"Depresija"

ne smatram da je tako

- - - - - - - - - -

bolje pokusati na prirodan nacin postoje mehanizmi kako se moze prevladati depresija

jako pomazu razgovori

takodje setnja zdrava ishrana itd
ako je neko veoma depresivan,nikakav prirodan nacin ne moze to da leci,drugo da je blaza depresija.ali posto ona pije SSRI lekove onda je jako depresivna.

ako je neko veoma depresivan,nikakav prirodan nacin ne moze to da leci,drugo da je blaza depresija.ali posto ona pije SSRI lekove onda je jako depresivna.
ne mora da znaci

neko se ne bori protiv depresije pa je jako depresivan

da se bori bila bi blaze pa joj ne bi trebali lekovi

- - - - - - - - - -

nacicu neki clanak kako izaci na kraj za depresijom moze pomoci

dakle druzenje setnja jesti voce zdravo se hraniti
zdrav zivot

- - - - - - - - - -

ti bas zapeo za lekove :lol:

ja bi joj prepisao triciklcne antidepr.kada ovi iz grupe SSRI ne pomazu,tu krecu triciklicne.ali ajde da krene sa kantarionovim kapsulama ali deluju samo kod blaze depre.moze da poprica sa psihoterapeutom.neka joj ubac clonopin.ali prvo prirodnim putem.

svidelo ti se ili ne, sve od tebe zavisi. magicni stap ako trazis znaj da ga neces naci a ni lekovi nisu najbolja pomagala.
odluci u sebi hoces li se pomiriti sa istinom ili ne. mislim da je to glavno, nije lako, ali.....zelim ti da se ne mucis.
zelis joj da se ne muci:lol:pa nije na samrti:lol:

- - - - - - - - - -

nabavi knjigu ''kako da izlecite svoj zivot''. lujza hej

• Podržavam
Reactions: Nez
Cesto ljudi koriste termin, "ma to neka depresija me drzi" ili "ma nesto sam deprimiran ovih dana", iako to njihovo stanje nema veze sa pravom depresijom.
Koliko znam kao laik, depresija je stanje kada ti se ne ustaje iz kreveta, ne jede, ne spavas, ne jedes, mucne, samoubilacke misli, ozbiljan problem u svakom slucaju.

No, sta je onda ta
"depresija" koju svi pominju? Primerena demotivacija, bezvoljnost, neki blazi oblik depresije, utucenost?

Дао си опис депресије, али је питање злоупотребе кад се свака меланхолија сврстава у депресију и на то преписује хемија за, наводно, лечење депресије.
Огромне су ту злоупотребе.

Дао си опис депресије, али је питање злоупотребе кад се свака меланхолија сврстава у депресију и на то преписује хемија за, наводно, лечење депресије.

Veliko daaa.....nikao nisam protiv zvanične medicine, ali kao i kod svake bolesti, ljudima od lekara treba pristup i da budu saslušani.....još kada sam pročitala da Vladeta Jerotić deli svoje kolege, nikako zlonamerno, u tri psihijatriski obolela tipa...znači straašnoo.....mada je izneo tezu da samo psihijatar koji ima ili nosi u sebi neku duboku ranu, može biti dobar psihijatar, drugačije nikako...dar za posao te vrste je redak....i zato ljudi imaju loša iskustva sa psihijatrima, jer već sa vrata udaraju šifre i lekove....ne ide....i plus farmako mafija, itd...

Veliko daaa.....nikao nisam protiv zvanične medicine, ali kao i kod svake bolesti, ljudima od lekara treba pristup i da budu saslušani.....još kada sam pročitala da Vladeta Jerotić deli svoje kolege, nikako zlonamerno, u tri psihijatriski obolela tipa...znači straašnoo.....mada je izneo tezu da samo psihijatar koji ima ili nosi u sebi neku duboku ranu, može biti dobar psihijatar, drugačije nikako...dar za posao te vrste je redak....i zato ljudi imaju loša iskustva sa psihijatrima, jer već sa vrata udaraju šifre i lekove....ne ide....i plus farmako mafija, itd...

Не сме лекар, званична, хумана медицина, да даје упуте за психијатра због тога што лекар специјалиста не уме да лечи тело, а да психијатар без пардона сеје, по задатку и трује пацијенте и то оне којима његова струка уопште није потребна да би човек оздравио.
Ту ради велика, опасна спрега, фармацеутске мафије и лекара, све на ненадокнадиву штету хумане медицине и здравља.
Болестан човек ће бити увек притеран на верује лекарима, а да не зна да је то кобно по њега.

Da.....

Back