Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
care tema je od pre 5 godina..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogresan savet, prejudicira se terapija, a da se pacijent nije ni video, plus doticni je farmaceut, jos jedan dokza da Koto dermu treba zatvoriti, gde farmaceuti "lece"pacijente, strasno. Drugo ne znam zasto uopste postoji ova tema pored velike teme "Dermatologija". Trece, slazem se oko ishrane,a to je mnogima najtezi deo da isprave, ali to je i pocetak i kraj terapije.
pogresan savet, prejudicira se terapija, a da se pacijent nije ni video, plus doticni je farmaceut, jos jedan dokza da Koto dermu treba zatvoriti, gde farmaceuti "lece"pacijente, strasno. Drugo ne znam zasto uopste postoji ova tema pored velike teme "Dermatologija". Trece, slazem se oko ishrane,a to je mnogima najtezi deo da isprave, ali to je i pocetak i kraj terapije.
U Vasem slucaju, se bez ozbiljnijeg pregleda nista sa sigurnoscu ne moze reci,a i podaci su nepotpuni i nekonkluzivni.Meni su se pre godinu ipo dana na kozi po celom telu pojavili perutavi pecati.Dermatolog mi je konstatovao psorijazu i prepisao esperson mite 0.05%krem.Posle dve nedelje perutanje se povuklo,a na njihovom mestu se pojavili beli pecati koji su tu i danas.Perutanje se vise nikada nije javljalo,pa me interesuje da li stvarno imam psorijazu???
to je autoimuna bolest, lichen sclerosus et atrophicus, jedan od izbora jesu kortiko preparati, ali to nije caroban lek. Mozda Vma se stanje promenilo, to se ovako ne moze zakljuciti, bez pregleda, bilo bi neozbiljno, upustati se o daljem terapijskom toku, pogotovo sto se na Forumu ne ordinira terapija.Zdravo svima.
Htjela sam da vas zamolim za savjet. Naime, ljetos mi je dijagnostifikovana Lichen sclerosis na genitalijama i dobila sam Panolon mast koju sam koristila 2 nedelje i problem je nestao. Medjutim, u medjuvremenu sam se preselila u inostranstvo, problem se opet pojavio, nemam povjerenja u ovdasnje doktore a kuci se vracam tek za Novu godinu. Da li da opet pocnem da koristim mast ili da cekam NG? Da napomenem da nisam u grupi rizika za ovu bolest, imam 38 godina. Preporucili su mi da uradim testove za Lupus, odradila sam i sve je ok![]()
Pokusala sam da guglam o ovoj bolesti ali sam nasla na jako malo podatakaMoja dr bila jako skrta na rijecima, rekla mi je samo da je to bolest vezivnog tkiva i da moze imati veze sa nekim sistemskim oboljenjima.
Unaprijed hvala, pozdrav sa divljeg istoka![]()
to je autoimuna bolest, lichen sclerosus et atrophicus, jedan od izbora jesu kortiko preparati, ali to nije caroban lek. Mozda Vma se stanje promenilo, to se ovako ne moze zakljuciti, bez pregleda, bilo bi neozbiljno, upustati se o daljem terapijskom toku, pogotovo sto se na Forumu ne ordinira terapija.
Sve je ok..javite se dermatovenerologu..Panolon moze,ali nije carobno resenje, moze da zamaskira klinicku sliku pre odlaska lekaru i onda se da pogresna dijagnoza ili terapija. Saradnja dermatovenerologa i ginekologa je indikovana u Vasem slucaju.Hvala. Izvinjavam se, htjela sam samo da premostim ovo do NG. Mozete li mi reci kojem specijalisti prvo da se javim, ja sam bila samo kod ginekologa.![]()
Sve je ok..javite se dermatovenerologu..Panolon moze,ali nije carobno resenje, moze da zamaskira klinicku sliku pre odlaska lekaru i onda se da pogresna dijagnoza ili terapija. Saradnja dermatovenerologa i ginekologa je indikovana u Vasem slucaju.
Nema na cemu..zanima me a Vi ako budete u prilici napisite sta su Vam na pregledu rekli, znaci da li je potvrdjena dijagnoza, koja terapija je prepisana, saveti,itd..pa da onda malo diskutujemo..pozdrav i srecno!Hvala Vam puno!![]()
Kad se na netu ukuca pojam seboroična bradavica, u zagradi se pojavi lat. naziv keratosis seborrhoica...da ima članaka pisanih od strane diletanata-ima, ali neke potpisuje i struka...pa da li uopće postoji seboroična bradavica?![]()
Nema na cemu..zanima me a Vi ako budete u prilici napisite sta su Vam na pregledu rekli, znaci da li je potvrdjena dijagnoza, koja terapija je prepisana, saveti,itd..pa da onda malo diskutujemo..pozdrav i srecno!![]()