Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milanović pokušava praviti pritisak na Srbiju da ova oteža priljev izbjeglica preko svojih južnih granica.
Ismijavate Hrvatske reakcije, a vaše granice prolazi tkogod smisli, izbjeglice nekontrolirano šetuckaju po Srbiji, kampiraju po gradovima i onda ih ladno usmjerite prema HR. Za razliku od HR koja je u drugačijem položaju, vaša sva mudrost je ne raditi ništa.

Ne ulazeći u vaše pravo da sebi odlučujete, HR mora reagirati jer nam se pomalo zatvaraju sjeverne granice, dolazi zima. Dakle, ovaj pritisak nije upućen samo prema vama, nego i prema EU, da nešto učini.

Ne serendaj.

kaj vam rade..jel vas diraju..:per:

Хаха, добро се сетили, Китановићка им засенила очи, укидају нам део прехрамбрених производа који долази од вас, а нема друге робе ни приближног квалита...

А домаћу робу извозе...

kako nema ? Gomila hrvatskih proizvoda se prodaje u Srbiji

Mi smo za Hrvatsku najznacajnije izvozno trziste

Hrvatska u Srbiju godisnje izveze robe za 2 milijarde evra

U 2014 godini je izvoz Hrvatske u Srbiju porastao za fantasticnih 40%

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...z-Hrvatske-u-nasu-zemlju-porastao-za-40-odsto

И шта ти то говори?

Где ја наша домаћа роба, домаћи производи?

И коме је то на штету?

Зашто су уопште толико увозили из Хрватске, а није била потреба ?

Надам се да разумеш...

Хаха, добро се сетили, Китановићка им засенила очи, укидају нам део прехрамбрених производа који долази од вас, а нема друге робе ни приближног квалита...

А домаћу робу извозе...
....hrvatska roba je veoma lošeg kvaliteta....:cool:

....hrvatska roba je veoma lošeg kvaliteta....:cool:

Сањаш?

Хрватска роба се показала овде као најквалитетнија, јер другу робу коју увозе је шњ класе, а домаћа и које има, није за људску употребу...

Па ово што раде, веча је штета нама у Србији но Хрватима!

Нама је више битна њихова роба, но њима да је продају!

Ово се зове контра удар, ударају по Србији!

Šta ti je bitno od hrvatske robe a Srbija to ne proizvodi? Napravićemo izuzetak i u Pančevo će moći da se uvozi.

Сањаш?

Хрватска роба се показала овде као најквалитетнија, јер другу робу коју увозе је шњ класе, а домаћа и које има, није за људску употребу...

Време је да се селиш за домовину или умри од глади...:D

Сањаш?

sta lupetas? Mi imamo zamensku i u 90% slucajeva kvalitetniju robu za sve sto dolazi iz Hrvatske

od slatkisa, do supa iz kesice.

Време је да се селиш за домовину или умри од глади...:D

Јел?

Нечу више да кометаришем на ову тему, а то што раде, радите, нека вам је на част!

Видеће се где све ово води...

- - - - - - - - - -

sta lupetas? Mi imamo zamensku i u 90% slucajeva kvalitetniju robu za sve sto dolazi iz Hrvatske

od slatkisa, do supa iz kesice.

Можда код тебе у крају, ај поздрав. :bye:

Back