Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za poccetak, play lista:

Opening Act: The Bravery

Venue: Papp Laszlo Sportarena

Main Set:
Intro
A Pain That I'm Used To
John The Revelator
A Question Of Time
Policy Of Truth
Precious
Walking In My Shoes
Suffer Well
Damaged People
Home
I Want It All
The Sinner In Me
I Feel You
Behind The Wheel
World In My Eyes
Personal Jesus
Enjoy The Silence

Encore 1:
Shake The Disease (lepo i zanimljivo izvodjenje, nalik unplugged-u)
Just Can't Get Enough
Everything Counts

Encore 2:
Never Let Me Down Again
Goodnight Lovers

i nisu svirali moju omiljenu, "InYourRoom" ... :( ... ali nema veze :D:D:D:D:D

Apach:
:P:P:P htela sam tebi da ukazzem tu ccast, bar dok ccekam slike da mi stignu ...
Ja bash misliJo da roknem koju sliku, al` n(e)umem :oops: ....nesto nece, pa nece :evil: ...tako da... dzaba dobra volja.... :D
U svakom slucaju, to je nesto sto cu definitivno pamtiti celog zivota :!:
:idea: Razmisljam o tome da ponovim iskustvo... :idea:

gockey:
:idea: Razmisljam o tome da ponovim iskustvo... :idea:
Recimo da se i meni tako nessto vrzma po glavi :roll: Sofija? Bukuresst? Ili opet Budimpessta?
top.jpg

E, a ovako bilo u Budimpesti, 21.03.2006.
Slika sa mob, pa mozda malo....nije jasna....ali...sto niste bili... :lol:

21030622589tc.jpg

....a bina nemoz` da se slika....e paaaaa, sta da radim....moracete mi verovati na rech da su gore bili oni... 8-)

Eto malo da dopunim slike "priccom" ...

Inspirisani koncertom koji smo sa nestrpljenjem to vecce occekivali, lutasmo ulicama Budimpesste ispitujuci, k'o i svaki turista, pomalo arhitekturu gradjevina, fiziologiju ljudi :D:D:D i ponajvisse cene ...
I tako nabasasmo na hotel "Four Season" gde je sa CDima u rukama cceTkala grupica od 15ak ljudi ... I naravno protivno mojoj "Live & Let Die", vassi "zastupnici" su se pridruzzili istima ... Fletcher i onaj klavijaturista frckavo-cne kose(kome uvek zaboravim ime -na slici skroz desno) su "uhvaceni" kada su iz pomenutog hotela kretali na tonsku probu ... Dave i Martin su nam se izvukli na "strazznja" vrata. Nije ni ccudo, kad nemaju gorile da ih ccuvaju od nas ;) Bass smo opasni:roll:

Joss i da vam pomenem ovo: ccekajuci da se pojave na izlazu iz hotela, malo smo caskali sa ljudima iz grupice ... tako smo saznali da je posle koncerta zakazana DM-zzurka i da se occekivalo i pojavljivanje cele grupe na pomenutoj ... Tessko mi je samo kad pomislim da smo "bili tako blizu, a tako daleko", jer ko je nama kriv ssto nemamo kao madjari jak fan-klub!

96.jpg

ZAKON,ZAKON I ZAKON SU!!!najbolji na svetu...moji idoli...ja mislim da ne postoji veci fan od mene...I am massive fan...Najbolji,najlepsi i sve naj...postacu poznata samo da ih upoznam jednog dana...Zamislite da saradjujete s njima...aaaaaaaaaaaa....ja bi samo buljila u njih i shtipala se misleci da je sve san...pa kad ih upoznam javicu vam se...jer sad skupljam svoje bendashe i onda cemo da osvojimo svet kao oni...zapamtite ovo ime mog bendaDMA(Dave Martin Andy) ALERT i svete,vidimo se...mmmmmmm sad ih slusham...pesma je ENJOY THE SILENCE...
Word like violence,brake the silence
Come crashing in
Into my little world
Painfull to me
Pierce right through me
Can't you understand,oh my little girl
All I ever wanted,all i ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm...itd...

jovana__depeche__mode:
mmmmmmm sad ih slusham...pesma je ENJOY THE SILENCE...
Word like violence,brake the silence
Come crashing in
Into my little world
Painfull to me
Pierce right through me
Can't you understand,oh my little girl
All I ever wanted,all i ever needed
Is here in my arms
They can only do harm...itd...
Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
They can only do harm

Enjoy the silence
aaaaahhhh ubedljivo najjacha pesma na svetu..............................!!

+SpookyGirl+:
Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
They can only do harm

Enjoy the silence
aaaaahhhh ubedljivo najjacha pesma na svetu..............................!!
Pesma je fenomenalna.....:wink: :D

the truth is out there:
Ljudi,ovako vise ne moze.....vreme je da osnujemo DM fan-club Serbia...pa kad odemo na koncert negde preko bare,da nas ozbiljno shvate......dok ih ne dovedemo u Bg!

Negde sam citao da Madjari imaju jedan od najmasovnijih fan-klubova DM-a. Tako da...oni su imali privilegiju da im Depeche dodje na koncert 21. marta, a bogami dolaze i 12. juna 2006., s` tim sto ce se koncert odrzati na stadionu pred 65.000 ljudi!!!! :shock: Eeeee to je nesto.... :)

moja malenkonst i Apach bili na koncertu 21-og...dozivljaj je nemoguce opisati, a bilo u Areni pred..."samo" 15000 ljudi...

Ubedjen sam da bi koncert u Beogradu bio pravi spektakl i da mi ne bi bili (cak naprotiv) nista losiji domacini od nasih komsija...
8-) 8-) 8-)

Back