Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog svega toga sam i odabrala ove slike. Stvarno su, pogotovo Dave, u svakom momentu "sa publikom 100procentno", a ujedno i pravi profesionalci! Mogu samo pomisliti koliki im je odmor potreban posle ovogathe truth is out there:Ove fotke pokazuju koliko ovi momci jos uvek imaju energije!!Sviraju koncerte sa istim zarom kao pre 15,20 godina....tacno se vidi da zele sa publikom da podele najdublje emocije iskzane kroz muziku....muziku za sva vremena.A to je danas zaista retko;bendovi,a pogotovo stariji,uglavnom samo odradjuju koncerte,bez mnogo energije,truda,a pogotovo bez emocija...samo da uzmu lovu.Ali za DM se to nikako ne moze reci.SVAKA CAST,MOMCI!!!!
Nisu issli na afterparty?+SpookyGirl+:The Depeche Mode gig was pretty good... the organisation of the gig was bad... there was a lot of people, anout 25,000, and there was a horrible traffic leaving... fortunately, we left during the last song and we returned quickly in Athens... the gig was in a place near Athens (about 40 Km away)... they played your favourite song (Enjoy The Silence) before the encore.
Ovo mi je napisao Grk koji je bio na certu.......

saljite neke dobre linkove, npr: nigde ne mogu da nadjem spotove> shake the disease, halo, clean... i solo album Dave Gahana PAPER MONSTERS skroz sam na ivici zivaca da cu da odem do platoa i da ga kupim, ali ako neko zna gde ima da se downloaduje neka javi! posetite ruski sajt depeche-mode.ru na kome ima gomila stvari za download-svi spotovi sa novog albuma, full EPKs i jos svasta!da li je ova info dosla sa zakasnjenjem ne znam, ali evo... imas remastered SACDs u MAMUTU, mada je cena veoma nepristupacna oko 2600 (a u Nemackoj je recimo max 20 eura! a na njihovom amazonu mogu da se kupe i dva za 30 eura!!! pa vidite koliki smo lopovi...). ali zato u HIFI centru i PLATOu imas za od1350-1500 din.VIOLATOR, MFTM i Speak & Spell remasterizovane obicne CD. kupila sam VIOLATORa, mada ne primecujem neku znacajnu razliku u odnosu na staro izdanje... jedva cekam DVD PTA u spetembru, mada ko zna kada ce tek stici kod nas...jovana__depeche__mode:Jel zna neko gde mogu da se nabawe remastered editions koje su DM izdali owe godine????????????????
mislis li na pesmu Martyr for love? ja sam na nekim sajtovima videla najavu za taj singl, ali sam negde zakacila i info da je ta pesma procurela pre vise meseci, i da to uopste nije DM pesma mada su tako pokusali da je predstave, nemam pojma... drug mi je sa mreze skinuo tu pesmu samo nikako da odem da je cujem pa da vidim da li je to depeche ili ne...Apach:U najavi je izdanje novog singla, ali tek u oktobru mesecu
bila sam na certu u Sofiji, i neopisiv je osecaj uzajamne ljubavi i energije izmedju benda i publike! vrhunac je bio uz pesmu Personal Jesus, valjda zato sto vecina fanova tako njih i dozivljava... nego, zna li neko gde mogu da nadjem b-sides sa singlova PTA? FREE, NEWBORN i BETTER DAYS... bas zelim da ih cujem, a nije cudo pa u ovoj nasoj zemlji nema nigde ni da se kupe singlovi...the truth is out there:Ove fotke pokazuju koliko ovi momci jos uvek imaju energije!!Sviraju koncerte sa istim zarom kao pre 15,20 godina....tacno se vidi da zele sa publikom da podele najdublje emocije iskzane kroz muziku....muziku za sva vremena.A to je danas zaista retko;bendovi,a pogotovo stariji,uglavnom samo odradjuju koncerte,bez mnogo energije,truda,a pogotovo bez emocija...samo da uzmu lovu.Ali za DM se to nikako ne moze reci.SVAKA CAST,MOMCI!!!!
- ccak ih nisam nassla ni na nekim mestima u inostranstvuApach:Joss davnih dana sam pisala ovde o tim b-stranama singlova, ne mogu da ih pronadjem ni ja- ccak ih nisam nassla ni na nekim mestima u inostranstvu

Mozze, ne bunim sesweetest_depeche:nasla sam jedino minut i po pesme FREE i neki amaterski remix od newborn cisto da cujem kako zvuci , pa ako te interesuje mogu da ti prosledim nekom prilikom.
unimpressed:Najbolji su, najbolji! A tek uzivo..