gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Simpatičan bend. (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
the truth is out there:Drustvo,cini mi se da je pesma o kojoj pricate ''Dirty sticky floor''.
"Mozze biti, mozze biti...", Vec sam priznala da ne znam kakvi su spotovi sa Dave-ovog albumccica. Hvala!the truth is out there:Drustvo,cini mi se da je pesma o kojoj pricate ''Dirty sticky floor''.
Jeste nova. Nije mi 'ssit'. Text me tako razara da ne umem da opissem ...Lexa:A kako vam se sviđa ovaj novi šit? "Precious"... Valjda je nova.
I ja sam mccula da je pri tome mislio na svoju decu, ali nisam znala da se opet razvodi, ili ga je ranije samo zzena napustila :? ... Nebitno, text je opsste-primenljiv, a pesma mi je odliccna!+SpookyGirl+:Cujem da je tekst za njegovu decu... Valjda je ovo napisao jer se razvodi, pa hoce nekako da im olaksa...
Na kraju, svi priznaju da su odlican bend, pa i nikodim.......nikodim:Jutros sam slusao taj bendic... ma dobri su oni, moram priznati.![]()
+SpookyGirl+:Na kraju, svi priznaju da su odlican bend, pa i nikodim.......![]()
nikodim:Hej... pa nije nikodim bas toliki zlikovac. :shock:
Ispade da sam vrlo opak...![]()
+SpookyGirl+:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nikodim je nasa dobrica :-D

+SpookyGirl+:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nikodim je nasa dobrica :-D
"Pa ... ovaj ... jeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeee ..." *drunken_butterfly*:joooj samo da dodju u bg....