Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
Neka kaze neko ko je mozda probao..generalno koliko ja znam nema nekog znacajnijeg uspeha..ali nada poslednja umire..Da li neko ima iskustva u lečenju vitiliga homeopatijom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka kaze neko ko je mozda probao..generalno koliko ja znam nema nekog znacajnijeg uspeha..ali nada poslednja umire..Da li neko ima iskustva u lečenju vitiliga homeopatijom!
Laserska tehnologija..vise je za akne ok nego za oziljke..kod akni rezistentnih na konvencionalne metode lecenja preporucuje se laserski tretman..onaj ko vam bude radio objasnice vam kako deluje,ima dosta da se pise o tome,ali mislim da ste stekli kakvu takvu sliku..
Mozda niste probali sve metode topikalnog lecenja,to jest preparata za akne koj ise nanose na lice,mozda moze da prodje i bez antibiotika..da ne bih ovde predlagao terapiju a i lice mora da se vidi,javite mi se na pphvala. ali me zanima da li biste je vi preporucili? naime nemam bas mnogo akni ali se one zalijece pa vrate i tako u krug. vise me sve to vrcenje nervira.
pila sam i antibiotike ali zbog jako osjetljiog zeludca to vise necu da radim (tada je stanje bilo sasvim u redu ali se poslije opet pojavile)![]()
Puder umanjuje dejstvo leka,na kapke ne ide jer je tu koza najtanja,generalno se ne preporucuje..ne ocekujte cuda od tog leka..bolje bi efekte dao u kombinaciji sa jos par stvari,ali ovde je zabranjeno pisanje terapije..treba da posetite dobro informisanog lokegu dermatologa da vam objasni principe lecenja vitiliga..puno sreceE, ja kupila ovaj kubanski lek, samo me interesuje jedna stvar, ako neko zna...Zasto ne sme da se koristi u predelu kapaka, i zasto puder ne sme da se koristi za vreme terapije...? Da li zato sto umanjuje dejstvo preparata, ili zato sto moze doci do nezeljenih posledica...? Hmmm...?
Idite na pregled dermatologu,promena se mora uzivo videti..U POSLEDNJIH MESEC DANA MI NA UNUTRAŠNJOJ STARNI BUTINA I UNUTRAŠNJOJ STRANI KOLENA IZAŠLO nešto IZGLEDA KAO MALI LIŠAJ POCEĆA NA KOZU KOJA JE ''ISPEČENA'' ALI ZATEGNUTA, SVRBI ME,JUTROS SAM PRIMETILA I NA RUCI, ZNAČI IZLAZI NA DELOVIMA GDE JE KOŽA NAJ TANJA...
NI NA ŠTA NISAM ALERGIČNA I NE KORISTIM NIŠTA ŠTO RANIJE NISAM... NE POSEĆUJEM SOLARIJUM I REDOVANO ODRZAVAM HIGIJENU...molim odgovor što pre HVALA VAM
p.s. izvinjam se moderatoru za prikačenu sliku...izvinite
pored kks i biohemije, uradite i C3c i C4 komponente komplementa, CIC, IgE antitela, CRP, IIF, RF, fibrinogen, krioglobuline, stolica na Adler Weber,ANA, cANCA,pANCA..biohemicari znaju o cemu se radi,mislim na skracenice.. a odlican dermatolog ce uz pomoc tih nalaza lakse postaviti dijagnozu i prepisati terapiju i u kom daljem pravcu ici..moguce da mozda treba da se radi i patohistologija promene, ako klinicki nije jasna slika..ove extra analize se rade da bi se isklucila neka autoimuna bolest.poštovani, sutra ujutro idem da vadim krv, da li mi možete reći koja bi analiza bila potrebna dodatno da se uradi na osnovu koje bi moglo da se zaključi razlog alergije... šta predlažete?! hvala unapred![]()
pored kks i biohemije, uradite i C3c i C4 komponente komplementa, CIC, IgE antitela, CRP, IIF, RF, fibrinogen, krioglobuline, stolica na Adler Weber,ANA, cANCA,pANCA..biohemicari znaju o cemu se radi,mislim na skracenice.. a odlican dermatolog ce uz pomoc tih nalaza lakse postaviti dijagnozu i prepisati terapiju i u kom daljem pravcu ici..moguce da mozda treba da se radi i patohistologija promene, ako klinicki nije jasna slika..ove extra analize se rade da bi se isklucila neka autoimuna bolest.
Za ovo poslednje se slazem sa tobom..ali da se ne bi vrteo u krug i izgubio vreme,dobar dermatolog ce sve ove analize definitivno da trazi ,jer da bi se iskljucile ili potvrdile neke stvari moraju da se odrade..to je kao otici kod ortopeda bez rtg snimka ili magnetne rezonance..neka korisnik sam odluci..Ako ga je lekar opste medicine uputio na analizu krvi, ove analize mu sigurno nisu na uputu za laboratoriju.
Ako ide na svoju ruku da vadi krv, neka napuni novcanik dobro.
Mislim da je najbolje da ga pogleda u ordinaciji dermatolog pa nek mu onaj ko ga pregleda da uput za laboratoriju.
Druga nije za oziljke,obicna vitaminska krema,nega ruku,recimo..previse masna za lice..prva je kao za oziljke,ali nije od neke vajde bas bas..probajte sa Dermatix gelom ili Scar Zone gelom..dobri su i za nove i za stare oziljke,ima jos dva preparata,ali i ovo je dosta bilo,za sada..a i ne pise se terapija na 4muJel moze pomoc oko krema :
Contratubex i PantenoL , za kakve oziljke se koriste , i koja je bolja za stare a koja za nove , hvala.