zzzzgalaxy
Početnik
- Poruka
- 11
a sta se desava kada cedimo bubuljice???koliko je to lose????i koji sapun koristit za regeneraciju koze????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta se desava kada cedimo bubuljice???koliko je to lose????i koji sapun koristit za regeneraciju koze????
Pozz svima... Imam 15 godina i na licu su pocele da mi se pojavljuju bubuljice..... Koristio sam puni krema ( Skinorem,seba med kolekciju) al nisam primetio neke rezultate....
Jel bih mogao nekako prirodnim putem da ih otklonim (smanjim) .... Ne bih da stavljam "hemiju" na lice jel je pocela da mi se peruta koza.... Jel treba voditi racuna o ishrani?
Imate li neke savete ?
Promeni ishranu
Da, i moguce su posledice, nekima zbog toga lica moze da ostane rosavo...Ja mislim da ne treba cijediti,jer kad cijedimo bubuljicu veci dio prodire u kozu i to se inficira.Zavisi u kojem je stanju bubuljica,mogu ostati i oziljci.Sapun od kozjeg mlijeka
Da li neko zna nešto o Rosocei ili povremenom crvenilu lica nakon promene temperature(iz hladnog u toplo ili obrnuto),konzumiranja alkohola i tople i začinjene hrane itd.Zanima me da li ta bolest može da se leči i kako?
Ajde pošalji.Imas dosta o tome na internetu,ukucaj na google i mozes dosta naci.Mogu ti ja na pm ako te zanima poslati jedan forum gdje su razmjenjivali iskustva o ovoj bolesti.
Jedino što bi moglo da pomogne jeste hemijski piling trihlorsirćetnom ili glikolnom kiselinom izvršen isključivo u nekoj dermatološkoj (ne kozmetičkom salonu) ordinaciji.To je jedan od retkih tretmana koji daje dobre (ne čini čudo po pitanju fleka) rezultate pored mikrodermoabrazije.Ima li bilo koga ko je sredio plitke rupice od akni bilo kako ali ne da je cuo, video slike, citao??
Jedino što bi moglo da pomogne jeste hemijski piling trihlorsirćetnom ili glikolnom kiselinom izvršen isključivo u nekoj dermatološkoj (ne kozmetičkom salonu) ordinaciji.To je jedan od retkih tretmana koji daje dobre (ne čini čudo po pitanju fleka) rezultate pored mikrodermoabrazije.
Naravno, bez preporuke lekara ništa.Pazi, TCA će ublažiti ožiljke od akni što je uglavnom dovoljno da se smanji njihova vidljivot na koži(radi se nekoliko piling u odgovarajućim razmacima).Ukoliko se radi o dubljim ožiljcima onda se oni popunjavaju hijaluronskim filerima.E problem je sto sam ja razumela da TCA samo ublazava, a ne uklanja oziljke... Flekice su mi manji problem jer se sve manje vide, ali se uzasno plasim sto se tice rupica,,, Da li ovaj piling moze da ih ukloni ako su plitke i jako sveze? Preporuka doktora?![]()
Mislio sam na ožiljke al napisah fleke.Ne čini čudo u smislu 100%-tnog uklanjanja jako izraženih ožiljaka ali ih ublažava znatno.Ne znam kako mislis ne cini cudo po pitanju fleka.Hemijski piling je jedan od najboljih metoda za uklanjanje fleka od bubuljica
Moze li neko da mi preporuci dobrog dermatologa za ovaj piling?![]()