Pomoc!
Vec mjesec i vise dana imam problem s kozom lica, naime o cemu se radi - prije nekih dva mjeseca mi se pojavi crvenilo ispod lijevog oka cija je posljedica vrucina iz rerne koju sam otvorio i to crvenilo je bilo precnika oko 1cm, boja je u pocetku bila tamno crvena da bi kasnije izblijedjela i ostala blago crvena fleka zbog koje sam otisao kod dermatologa, da bi mi dr prepisao kremu koju mi pogresno naprave u apoteku i koju sam stavljao u predjelu ispod ociju i preko nosa, nekih 15-ak dana, jer je u pocetku vizuelni efekat bio jako dobar, dok nije buknulo crvenilo, i od toga momenta pocinje borba protiv crvenila i vrucine u obrazima i nosu, promijenio sam u mjesec dana uz konsultacije s dr-om vise krema, (pantenol krem, panolon mast, ruboril krem, afloderm krem, jekoderm, kao i kreme sa zastitnim faktorom 30+) cak sam na svoju ruku probao neki saljicev melem sa znakom E za koji ne mogu znati je li davao efekta jer sam uporedo koristio i pantenol krem za koji sam ubijedjen da i ako nastupi neko poboljsanje on izazove ponovno pogorsanje tj vrati se sve na pocetak i vise ga nikako ne koristim kao ni sve ove kreme koje sam nabrojao, samo stavljam obloge acidi borici 3% i stavljam borogal kremu, od koje bar nema pogorsanja.....
Crvenilo i jaka vrucina u obrazim i nosu nastupa kad udjem u zatvorenu prostoriju da ne pominjem zagrijanu tad je vec 500 stepeni u pitanju kao i kad jedem nesto vruce ili kad se izlozim nekom trenutnom naporu, kao i prilikom uzbudjenja........
Ako iko ima neki savjet dobro bi dosao, posebno ako je u pitanju strucno lice.......