Pa onda Srbija pobedjuje u drugom srpskom ustanku. Pa onda Srbija pobedjuje ponovo Turke ali ovoga puta u srpsko-turskim ratovima. Pa onda opet pobedjujemo Turke u prvom balkanskom ratu a onda pobedjujemo Bugare u drugom balkanskom ratu. E a onda dolazi na red jedna austro-ugarska u cijem je sastavu bila eto bas danasnja hrvatska i danasnja federacija bih. I tu Austro-ugarsku je Kraljevina Srbija potukla do nogu na Ceru i Kolubari a onda i na solunskom frontu smo ponovo pobedili..

90ih nismo ucestvovali u ratovima u bih i hr ali zato je jedan NATO pakt izvrsio agresiju i primorao nas da se povucemo sa Kosova i Metohije. To je jedini rat koji smo izgubili.. Ali smo ga vodili protiv NATO pakta !

Nas tu niko nije tukao nego smo mi ti koji su tukli sve redom..

pa mrzi me da sad pričam vic, ali vaš premijer je uporedio azilante sa pišorom KKK-ovca u vicu......

- - - - - - - - - -

gore su bili KKK-ovci a dole crnci....ja bar znam tu verziju......

To je to !

Čist bezobrazluk !!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

Milanović je moron.

Niko ih odavde ne usmerava. Čisto proseravanje hrvatskih nacista.

270% ....

Back