cooovece ne mogu da vjerujem da postoji jos neko ko ima apsolutno isti problem ko ja

i kod mene je stres bio okidac za seboroicni dermatitis i u pocetku je to bio poraz za mene posto sam tek izlijecio akne bio i dobio bas glatko lice.ali u medjuvremenu sam se navikao na njega-brijem se masinicom, kad je ljeto koristim faktor za zastitu od sunca i trudim se da previse ne isusujem kozu sapunima i drugim sredstvima. za lokalnu terapiju korstim neku kombinovanu kremu od panolona i ad kapima-kao ta ima najmanje kortikosteroida i to koristim mozda jednom u 10 dana kad mi se pojavi problem.ali sa ovom mukom ne znam sta da radim

ne znam na sta mogu biti alergican

radio sam alergo test i samo sam na polen-al njega nema jos,a i ta alergija mi se manifestuje tako sto mi prorade nos i oci a nikad koza.procitao sam da taj neurodermatitis( na koji pretpostavljam da sumnjas mangupe) moze da se izazove od kljuca npr ali koliko sam saznao provodeci sate na netu i po enciklopedijama on se javlja na rukama,laktovima,stopalima,donjem dijelu vrata-a ne po trbuhu,pazuhu,bokovima... kao i da mu je okidac neki stres a kod mene je bas trenutno mirno more...nemam pojma.istina je da imam suvu kozu sklonu ekcemima(svake zime mi iskoci na ruci suvi ekcem i traje tacno do proljeca) ali koristim linoderm kupku da malo zamastim kozu i opet svrbi a na kozi-prakticno nista...mangupe kad si rekao na kvalitetan pregled- na sta si tacno mislio??dal moze ovo da mi bude od nekog pretjeranog znoja,posto se bavim sportom i puno se znojim??mada se bavim tim vec godinama i nista nije bilo problema.imas li kakvog dobrog doktora da mi preporucis,koji ce da posveti paznje a ne da to bude na brzinu, i koji na kraju krajeva zna znanje??cuo sam za filipa shera tamo u beogradu.pvakvi sajtovi su super stvar,coveku je lakse nekako