Dragi moji psorijaticari,
nemam vremena da citam sta ste pre ovoga napisali (sada sam slucajno naletela da ovaj blog, pa rekoh da Vam nesto kazem)
iako ne delim sa Vama istu patnju (jer vase stanje jeste patnja, koju mozda mnogi ne razumeju), imam za Vas sve jedan siguran lek, jeste malo skup a i tesko se dolazi do njega, ali vredi. U koliko mozete da nabavite iz Slovenije , Madjarske ili neke zemlje EU (U Hrvatskoj jos uvek nema, kao ni u nasim apotekama-nikad culi za to) kremu pod nazivom i mazali se par dana iznenadicete se koliko pomaze. U koliko se redovno mazete, ovo stanje koze prolazi uz ovu kremu za najvise mesec dana.
Jedna tuba izadje oko 1000 dinara, ali se krema veoma dobro razmazuje i u zavisnosti od rasprostranjenosti ove nevolje, nekima je mozda dovoljno dve tube za mesec dana.
Ne leci zauvek psorijazu, ali je potpuno ocisti sa koze i kada se ponovo pojavi ponovo mazete pa se ona ne siri nego brzo smanji i nestane.Ali ako imate srece da uvek imate kremu sa sobom i da je uvek mozete nabaviti.....................
Sada se mozda pitate odakle znam za ovo ako nemam psorijazu, naime, meni jedna draga osoba je ima odn. ju je imala po celom telu, cak i na licu i kosi i bila je toliko teska da mu je pucala jako krvarila...mnogi znaju o cemu govorim, nije mogao redovno ni da se saginje, hoda ili bilo sta cini a da ga nije bolelo. Bar ne znam i imam srecu da ne mogu da saznam kakav je to osecaj,mogla sam da vidim sta prozivljava uz sve to, a da o nervozi koja ga je pratila da i ne govorimo...(svi me vec razumete),....................Naravno, kada DUGO vremena ne moze da nabavi kremu, ona mu se pocne vracati, ali kada je nabavi ponovo sve muke nestaju.
Postoji i zamena za ovu kremu, malo je veca tuba, Slovenacki proizvod (ja to nazivam kopijom........................., koji je i po mirisu i delotvornosti isti samo malo jeftiniji) naziva se ....................
Probajte, necete zazaliti. Mnogima smo je vec preporucili i svi koji su probali su prezadovoljni njom, i naravno svi vode puno srecniji zivot od kada je ta krema usla u njihove zivote.
Posle puno godina, se skinuo na plazi i prosetao medju ljudima,(one male razlike u boji koze su postale fakticki nevidljve -mislim na promenu u boji koze koja nastaje kada psorijaza nestane, vec znate isto o cemu pricam , zato sto mu je pre toga psorijaza bila na skoro celom telu).
Eto toliko sam htela samo da Vam kazem i zelim Vam svu srecu!