Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Течни детерџенти верујем и јесте главни узрок овога што сам писао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna učinkovit šampon za psorijazu?
Slabo da postoji neki,tu ti je najbitnija lokalna primena masti u tom slucaju sampon tu nema neku ulogu.
Dobio sam ovcije boginje. Danas mi je tacno dve nedelje od kad su se pojavile. Kad mogu da izlazim napolje? Da se vratim na posao?
Od malena imam problema sa crvenilom lica, isključivo u području obraza. Zanima me da li neko od cenjenih forumaša zna cenu rešavanja ovog problema laserom, kod nas?
Takođe, neke kratkoročne poruke (tipa kreme) bi mi mnogo značile. Posetiću i dermatologa, ali rekoh i ovde da pitam.![]()
Moguce je da si tokom leta napakao neku gljivicu.Pojavile su mi se linijice po nogama, svetlije od boje koze.. Kao da su tu bile kraste pa otpale, ali nisu bile :-)
Oko kolena su, a nize su male bele flekice i jedna malo veca nepravilna..
Nisu skroz bele, vec nekoliko nijansi svetlije od koze.. Prva se pojavila posle leta, a sad se to siri...
Ima li neko iskustva sa slicnim?
Uradili su mi struganje koze i to pgledali, nema nicega... Ja sa to jutro namazala mleko za telo, pa su mi to radili..ne znam moze li da utice na rezultat...
Preporučujem kremu ..PANOLON...ako može da se nađe, ali ne koristiti je stalno nego samo za uklanjanje uzroka svraba...
Preporučujem takođe domaćicama da koriste rukavice za pranje suđa jer mnogi efektivni tečni deterdženti za pranje suđa sadrže ..PUNO KAUSTIČNE SODE...koja oštećuje kožu ruku...![]()
A bar malo da ublazi.Nasao sam neki Svedski,ali ga slabo ima po apotekama.
U svakom slucaju hvala.
Od malena imam problema sa crvenilom lica, isključivo u području obraza. Zanima me da li neko od cenjenih forumaša zna cenu rešavanja ovog problema laserom, kod nas?
Takođe, neke kratkoročne poruke (tipa kreme) bi mi mnogo značile. Posetiću i dermatologa, ali rekoh i ovde da pitam.![]()
Sve je dobro dok se alergijska reakcija zadrži na koži i izaziva samo nelagodu. Stanje je komplikovanije ako se jave povišena temperature i edem mekih tkiva, odnosno otok usnica, jezika, kapaka, dlanova ili jako opasan otok ždrela koji može radi gušenja završiti i smrću. U teškim slučajevima alergijska reakcija može biti tako opsežna i generalizirana te dovesti do anafilaktičnog šoka koji može imati takođe smrtni ishod.